Kluci jsou v tom nevinně. Oni určitě nestojí za scénářem pořadu. Pod ním budou podepsaní asi jiní. To jen "vyřizování účtů" se nějak sešlo s přítomným J.Soukupem a jeho problémy. Musí to být ale zajímavý pocit jít na předávání "Slavíka" a být připraven na to, že "špinavé a nebo jen zajímavé prádlo" se přepere ten večer a nejen před zraky umělecké komunity. V USA už došlo i na facky pro "autentického moderátora". Tak snad příští rok bedeme také světoví a vy kluci, sehnat si dobrého zubaře dopředu by neškodilo (?!) .............
Soukup si nebere servítky, vůbec se nedivím, že si ho vychutnali
Bohužel takového chování, jako má Ondřej Sokol, je už plná republika. Češi si zvykli na cokoliv nadávat, zejména mladým lidem chybí slušnost a pokora. Humor je nejlepší ten, když si člověk umí dělat srandu sám ze sebe a nepotřebuje k tomu urážet lidi ze svého okolí. Žilo by se mnohem lépe, pokud by kritizovaní lépe chápali smysl svého ega a tím taky svoje možnosti i přednosti. V dávných dobách žily vtipnější i serióznější dvojice než Sokol a Háma, třeba Bohdalová-Dvořák, Suchý-Šlitr, Voskovec-Werich, Kaiser-Lábus, Šimek-Grossmann a mnoho dalších.
Bohužel, dřív byli páni herci a baviči. Dnes to vypadá, že není nikdo jinej.
Mě humor pana Sokola a pana Hámy drsný nepřijde. Jen prostě odpovídá době ve které žijeme. Ale chápu, že ne každému to sedí. Mě více vadí právě ta drsnost v běžném životě, okolo nás v práci, na ulici, na sociálních sítích... Ale pořád je tu ta možnost se na televizi nedívat. Pozvat si přátelé, rodinu a bavit se po svém, a nebo si udělat něco na zub, zabalit se do deky, pustit si oblíbený film a užít si klidu o samotě... Tak ať je ten poslední den v roce takový, aby jste se v něm cítili dobře 🙏🍀
U ČT by bylo očekávání pochopitelné. Zvýšili poplatky, tak divák čeká, čím ho za jeho peníze překvapí i když předem tuší, že nepřekvapí.
Naštěstí program našich TV stanic není jediná možnost, jak strávit spokojeně konec roku.
Mě Ondřej Sokol nevadí, naopak jeho humor a pohotovost mi imponuje. Někdo má rad toho, jiný někoho jiného. Já nemusím třeba Mareše.
A já můžu Sikola,Hámu,Prachaře,Boučka i Mareše.
Tuhle jsem si uvědomil jednu věc. Pokud cokoliv uvádí pan Sokol sám, je to pohodové, milé a veselé. Pokud si k tomu přibere kamaráda pana Hámu, tak se to "zázrakem" stane přehlídkou trapností. Čím to tak asi může být? 😉
...... já ho nemám plné zuby, mně se líbí, a to jsem senior...
Uprimne uz je to unavny, bud Sokol nebo Hama, to neumite dat na silvestra neco normalniho jako kdysi🤔
Tenhle přihřátej pán by se už neměl v televizi ukazovat. Jeho humor je dost trapný.
Já ho ráda v TV vidím.Každému se líbí někdo jiný a všem se vyhovět nedá.