1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Budiž mu za to dík!

5
Před 1 rokem

Na sněmu OF 13. října 1990 v pražské Hostivaři jsem byl! Diametrálně odlišná orientace i "předchozí životní pouť" členů byla neslučitelná, jak bylo později zřejmé i z putování představitelů tehdejšího OF mezi politickými stranami (Rychetský, Pithart, Štěpánová,...). "Ambiciózní Václav Klaus" dostal na sněmu silný mandát, upozornil na nutnost profilování hnutí do strany/stran s čitelným programem a zachránil zdravé jádro OF založením ODS, jak se ukázalo v následujících volbách! Sám jsem s přechodem do ODS počítal, ale vzhledem k tomu, jaké "živly" se do strany hrnuly (pochybná minulost i motivace), nakonec jsem "nevstůpil"! 🙂 (Za to ale Václav Klaus nemohl, prospěcháři a kariéristé se hrnou do všech perspektivních projektů!)

6

Klaus se tam vetřel díky tomu,že nikdo nerozumněl ekonomice.Když mu kolegové říkali,že se musí ošetřit zákonem kampeličky,že jinak se peníze rozkradou,jen mávnul rukou.Kvůli Klausovi se rozdělila ODS a kvůli Zemanovýmu puči ČSSD.Úkol z Moskvy splněn.

1
Před 1 rokem

Podle mého názoru bylo havlovské OF vhodné pro přechodné období, ale nemohlo přežít v ustáleném režimu. Jakkoliv s Klausem v lecčem nesouhlasím, to, že jsou zapotřebí jasně vyhraněné politické strany, považuji za správnou tezi.

2
Před 1 rokem

Klaus a Zeman. Největší neřád, který si dělal s republikou co chtěl.

12
Před 1 rokem
Jaroslav Hronek

Zapomněl jste zmínit sebe.

Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Na zmíněném OF jsem byla. VK sebral mikrofon a půjčoval ho jenom svým příznivcům. Žádná demokratická volba se nekonala.

10
Před 1 rokem
Jana Hanková

Tak to jsme byly každá na jiném OF. Žádný mikrofon VK nikomu nebral. Byl zvolen demokraticky řádnou většinou přítomných, kteří pochopili, že pomocí zbylé politické reprezentace OF se už nemůže nikam pohnout. Ti, kdož byli schopní něco v politice konat, byli již totiž ve funkcích. Na dalším OF přišel VK s návrhem programu nové strany, jehož obsah se nelíbil zejména např.pánům Dobrovskému a Jičínskému. Zejména je rozčílilo slovo "kapitalismus".

4
Před 1 rokem

Havel byl stejně servilní jako PePa a Fialka,jen jsme to tak nevnímali....

15
Před 1 rokem

Havlovci založili spousty neziskovek a drancují republiku po celou dobu......

Před 1 rokem

Omyl. OF bylo od počátku nastaveno autodestrukčně...

7
Před 1 rokem

Jo, je to " Pan prezident Klaus " i přes jeho chyby.

8
Před 1 rokem
Jiří Kostelka

Chyby? Platí ho Kreml?

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt