1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Mohu doporučit jedno velmi dobré antivirotikum.

Měla jsem to doma dovezené z Polska (vyrobené v Indii) a čekala, kdy to budu proti covidu potřebovat.

Nakonec jsem dostala covid až skoro poslední ze všech - jenže ode mne to dostala moje 95letá matka. Já jsem se rozhodla, že si ten lék nevezmu pro sebe, ale schovám ho až to ode mne dostane matka. Protože ji celodenně ošetřuji, tak jsem věděla, že to dostane určitě (koneckonců dostávala ode mne všechny virózy, co jsem kdy dostala) .

Takže když mamka dostala po 4 dnech covid taky, hend jsem jí ten lék dala (musí se dát hned zezačátku!).

Moje zkušenost: ona v 95 letech - v podstatě ležák, měla průběh covidu lehčí než já, kratší dobu léčení (já teploty 4 dny, ona jen 3 dny) , nižší teploty (Já 39 st., ona pouze 38 st.) , a nezačala vůbec kašlat. Já jsem se z toho dostávala daleko hůř a pomaleji.

Ten skvělý lék byl Ivermektin. mimochodem - jako antivirotiku funguje na mnoho virových onemocnění, v lék. časopisech jsou články o tom, jak působí na spalničky, horečku dangue, a pod...

4
Před 1 rokem
Marie Johnová

Dobrý den, moje rodiče napichani dle aktuálních nabídek. Dostaly se do,, středního pribehu'' a museli ho také brát aby nezakukali. Já jsem ho koupil od kamarádů z Polska. Otec když se dozvěděl že jsem ho koupil začal mi vykládat jak to zničí játra a podobné nesmysly. Prý jsem blázen že kupují jedy a místo toho se mám jít naockovat jako oni abych měl jistotu. Asi po měsíci dostali covid a jak jim zabral. Televize s těmi rádo by odborníky dělá z lidí trosky. Už by nešly na další dávky protože problémy které nastali po očkování se ještě dnes projevují. Teď se zvedá rakovina v rychlem průběhu. Já lidi co si to nechali dobrovolně dát nelituji. Slabý kusy musí zmizet. Já už jsem se s ockovanou rodinou rozloučil. Bývalá žena šla na to a už je beze mně. Odmítal jsem sdílet domácnost s ockovancem, já jsem ji na to upozornil dopředu. Blbá učitelka z mateřské školy. Nesnáším očkovaný blbce protože mě do toho nutili. Jsem velmi zasadovy typ člověka. Očkování se dočkají rakoviny která vyčistí svět od tupcu a lidi bez vlastního uvažování. Čest těm co to vydrželi s 0 dávek.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Jestli jsem tomu dobře porozuměl, tak:

Očkování rozhodně NENÍ zbytečné.

Při podávání antivirotik klesla možnost úmrtí o 76%.

Při vakcíně SPUTNIK klesla možnost úmrtí o 95%

Sečteno a podtrženo. Při správné vakcíně spojené s antivirotiky klesne úmrtnost o 99,9%

2
Před 1 rokem

Očkování proti víru který nebyl do dnešního dne izolovaný je totálně nepotřebné a zločinné.Navíc něčím co je schváleno pouze v nouzovém režimu a bez řádných studii

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt