Viděla jsem ji v Kukačkách, ostatní nesleduji, ale mohu říci jediné. Ta paní není herečka, nehraje, je pouze unylá, zřejmě má někdo dojem, že tím hraje zoufalství a smutek, jenž byl pro roli ve scénáři. Naprosto nevýrazná osoba, nebudu říkat osobnost. Takových je, bohužel, víc. No ale pro luxusní život jí to, zdá se, stačí.
Souhlasím s vámi. Kazila Kukačky, není to dobrá herečka. Na Labuť se nedívám.
Mně se pohadka líbila. Asi to nebyla pohadka na Vánoce, sle suprove jsem se u ní bavila. Škoda, že ji občas nedávají.
Odkaz
Dancingerová výborná, pohádka Slíbená princezna je jedna z nejlepších co jsem viděla, konečně to nebyl nudný Troška. Podívejte se, a věřím, že se budete smát od začátku do konce. Pryč s puritány, to je život! Ty děti už ve školce mluví o mnoho hůř! ....jo a i ty vlasy byly skvělé, byla to sranda a kdo to nepochopil, je ,,Troškař" . Krásné Vánoce všem....já si to s dcerou určitě o Vánocích pustím ...máme to nahrané 🙂
Pohadku jsem nevidela. Kukacky a Labut ano, ale nelibi se mi jako herecka vubec. V Labuti
je az protivna svym projevem, Doufam, ze se uz dale bude objevovat co nejmene.
Ale teď, jako herečka, se mně líbí. 👍
Slíbená princezna, jedna z nejlepších porevolučních pohádek. Super hudba, akční, vtipná prostě skvělá. Je jen velká škoda, že je spíše nepochopena. Není to klidná Pyšná princezna. Miluji tuto pohádku.
Příšerná slátanina. Kulomet Maxim na palubě pirátské lodi tomu dal korunu.
Já se na pohádky dnes už nedívám, ale kulomet Maxim na pirátské lodi si nenechám ujít.
Myslím, že paruka Marty Dancingerové byla v téhle pohádce tím nejmenším průšvihem.
Přesně, průšvih od začátku do konce... i když ten jsem vlastně ani neviděla 😂
Jedna z nejlepších pohádek poslední doby. Jak to piráti mastili z maximu!
Bohužel se nám nelíbí ani v Labuti, hlavně její projev.