Podle mne zklamání z výsledku hlasování. V.Hradílek bude těžko hledat motivaci k pokračování ve finále soutěže. I pro něho to muselo být podivné rozuzlení včerejšího závěru večera. Za to, že ještě postoupil a ne Iva může poděkovat mistru Chlopčíkovi, který "vyburcoval" jeho hlasující podporovatele na odpor. Škoda, finále mohlo být po všech stránkách božské. Nic proti Vavřincovi, ale i on tušil ( jako sportovec), že na body z hlasování to nemusí být vždy nejspravedlivější a tak jen poděkování Ivě za to s jakou grácií se se soutěží rozloučila. Bude další velkou poraženou .. ...............
Děkuji Vám,za vaše slova.Jsem ráda,že je někdo v této zemi objektivní a není postižen obyčejnou lidskou závistí.
Nechci být hnidopich,ale po tom přirovnání pana Ebena kdy přirovnal paní Kubelkovou k Eskymu a její vytrčenou nohu ke špejli z Eskyma,musím jako pamětník konstatovat,že Eskymo bylo hnědé,s čokoládovou polevou,ale hlavně bylo bez špejle.Jeho přirovnání by lépe odpovídala Polárka,ta byla bílá,bez polevy a hlavně se špejlí.
Pokud to neměli porotci pravidly soutěže předepsané takto, tak měli hodnotit pravdivě. Není pravda, že páry byly vyrovnané. Vavřinec udělal pár zvedaček, Iva krásně tancovala. Jejich hodnocení porotou mi připadalo nespravedlivé.