Neměla talent - souhlasím s verdiktem komise.
Začala studovat ekonomiku, ale nebyla dobrá na finance a skončila v 16 exekucích...
Vždycky chtěla být něčím, co vůbec neuměla?
Všichni skvělí dětští herci, jejichž filmy se dávají dodnes, měli ohledně studia herectví stejný osud...docela by mě zajímalo, kdo v těch komisích seděl...kdyby ty filmy nebyly dobré, nevysílaly by se dodnes
Chcete naznačit, že dodnes se vysílají jen dobré filmy?
Bohužel není jediná z nadaných dětských herců, kteří dojeli na totéž. Bylo by záhodno zveřejňovat jména těch lidí z komise, kteří rozhodovali (a rozhodují). Asi bychom se divili, že to nebyla třeba jen švorcová.
Tak to dopadá když se celý život říká dítěti jak je skvělé a jen tleská a potom ji zboří jedná negativní věta. To není její vina ale jejího okolí .
No evidentně neměla rodiče z herecké branže, dnes má každý herec strašně nadané a krásné děti, kteří jsou nacpané všude, ať v televizi, muzikále, divadle...
Žanetu Fuchsovou jsem jako dětskou herečku milovala. Mám ji ráda i ve Vlaku.., tam už byla starší. Škoda, že komunista Vala talent Žanety nepoznal
Škoda, že nepřijala nabídky na další role. Hrát mohla i tak.
nebyla jediná kterou na školu nevzali, za konec si může jen pouze sama. Škoda, hrát mohla i bez pánů učitelů
Nikdy jsem ji nemusela. Jako dítěti mi hrozně vadila.
Také jsem ji nemusela, hlavně mi vadil její hlas.
Kdyby byl aktuální obrázek snad bych ji poznal, ale takhle nemám šanci,