1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pod pojmem nekorektní humor si představuji úplně něco jiného. Pan novinář je hodně velký suchar, který se při komentářích Marka Ebena musí červenat až na..... tvářích 🤣🤣🤣 snad je to dost korektní

80
Před 1 rokem

Drive soudruzi hlídali kazde slovo o zapade, ted novodobi soudruzi hlidaji korektnost. Doba se opakuje. Blbci maji vzdy slovo. Jen hlupak se urazi pri nekotektnim vtipu. Protoze normalni clovek se u toho bavi. Vi, co je nadsazka. Blbci vpred a budeme zase tam, kde jsme byli....

15
Míša Kholová

Jen podotýkám, že jsem neshledala nic nekorektního. Naopak .

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Žádné úlety jsem neslyšel. Kdyby se díval jen na "korektnost" tak nemůže otevřít ani pusu.

Je skvělý.

56
Před 1 rokem

Nedívala jsem se na Českého slavíka, nedívala jsem se tentokrát na Star Dance - prostě charita mne nebere. A tak jsem si přečetla nejdříve článek o vtipnosti slavičích komentátorů a pak tento. Jak diametrálně odlišné. Kéž by slavičí komentátoři dokázali napodobit aspoň z 10% decentní a laskavý humor Marka Ebena!

8
Před 1 rokem
Radmila Lackova

Přesně, ty dva Marku Ebenovi nesahají ani po kotníky.

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Chválabohu za nekorektního Ebena! V dnešní superkorektní době plamínek, který zahřeje a pobaví. Jinak bychom se z toho všichni po...nutelovali...😉

74
Před 1 rokem

Máte pravdu jeho poznámky jsou netaktní. Jako by s přibývajícími léty nějak jeho mozek otupěl v bontonu.

Ale pokud někdo sledoval letošního slavíka , tak to byl zase výsměch moderátora pana Sokola. Tento moderátor by už neměl moderovat nic. Na světových pódiích by byl okamžitě vyveden ze sálu. Ale jak je vidět tak umělcům to asi nevadí.

Toto platí i pro Star Dance.

Vždy jsem si pana Ebena velice vážil, ale v poslední době jakoby si při moderování nevěděl rady. I když to vše má napsáno na kartách které při přenosu drží.

Pokud jsem byl až příliš drzý tak se omlouvám. Děkuji za pochopení

15
Před 1 rokem
Rudolf Paščák

Drzý ne...ale kapku mimo ano😝

1
Před 1 rokem

Paní Nezbedová má asi nějaký problém. To co většina bere jako vtipnou poznámku Marka Ebena, ona vnímá hodně hloupě. Měla by se sebou něco dělat. Nejlépe navštívit psychiatra. 🙁

26
Před 1 rokem

V dnešní pokřivené době je už i inteligentní vtípek nekorektní.

Hnus. Hnusná doba.

Divím se panu Ebenovi, že se takové akce ještě vůbec zúčastňuje.

20
Před 1 rokem
Ladislav Ďurkáč

Jestli je někdo korektní,tak je to určitě Eben.

24
Před 1 rokem

Pan Marek Eben je profesionál. Tereze někdy nejde rozumět jak šišlá. Logopedem by neprošla. Sám pan Marek má doma postiženou manželku, co více k tomu říci. Smekám. Tohoto umělce si budu vždy vážit.

21
Před 1 rokem

Eben bez výhrad, parádní humor. Nechápu, proč se stále objevují články, které ho pomlouvají. Jeden z mála slušných moderátorů.

57
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt