1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kdo měl na válku na Ukrajině jiný názor... Panečku to bylo banů.

34
Před 1 rokem
Antonín Salva

Nekteri měli bany, ale nekteri byli vyhození z práce nebo dostali podmínky, což bylo ještě horší.

3
Před 1 rokem

Kdybych toto napsal tak pře půlrokem, měl bych ban na hooodně dlouho.A najednou se smí napsat pravda?

32
Před 1 rokem
Milan Vik

Ty jsi ještě větší trubka 🎺 protože pokud by za vlády Fialy napadl ČR někdo,tak ty by jsi ani nešel bránit zem. Neboť si myslíš že bránil asi vládu,tedy to je něco.... Jasný že jó, dělal by jsi ochranku vlády q všichni kdo by povolání. Asi podle Tebe je ČR Fiala.

Takže Rusko=Putin.... Tedy tobě to musí pálit 👏

ČR je Fiala. A asi když nebude Fiala,tak není ČR nebo jak spojité to je.

Bráníš zemi, né Fialu,ty jsi ale inženýr a tohle na tebe moc jednoduché. A proto píšeš že by jsi nešel bránit ČR.

Já sem ale podle Tebe meluzína 👏 jsem ale to pořád nemění na tom co píšeš vůbec nic 😃😃😃😃😃

Před 1 rokem

Pan generál Šedivý vždy mírnil optimismus našich rádoby válečných znalců , ale jak píše jiný názor byl nejen podezřelý ale nepřípustný. Vždy jsem mu mezi řádky rozuměl a věřil mu.

18
Před 1 rokem

Zkrátka se ukázalo že ruská propaganda měla pravdu. Zatím co naše média nás masírovaly dezinformacemi. Jaká vláda takový média.👍😂

25
Před 1 rokem

Kdo byl na vojně, tak má určitý pojem o strategii a taktice. Útočník při ofenzive musí mít dvoj, nejlépe trojnasobnou převahu pozemních a vzdušných sil, chce-li uspět. To Ukrajina neměla a nemá. Vykrikovat předem , co je hlavním cílem, může jen diletant. Podle toho pak výsledky bojů vypadaji...

4
Před 1 rokem

Mam na celou válku na Ukrajině svůj názor , ale lepší je pomlcet , jinak bych se asi nevyhnul " honu" na svou osobu !

14
Před 1 rokem

Konečně rozumná řeč, díky panu generálu Šedivému, a ne jen jemu, kdo se nebál vidět pravdu,kdo myslel hned na začátku tak viděl to co je zde psáno.

24
Před 1 rokem

Před rokem jsem psal,že Puťka zabere přístup ke Krymu a dál nepude.Pak se rozsype ukrajinské vedení a pak se rozsype Puťka s tím,že kult osobnosti a klasika ruský scénář.....takže..,.jsme v pulce....😁😁😁

Před 1 rokem
Jaroslav Hřib

Vůbec o Rusku nic nevíte, Putin je populární jako nikdy, protože plní přání voličů. Poběda a na chochly! To si prostý Rus myslí. Může se nám to nelíbit, politici to mohou různě okecávat, ale tak to je.

1
Před 1 rokem

Kdo není hloupý a zná Rusy, nepřekvapilo ho to. Jen panu ministru Lipavskému se dovolená na Krymu trochu vzdálila.

21
Před 1 rokem
Ivo Gregor

No vždyť je to dítě, tak má dětské názory.

3
Před 1 rokem

Přece musí být každému jasné že neporazí 2.nejvetsi armádu na světě a to ještě s jadernými bombami. To fakt nikomu nedochází že Rusko nesmažou z povrchu země?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt