Učitel, který neumí učit, jde dělat politika, lékař, který neumí léčit, jde dělat politika a to za několika set tisícový příjem. Což je dnešní neschopná vláda učitelů a lékařů, kteří jsou k ničemu. Lékaře potřebujeme, proto by měli být zaplaceni na úrovni alespoň německých platů, Když neschopná vláda rozhazuje naše daně, zdravotní a sociální kde jakým neziskovkám, sockám, migrantům, tak jsou peníze i na naše lékaře. když si migranti budou platit lékařskou péči, tak ubyde zdravotní turistiky z ciziny ze strany migrantů a lékařům ubyde práce a zvýší se jim příjem. My jsme stát idiotů, stovky tisíc migrantů živíme, lékařskou péči , školství zadarmo a pro naše lidi, které potřebujeme, tak naše peníze pro ně nejsou.
Přesně.Tleskam.
Jeden nymand větší než druhý.
Jeden krok pseudovladni party horší než druhý.
Politikaření,klientelismus,prasárny na druhou.A korupce všude.
Už jsem to psal před chvílí-tohle je vláda komunistických amatérů a kecálistů-a pan Válek je ten nejhorší.......nedokáže zajistit antibiotika ,už skoro rok, pro naše děti a vnoučata.a furt tam sedí-pro mě je odpad lékařů-pokud je lékař!!!!!! Ty malé děti za nic nemůžou....možná jejich rodiče,tím koho volili. Já jsem je nevolil-Pětidemolici!!!!
Obdivuji kohokoliv, kdo se rozhodne pracovat ve zdravotnictví, ať už jako sestra nebo chirurg. Mít zodpovědnost za lidské životy, neustále se vzdělávat a pracovat dlouhé směny není pro každého, to ani nezmiňuji chování některých lidí, se kterými se musí potýkat. Nedivím se, že počet lidí, kteří to mohou a hlavně chtějí dělat je tak nízký. Ono také by se měli zamyslet lidé nad tím, jaký vedou životní styl. Možná by stačilo začít u sebe a nechodit k doktorům kvůli každé hlouposti nebo myslet na své zdraví dříve, než nám doktor předepíše léky a jsme na ně doživotně odkázáni.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Periodické protesty zdravotníků lze podle mého názoru šmahem vyřešit. Vždyť jde stále o totéž - PENÍZE ! To ostatní jsou zástupné argumenty, které lze snadno překonat. Věřte 92 -letému manažerovi, který svůj recept rád a bezplatně poskytne dobře placeným poradcům ministra V.Válka.
Zaveďte v nemocnicích čtyřsměnný zdravotnický provoz takový, jaký se osvědčil
v železniční dopravě, hutích, a řadě dalších odvětví. Takové řešení Vám umožní
snížit počet nemocnic, jejich specializaci, omezení přesčasové práce a tím i mzdové úspory za přesčasové příplatky, a řadu dalších nákladů, jejichž výčet si ponechám
na eventuální konzultaci s ministerskými poradci. Samozřejmě že se najde hodně
těch, kteří mne budou osočovat, ale najdou se i takoví, kteří se pokusí najít v tomto
podnětu racionální jádro.
Spíše než odpověď, mám dotaz. Proč není mé stanovisko k článku zveřejněno ?
Válek není nejostřejší tužka v penále, pochybuji že je i dobrým lékařem. Ten by měl sednout na leoparda a zmizet nadobro.
Proč si myslíte, že je na ministerstvu ?
Protože jako lékař se neuživí !!!
Ony ty zdravotní sestry chybí kromě nemocnic také v domovech pro seniory, v domovech pro zdravotně postižené dospělé či děti, dále v hospicích, v paliativní péči, domácí péči, charitách atd.....
Ano, starší sestry dosluhují a mladé nejsou motivovány penězy, dvanáctkami, omezeným osobním životem,v práci-zodpovědností, náročností, někdy i ,,neatraktivitou" práce ...sestra bývá ,,supl"..holka pro všechno.
Tak co s tím pane ministře míníte dělat.???????????????????????????
No a budem všichni v pytlíčku / aby mne zas nevymazali/ no a tohle všechno je nynější obraz naší “skvělé” vlády. I kdyz tohle se asi táhne i déle
To by měla vyhodit neschopné odborníky. Chtěl bych vidět jak se jim krásně jejich konta rozmnožují. To je vidět i na jejich váze jak tloustnou.
Úplně přesné
Desítky let se tento problém neřeší a najednou se musí řešit okamžitě? Buď to tedy není problém nebo je to tak obrovský problém, že ti co vládli poslední roky byli naprostými deletanty.
Výsledek práce vlády se pomalu ukazuje.
No spíš rychle...