1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Učitel, který neumí učit, jde dělat politika, lékař, který neumí léčit, jde dělat politika a to za několika set tisícový příjem. Což je dnešní neschopná vláda učitelů a lékařů, kteří jsou k ničemu. Lékaře potřebujeme, proto by měli být zaplaceni na úrovni alespoň německých platů, Když neschopná vláda rozhazuje naše daně, zdravotní a sociální kde jakým neziskovkám, sockám, migrantům, tak jsou peníze i na naše lékaře. když si migranti budou platit lékařskou péči, tak ubyde zdravotní turistiky z ciziny ze strany migrantů a lékařům ubyde práce a zvýší se jim příjem. My jsme stát idiotů, stovky tisíc migrantů živíme, lékařskou péči , školství zadarmo a pro naše lidi, které potřebujeme, tak naše peníze pro ně nejsou.

9
Před 1 rokem
Jana Dolejšová

Přesně.Tleskam.

Jeden nymand větší než druhý.

Jeden krok pseudovladni party horší než druhý.

Politikaření,klientelismus,prasárny na druhou.A korupce všude.

8
Před 1 rokem

Už jsem to psal před chvílí-tohle je vláda komunistických amatérů a kecálistů-a pan Válek je ten nejhorší.......nedokáže zajistit antibiotika ,už skoro rok, pro naše děti a vnoučata.a furt tam sedí-pro mě je odpad lékařů-pokud je lékař!!!!!! Ty malé děti za nic nemůžou....možná jejich rodiče,tím koho volili. Já jsem je nevolil-Pětidemolici!!!!

17
Před 1 rokem

Obdivuji kohokoliv, kdo se rozhodne pracovat ve zdravotnictví, ať už jako sestra nebo chirurg. Mít zodpovědnost za lidské životy, neustále se vzdělávat a pracovat dlouhé směny není pro každého, to ani nezmiňuji chování některých lidí, se kterými se musí potýkat. Nedivím se, že počet lidí, kteří to mohou a hlavně chtějí dělat je tak nízký. Ono také by se měli zamyslet lidé nad tím, jaký vedou životní styl. Možná by stačilo začít u sebe a nechodit k doktorům kvůli každé hlouposti nebo myslet na své zdraví dříve, než nám doktor předepíše léky a jsme na ně doživotně odkázáni.

4
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci

Periodické protesty zdravotníků lze podle mého názoru šmahem vyřešit. Vždyť jde stále o totéž - PENÍZE ! To ostatní jsou zástupné argumenty, které lze snadno překonat. Věřte 92 -letému manažerovi, který svůj recept rád a bezplatně poskytne dobře placeným poradcům ministra V.Válka.

Zaveďte v nemocnicích čtyřsměnný zdravotnický provoz takový, jaký se osvědčil

v železniční dopravě, hutích, a řadě dalších odvětví. Takové řešení Vám umožní

snížit počet nemocnic, jejich specializaci, omezení přesčasové práce a tím i mzdové úspory za přesčasové příplatky, a řadu dalších nákladů, jejichž výčet si ponechám

na eventuální konzultaci s ministerskými poradci. Samozřejmě že se najde hodně

těch, kteří mne budou osočovat, ale najdou se i takoví, kteří se pokusí najít v tomto

podnětu racionální jádro.

Adolf Veřmiřovský

Spíše než odpověď, mám dotaz. Proč není mé stanovisko k článku zveřejněno ?

Před 1 rokem

Válek není nejostřejší tužka v penále, pochybuji že je i dobrým lékařem. Ten by měl sednout na leoparda a zmizet nadobro.

27
Před 1 rokem
Marsel Lišková

Proč si myslíte, že je na ministerstvu ?

Protože jako lékař se neuživí !!!

37
Před 1 rokem

Ony ty zdravotní sestry chybí kromě nemocnic také v domovech pro seniory, v domovech pro zdravotně postižené dospělé či děti, dále v hospicích, v paliativní péči, domácí péči, charitách atd.....

Ano, starší sestry dosluhují a mladé nejsou motivovány penězy, dvanáctkami, omezeným osobním životem,v práci-zodpovědností, náročností, někdy i ,,neatraktivitou" práce ...sestra bývá ,,supl"..holka pro všechno.

Tak co s tím pane ministře míníte dělat.???????????????????????????

Před 1 rokem

No a budem všichni v pytlíčku / aby mne zas nevymazali/ no a tohle všechno je nynější obraz naší “skvělé” vlády. I kdyz tohle se asi táhne i déle

11
Před 1 rokem

To by měla vyhodit neschopné odborníky. Chtěl bych vidět jak se jim krásně jejich konta rozmnožují. To je vidět i na jejich váze jak tloustnou.

23
Před 1 rokem
Ivan Blažek

Úplně přesné

7
Před 1 rokem

Desítky let se tento problém neřeší a najednou se musí řešit okamžitě? Buď to tedy není problém nebo je to tak obrovský problém, že ti co vládli poslední roky byli naprostými deletanty.

5

Výsledek práce vlády se pomalu ukazuje.

32
Před 1 rokem
Jaroslav Dobrovolný

No spíš rychle...

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt