1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Viděla jsem ji v Kukačkách, ostatní nesleduji, ale mohu říci jediné. Ta paní není herečka, nehraje, je pouze unylá, zřejmě má někdo dojem, že tím hraje zoufalství a smutek, jenž byl pro roli ve scénáři. Naprosto nevýrazná osoba, nebudu říkat osobnost. Takových je, bohužel, víc. No ale pro luxusní život jí to, zdá se, stačí.

8
Před 1 rokem
Klaudie Rongova

Souhlasím s vámi. Kazila Kukačky, není to dobrá herečka. Na Labuť se nedívám.

2
Před 1 rokem

Mně se pohadka líbila. Asi to nebyla pohadka na Vánoce, sle suprove jsem se u ní bavila. Škoda, že ji občas nedávají.

1
Před 1 rokem
Alena Iršová

Odkaz

Zobrazit další reakci

Dancingerová výborná, pohádka Slíbená princezna je jedna z nejlepších co jsem viděla, konečně to nebyl nudný Troška. Podívejte se, a věřím, že se budete smát od začátku do konce. Pryč s puritány, to je život! Ty děti už ve školce mluví o mnoho hůř! ....jo a i ty vlasy byly skvělé, byla to sranda a kdo to nepochopil, je ,,Troškař" . Krásné Vánoce všem....já si to s dcerou určitě o Vánocích pustím ...máme to nahrané 🙂

16
Před 1 rokem

Pohadku jsem nevidela. Kukacky a Labut ano, ale nelibi se mi jako herecka vubec. V Labuti

je az protivna svym projevem, Doufam, ze se uz dale bude objevovat co nejmene.

10
Před 1 rokem

Ale teď, jako herečka, se mně líbí. 👍

7
Před 1 rokem

Slíbená princezna, jedna z nejlepších porevolučních pohádek. Super hudba, akční, vtipná prostě skvělá. Je jen velká škoda, že je spíše nepochopena. Není to klidná Pyšná princezna. Miluji tuto pohádku.

2
Před 1 rokem

Příšerná slátanina. Kulomet Maxim na palubě pirátské lodi tomu dal korunu.

5
Před 1 rokem
Alena Doskočilová

Já se na pohádky dnes už nedívám, ale kulomet Maxim na pirátské lodi si nenechám ujít.

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Myslím, že paruka Marty Dancingerové byla v téhle pohádce tím nejmenším průšvihem.

19
Před 1 rokem
Marta Ševčíková

Přesně, průšvih od začátku do konce... i když ten jsem vlastně ani neviděla 😂

6
Před 1 rokem

Jedna z nejlepších pohádek poslední doby. Jak to piráti mastili z maximu!

5
Před 1 rokem

Bohužel se nám nelíbí ani v Labuti, hlavně její projev.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt