1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

nebyt toho, ze ted je v mode "nasazovani psi hlavy" v podstate kazde trochu vyznamnejsi historicke osobnosti, ze se cenzuruji uz davno napsane knihy a ze se toci filmy, pri jejichz tvorbe se hledi hlavne na to, aby z nej nejaka mensina nedostala osypky, tak bych tomu klidne bez vyhrad veril, tenkrat se s "menecennymi" lidmi dobyvatele a kolonizatori moc nemazali. ale protoze jsou zde ty vyse zminene aktivity, hloda ve mne podezreni, ze jde hlavne o snahu zdiskreditovat dalsi vyznamnou osobnost, ktera se nema moznost branit...

7
Před 1 rokem
Eduard Straka

Já proti tomu nic nemám, spíš mi přijde zbytečné to až zbožné uctívání různých "hrdinů" historie na celém světě. Vždyť to byli jen lidé, se svými ctnostmi i chybami, byli produkty své, té které doby. Takže když se stále píše "A" je dobře že má někdo odvahu zveřejnit i "B", vždyť to přeci nemusí nutně ubírat na významu toho, co tito lidé dokázali.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Proč někomu, kdo dokáže napsat "Panovníkové chtěli ..." nevěřím ani nos mezi očima. V současnosti panuje celosvětová mánie vše obracet naruby, znevažovat hodnoty, které generace vyznávaly vše bořit. - Kolumbus a ostatní se chovali, jak bylo v oné době běžné, to jen pan "vědátor" to objevil až nyní.

1

A navíc Ameriku jako první vůbec neobjevil. To je jenom Španělsko křesťanská verze a Španělsko křesťanská pýcha. Holt historie bývá většinou nemilosrdná. A tak je to dobře.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt