Marta Dancingerova tam opravdu nehraje dobre, a kdyby zmizela I s mladym Kucerou, tak by se to dostalo o level vyse. I pan Bartos tam nejak podivne hraje, mohl by taky zmizet. Jinak hezky serial a napinavy, bavi mne I kdyz se na Novu a Primu temer nedivam.
Kvůli ní jsem viděla jen první díl. Příšerně nepřirozeně vyslovuje. No a to její "nashle" nové šéfce, v té době, stačilo.
Žádné "brutální scény" jsem zatím neviděla. Seriál se mi líbí, ale nějak se to teď "vleče", naopak jen samé náznaky, vyhrožování a nic pořádně nevygraduje, žádný vztah, někdy jsou tam absurdity, např. Martin "si došlápne" na Grubera 😄 to by se prostě nestalo, jsem zvědavá, co bude dál.
Nevím co si lidi myslí. Seriál je z války, to není žádná romantická telenovela. Všichni by se na to měli povinně dívat, aby si připomněli jaká hrůza to tenkrát byla a ti lidé v tom museli žít. Zatýkalo se bez důvodu, rabovalo, týralo se na gestapu, zabavovaly se majetky, o likvidaci Židů ani nemluvím, všude vládl strach, nikdo nikomu nemohl věřit. A tenkrát v reálu to muselo být mnohem horší, brutálnější a strašnější, než jak je to v tomto seriálu. Na toto období by se nemělo zapomínat, proto by se na Zlatou labuť měl dívat každý, aby si připomněl ty hrůzy. Já seriál sleduji od začátku, těším se na každý díl a prožívám to a pokaždé myslím na to, jaké jsem měla štěstí, že jsem v té strašné době ještě nebyla na světě.
Souhlasím s vámi,konečně seriál,který zobrazuje pravdu,jak má být.Napínavý,zajímavý,že je místy slabá dějová linka nevadí.Těším se na každý nový díl.
Zlatá labuť se rozhodně zařadí mezi ty hodně dobré seriály, které se v současnosti točí. S rolí Báry ale máte pravdu. Nudná, nezajímavá. To Irena nebo Gruber jsou jiné kafe, hlavně co se týká herectví.
... Marta je skvělá herečka, v téhle roli i když ji představovali jako hlavní, bohužel moc prostoru nedostává a v podstatě nemá co hrát, její linka je nezáživná a bez nápadu, za to ona nemůže...
Marta tam hraje to co má ,tak se s tím nějak vypořádává. Líbí se mi role R.Rázlové.Seriál je to zajímavý,tak trochu jiný a z doby,která by měla lidi zajímat ,ale mohl by mít trochu větší spád a nebýt tak v mnoha bodech utahaný. Herecké výkony v tom nikdo žádné výjimečné nepodává
No za mne Ryška dost dobrá.
Seriál je velice povedený. Je pravda, že Bára Veselá mluví jak kanál. Na to by se Marta D. měla zaměřit a možná shlédnout nějaké staré filmy. Dějová linka Bára/Petr nuda.
Myslím, že kdyby měl být seriál z doby 2. světové, tak takhle mazlivý by rozhodně nebyl. I nacisti jsou tady takoví lidumilové oproti skutečnosti.
I když je seriál velice koukatelný, chtělo by to prostě příběh s koncem. Budou-li další a další řady, propadne se.
Tak ono to celé není o náročných hereckých výkonech. Je to průměrné,ale dá se na to dívat,lepší než věčně opakované kriminální seriály.
Marta je super herečka a hraje výborně,za to jakou dostala roli nemůže.Serial super 😏 úžasné výkony našich herců 👍👍
Kot iho proboha napadlo vytvoříit a nedej bože i vysílat seriál z nejtěžšího období naši historie? To je na basu!
Hlavně je to na hlavu postavené. Kdo má čas sledovat takovéhle konstrukce? i když chápu, že herci si na svůj chleba potřebují vydělat, všechny tyhle seriály "Ordinace, Ulice, Pojišťovny a kdovíco ještě" jsou fakt jen "chléb a hry", jen ztráta času a iluze. Naštěstí mne to míjí, a byla bych raději, kdyby ty peníze byly vynaložené na opravdu kvalitní tvorbu či dokumentaristiku. Pak se divíme, že jsou lidé mimo realitu, což se ukazuje i ve volbách 😉. Diváci degenerují.