1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kluci jsou v tom nevinně. Oni určitě nestojí za scénářem pořadu. Pod ním budou podepsaní asi jiní. To jen "vyřizování účtů" se nějak sešlo s přítomným J.Soukupem a jeho problémy. Musí to být ale zajímavý pocit jít na předávání "Slavíka" a být připraven na to, že "špinavé a nebo jen zajímavé prádlo" se přepere ten večer a nejen před zraky umělecké komunity. V USA už došlo i na facky pro "autentického moderátora". Tak snad příští rok bedeme také světoví a vy kluci, sehnat si dobrého zubaře dopředu by neškodilo (?!) .............

2
Před 1 rokem
Jaroslav Leden

Soukup si nebere servítky, vůbec se nedivím, že si ho vychutnali

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Bohužel takového chování, jako má Ondřej Sokol, je už plná republika. Češi si zvykli na cokoliv nadávat, zejména mladým lidem chybí slušnost a pokora. Humor je nejlepší ten, když si člověk umí dělat srandu sám ze sebe a nepotřebuje k tomu urážet lidi ze svého okolí. Žilo by se mnohem lépe, pokud by kritizovaní lépe chápali smysl svého ega a tím taky svoje možnosti i přednosti. V dávných dobách žily vtipnější i serióznější dvojice než Sokol a Háma, třeba Bohdalová-Dvořák, Suchý-Šlitr, Voskovec-Werich, Kaiser-Lábus, Šimek-Grossmann a mnoho dalších.

53
Před 1 rokem
Jasoň Klíma

Bohužel, dřív byli páni herci a baviči. Dnes to vypadá, že není nikdo jinej.

23
Před 1 rokem

Mě humor pana Sokola a pana Hámy drsný nepřijde. Jen prostě odpovídá době ve které žijeme. Ale chápu, že ne každému to sedí. Mě více vadí právě ta drsnost v běžném životě, okolo nás v práci, na ulici, na sociálních sítích... Ale pořád je tu ta možnost se na televizi nedívat. Pozvat si přátelé, rodinu a bavit se po svém, a nebo si udělat něco na zub, zabalit se do deky, pustit si oblíbený film a užít si klidu o samotě... Tak ať je ten poslední den v roce takový, aby jste se v něm cítili dobře 🙏🍀

20
Před 1 rokem

U ČT by bylo očekávání pochopitelné. Zvýšili poplatky, tak divák čeká, čím ho za jeho peníze překvapí i když předem tuší, že nepřekvapí.

Naštěstí program našich TV stanic není jediná možnost, jak strávit spokojeně konec roku.

2
Před 1 rokem

Mě Ondřej Sokol nevadí, naopak jeho humor a pohotovost mi imponuje. Někdo má rad toho, jiný někoho jiného. Já nemusím třeba Mareše.

24
Před 1 rokem
Jiří Charuk

A já můžu Sikola,Hámu,Prachaře,Boučka i Mareše.

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tuhle jsem si uvědomil jednu věc. Pokud cokoliv uvádí pan Sokol sám, je to pohodové, milé a veselé. Pokud si k tomu přibere kamaráda pana Hámu, tak se to "zázrakem" stane přehlídkou trapností. Čím to tak asi může být? 😉

35
Před 1 rokem

...... já ho nemám plné zuby, mně se líbí, a to jsem senior...

25
Před 1 rokem

Uprimne uz je to unavny, bud Sokol nebo Hama, to neumite dat na silvestra neco normalniho jako kdysi🤔

35
Před 1 rokem

Tenhle přihřátej pán by se už neměl v televizi ukazovat. Jeho humor je dost trapný.

38
Před 1 rokem

Já ho ráda v TV vidím.Každému se líbí někdo jiný a všem se vyhovět nedá.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt