1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jedna pohádka praskla. Už se nemůžu dočkat na vystřízlivění z té pohádky o napadení celé Ukrajiny a potažmo Evropy, to se bude chytat za hlavu nejeden velkohubý☝️

21
Před 1 rokem

Tak to je opravdu síla pane generále Šedivý jak se najednou krásně obracíte, korouhvička se obrací a vy s ní.Jak se říká kam vítr tam plášt že?

18
Před 1 rokem
Aleš Doubek

Jste na omylu, pan generál Šedivý je ve svých názorech konzistentní. Od samého počátku války byl jeho pohled realistický, nikoli fanatický jako u některých vojáků a politiků.

1
Před 1 rokem

Asi poprve čtu od generála Šedivého skutečně kvalifikovaný odborný názor na válečnou situaci na Ukrajině. Proč ty názory před tím?

13
Před 1 rokem
Jirka Maryta

jenerál vychovaný v rusku

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Od dob nástupu Merkelové a Putina se tak nějak věci obrátily proti Ukrajině i nám. Ona přijala Minské dohody. Dokonce i odzbrojovala jak si Rusko přálo. Vysledek? Anektovaný Krym. Když se zvolili nedemokratického prezidenta v ČÍNĚ, věděla jsem, že Zapad je ohrožen. S nimi i my.

Odpovědět

22
Před 1 rokem

Beran tu na jaře už s jistotou osvobozoval Krym a soudil u tribunálu 🤣

8
Před 1 rokem

Konečně názor od člověka, který by měl sedět na pozici ministra obrany....kdo jiný, než ten co armádě sloužil a něco dokázal.

35
Před 1 rokem

Asi někdy před rokem jsem psal, že nejhorší je podcenit nepřítele. No to jsem si dal. A dnes to píšou generálové.

16
Před 1 rokem

Je snadné věštit vítězství silnějšímu. Generál by měl neměl být poraženecký i kdyby vedl jednotku proti přesile. Pak se ukáže odvaha a morálka.

11
Před 1 rokem
Jan Novák

Pan generál nevede politické plky a říká jaká je skutečnost. Pokud chcete vyjádření o tom že Ukrajina vítězí na všech frontách pro Evropu, obraťte se prosím na pana Fialu a pana Lipavského. 🙂

7
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

jojo všechny nazývali dezoláty,a podobně-ale já ukrajině přeju,aby rusa porazila-je to i v našem zájmu,jen se divím,že usa neuchopili historickou šanci je hodně oslabit..

10
Před 1 rokem
Jaroslav Pokorný

No oni se snažili oslabovat...

Jenže si neuvědomili, že se snaží oslabit Rusko!

Kdyby tohle třeba zkusili s Kanadou, možná by se jim to povedlo!

Jenže Rusko je Rusko!

Ta jejich mentalita je pořád stejná!

Vždyť i za 2 sv. války je Němec zahnal až ke Stalingradu. Všichni si mysleli bůhví co, a jak to nakonec dopadlo?

Je tam totalita! Rus je pořád nacionalista!

Putina nezajímají oběti, Putina nezajímá ekonomika, dá příkaz a budou se vyrábět zbraně...

Oslabit Rusko je běh na dlouhou trať! Pokud to vůbec jde...

2

Pane armádní generále ve výslužbě. Na Vás bylo jasně vidět, jak těžko lžete, jak Vám to nejde od pusy. Proč jste neodmítl a šel jste za pár stokorun lhát. Pamatuji Vás, takový roztřepený hlásek k Vám ale nepatřil.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt