1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Chlapi že by jí dnes padali k nohám?

No, nevím. Asi jak kde.

O těchto typech moje maminka tvrdila: třeba je aspoň hodná a dobře vaří...

7
Před 1 rokem
Alois Slámečka

No, proč by nepadali? Jenom by museli před tím trochu víc pít... Ale kdyby se jí věnovala nějaká vizážistka, kdo ví, co by z toho bylo. Dnes u mnoha krasavic ani netušíme, jak vlastně vypadají pod nátěrem...

Před 1 rokem

Tady se člověk dočte leccos, ale tohle je ještě zmatenějsi článek než obvyklý standard. Povinný závěr článku o různých a hlavně těch správných barvách všeho možného nedává smysl ani mluvnicky, ani odborně ani v logice

1
Před 1 rokem

Já vám teda nevím, ale tohle vypadá, jako kdyby zrovna udělala nájezd na drogérky a kosmetickej salón. Nebo že by před 3800 lety měla naprosto čistou pleť, nikde sebemenší jizvu, dokonalý makeup a to obočí taky nevypadá zrovna přírodní?

Nehledě na fakt, že vzhledem k věku by v té době byla možná už i po třetím, nebo čtvrtém dítěti...

1
Před 1 rokem

Ja už jsem se lekl, že by si někdo dovolil tvrdit, že měla světlé vlasy, světlou pleť a modré oči. Za to už se člověk musí stydět, takže měla vše tak trochu s tmavším odstínem. Tak je to správně.

5
Před 1 rokem

Ilustračních foto vídávám spoustu. Ještě ale nikdy jsem neviděl foto, alespoň ilustrační, např. směrem k ženě rozvášněného fanouška, jak často čtu nebo muže padlého na zem k nohám svého idolu.

To mě mrzí! 🙂

2
Před 1 rokem

Naprostá blbost . Taky mola mít ksicht pokrytý jizvami po neštovicích, stržený skalp a vyražené oko

8
Před 1 rokem
Miroslav Ženich

A navíc jí chyběly přední horní zuby a celá spodní čelist, jak dokládá lebka.

2
Před 1 rokem

bohužel náš zlatý kůň , který má stáří 45 tisíc let vypadá ještě lépe

1
Před 1 rokem

Feministický holyúd . Padejte před babama naznak

5
Před 1 rokem
Miroslav Ženich

Klidně padnu, ale musí tam bejt místo! 🙂

3
Před 1 rokem

Že bych zrovna tomuhle padal k nohám. Asi mám jiný vkus.

Před 1 rokem

Ale tak na té třetí fotce vypadá docela pěkně.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt