1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Neměla talent - souhlasím s verdiktem komise.

Začala studovat ekonomiku, ale nebyla dobrá na finance a skončila v 16 exekucích...

Vždycky chtěla být něčím, co vůbec neuměla?

1
Před 1 rokem

Všichni skvělí dětští herci, jejichž filmy se dávají dodnes, měli ohledně studia herectví stejný osud...docela by mě zajímalo, kdo v těch komisích seděl...kdyby ty filmy nebyly dobré, nevysílaly by se dodnes

16
Před 1 rokem
Bára Antonová

Chcete naznačit, že dodnes se vysílají jen dobré filmy?

Před 1 rokem

Bohužel není jediná z nadaných dětských herců, kteří dojeli na totéž. Bylo by záhodno zveřejňovat jména těch lidí z komise, kteří rozhodovali (a rozhodují). Asi bychom se divili, že to nebyla třeba jen švorcová.

10
Před 1 rokem

Tak to dopadá když se celý život říká dítěti jak je skvělé a jen tleská a potom ji zboří jedná negativní věta. To není její vina ale jejího okolí .

12
Před 1 rokem

No evidentně neměla rodiče z herecké branže, dnes má každý herec strašně nadané a krásné děti, kteří jsou nacpané všude, ať v televizi, muzikále, divadle...

7
Před 1 rokem

Žanetu Fuchsovou jsem jako dětskou herečku milovala. Mám ji ráda i ve Vlaku.., tam už byla starší. Škoda, že komunista Vala talent Žanety nepoznal

5
Před 1 rokem

Škoda, že nepřijala nabídky na další role. Hrát mohla i tak.

8
Před 1 rokem

nebyla jediná kterou na školu nevzali, za konec si může jen pouze sama. Škoda, hrát mohla i bez pánů učitelů

5
Před 1 rokem

Nikdy jsem ji nemusela. Jako dítěti mi hrozně vadila.

1
Před 1 rokem
Gábina Škubová

Také jsem ji nemusela, hlavně mi vadil její hlas.

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kdyby byl aktuální obrázek snad bych ji poznal, ale takhle nemám šanci,

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt