1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

kdyby autor článku nejdříve zjistil potřebné než začne psát.

Další osud Mirečka není jasný. Někdo říká, že už nežije. Jiný, že se mu podařilo opustit zemi....

Nedávno jsem sledovala seriál Po jedné stopě - Marin Pisařík a Igor BRezovar jedou napříč Afrikou. Setkají se s Mirečkem, netvrdím, že je milionář, ale měl stále veselou náladu a česky něco krásně prohodil. A nepamatuji si v které zemi se s ním v té restauraci potkali, ale dá se to dohledat. Seznam a jeho pisálci, drnkají lidem na nervy...

46
Před 1 rokem
Klaudie Rongova

Bylo to v tzv malém Kongu. V Africe jsou totiž DVA státy, které se nazývají Kongo. Jednak tzv velké Kongo, dříve Zaire, ještě předtím Belgické Kongo s hlavním městem Kinshasa (dř. Léopoldville) a tzv malé Kongo (dříve francouzské Kongo) s hlavním městem Brazzaville. A v tomto malém Kongu žije "Mireček".

24
Před 1 rokem

S panem Josephem "Mirečkem" jsem naposledy telefonicky hovořil letos na jaře. Žije relativně nedaleko Pointe Noire ve městě zvaném Dolisie. Je zdráv a mimo občasného požívání alkoholu docela v pořádku. K jeho osobnosti bych rád poznamenal, že se oženil s vdovou se dvěma syny, o které se příkladně postaral. Jeden z nich pracuje pro naši společnost jako operátor na velínu elektrárny a druhý žije v Londýně. Pan Joseph je nejen herec známý z "Básníků...", ale i velmi vzácný člověk. PS: Básníky jsem mu opatřil a musím říci, že byl velmi šťastný.

3
Před 1 rokem

Jsem asi už starý a sklerotický.Není to pár let zpátky co se na něj vybírali peníze na operaci hlavy??Možná se pletu,ale v článku stojí, peníze pro Mirečka z básníků!!!!!!!!!

Tak opravdu už nevím kde je těm penězům konec!!!

Před 1 rokem

Mirečka by jsme jsem určitě vzali toho jo. A zase ta válka ano ta je vždy zlem a v Kongu bylo opravdu horko vraždění kalach se tam opravdu ohřál.

2
Před 1 rokem

Však kdyby tato pohádka měla šťastný konec - nepsali byste tady o tom vy bulvární hyeny

18
Před 1 rokem

Vždyť byl v cesk cestovatelskem dokumentu...

16
Před 1 rokem

Někdo by ho mohl po letech pozvat třeba jen na setkání.

2
Před 1 rokem

Hloupejm lidem nepatří peníze do rukou.

12
Před 1 rokem
Josef Kunert

Takže jsi pořád chudý 🤔?

26
Zobrazit dalších 7 reakcí
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt