1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tento článek mi nahrál. Když sledujete hodnocení poroty, tak Richard tak nějak hodnotí soutěžící spíše obecně a udělá kolem toho vždy nějakou srandu. Věděl jsem, že má na tanec vzdělání, ale chybí mně u něj /až na nějakou tu výjimku/ konkrétní hodnocení - co tělo, co ruky, co nohy atd. Nevím proč se tomu vyhýbá? Ostatní porotci, byť dle Richarda na to vzdělání nemají, tak se snaží hodnotit konkrétněji, podrobněji. Pak je dojem takový, kdo ty porotce nezná, že Genzer tomu tanci moc nerozumí a ti ostatní porotci jsou na tom líp. Nemáte ten pocit taky? Vím, že každý se mnou souhlasit nebude, ale sledujte pozorně hodnocení poroty.

8
Před 1 rokem

No, Genzer možná studoval za mlada hopsa hejsa, ale jinak na něj mám silnou alergii, tvůrce té nejubožejší televizní zábavy, jaká existuje, spolu se svou partičkou trapáků a nejubožejší šmíry. Ještě, že už tuto blbost léta nesleduji, je to naprosto o ničem a nijak se to neliší od nakašírovaných estrád na Nově nebo Primě. A Marek Eben a jeho rádoby humor na hraně trapnosti, to je taky kapitola sama pro sebe.

6
Před 1 rokem

Pravdu má, Chlopčík, namyšlenej náfuka, jako by byl nějaká světová celebrita. čůs

13
Před 1 rokem

Jo, je to vidět hlavně na té dementní reklamě pro PENNY !!

9
Před 1 rokem
Jaroslav Halama

2 dementi v dementní reklamě, jak překvapivé! 😄 😄

2
Před 1 rokem

P. Zdeňko, .... s kým čím... s koblihou....

ale i obsahově SLABOTA

Před 1 rokem
Milada Krobová

Také jsem na to Z a S chtěl upozornit.

Před 1 rokem

Kubelková a hérečkou od kdy ?????????

4
Před 1 rokem

ono se to kritizuje..

1
Před 1 rokem

Jediný, který tam nemá co dělat.