Chlapi že by jí dnes padali k nohám?
No, nevím. Asi jak kde.
O těchto typech moje maminka tvrdila: třeba je aspoň hodná a dobře vaří...
No, proč by nepadali? Jenom by museli před tím trochu víc pít... Ale kdyby se jí věnovala nějaká vizážistka, kdo ví, co by z toho bylo. Dnes u mnoha krasavic ani netušíme, jak vlastně vypadají pod nátěrem...
Tady se člověk dočte leccos, ale tohle je ještě zmatenějsi článek než obvyklý standard. Povinný závěr článku o různých a hlavně těch správných barvách všeho možného nedává smysl ani mluvnicky, ani odborně ani v logice
Já vám teda nevím, ale tohle vypadá, jako kdyby zrovna udělala nájezd na drogérky a kosmetickej salón. Nebo že by před 3800 lety měla naprosto čistou pleť, nikde sebemenší jizvu, dokonalý makeup a to obočí taky nevypadá zrovna přírodní?
Nehledě na fakt, že vzhledem k věku by v té době byla možná už i po třetím, nebo čtvrtém dítěti...
Ja už jsem se lekl, že by si někdo dovolil tvrdit, že měla světlé vlasy, světlou pleť a modré oči. Za to už se člověk musí stydět, takže měla vše tak trochu s tmavším odstínem. Tak je to správně.
Ilustračních foto vídávám spoustu. Ještě ale nikdy jsem neviděl foto, alespoň ilustrační, např. směrem k ženě rozvášněného fanouška, jak často čtu nebo muže padlého na zem k nohám svého idolu.
To mě mrzí! 🙂
Naprostá blbost . Taky mola mít ksicht pokrytý jizvami po neštovicích, stržený skalp a vyražené oko
A navíc jí chyběly přední horní zuby a celá spodní čelist, jak dokládá lebka.
bohužel náš zlatý kůň , který má stáří 45 tisíc let vypadá ještě lépe
Feministický holyúd . Padejte před babama naznak
Klidně padnu, ale musí tam bejt místo! 🙂
Že bych zrovna tomuhle padal k nohám. Asi mám jiný vkus.
Ale tak na té třetí fotce vypadá docela pěkně.