Jedna pohádka praskla. Už se nemůžu dočkat na vystřízlivění z té pohádky o napadení celé Ukrajiny a potažmo Evropy, to se bude chytat za hlavu nejeden velkohubý☝️
Tak to je opravdu síla pane generále Šedivý jak se najednou krásně obracíte, korouhvička se obrací a vy s ní.Jak se říká kam vítr tam plášt že?
Jste na omylu, pan generál Šedivý je ve svých názorech konzistentní. Od samého počátku války byl jeho pohled realistický, nikoli fanatický jako u některých vojáků a politiků.
Asi poprve čtu od generála Šedivého skutečně kvalifikovaný odborný názor na válečnou situaci na Ukrajině. Proč ty názory před tím?
jenerál vychovaný v rusku
Od dob nástupu Merkelové a Putina se tak nějak věci obrátily proti Ukrajině i nám. Ona přijala Minské dohody. Dokonce i odzbrojovala jak si Rusko přálo. Vysledek? Anektovaný Krym. Když se zvolili nedemokratického prezidenta v ČÍNĚ, věděla jsem, že Zapad je ohrožen. S nimi i my.
Odpovědět
Beran tu na jaře už s jistotou osvobozoval Krym a soudil u tribunálu 🤣
Konečně názor od člověka, který by měl sedět na pozici ministra obrany....kdo jiný, než ten co armádě sloužil a něco dokázal.
Asi někdy před rokem jsem psal, že nejhorší je podcenit nepřítele. No to jsem si dal. A dnes to píšou generálové.
Je snadné věštit vítězství silnějšímu. Generál by měl neměl být poraženecký i kdyby vedl jednotku proti přesile. Pak se ukáže odvaha a morálka.
Pan generál nevede politické plky a říká jaká je skutečnost. Pokud chcete vyjádření o tom že Ukrajina vítězí na všech frontách pro Evropu, obraťte se prosím na pana Fialu a pana Lipavského. 🙂
jojo všechny nazývali dezoláty,a podobně-ale já ukrajině přeju,aby rusa porazila-je to i v našem zájmu,jen se divím,že usa neuchopili historickou šanci je hodně oslabit..
No oni se snažili oslabovat...
Jenže si neuvědomili, že se snaží oslabit Rusko!
Kdyby tohle třeba zkusili s Kanadou, možná by se jim to povedlo!
Jenže Rusko je Rusko!
Ta jejich mentalita je pořád stejná!
Vždyť i za 2 sv. války je Němec zahnal až ke Stalingradu. Všichni si mysleli bůhví co, a jak to nakonec dopadlo?
Je tam totalita! Rus je pořád nacionalista!
Putina nezajímají oběti, Putina nezajímá ekonomika, dá příkaz a budou se vyrábět zbraně...
Oslabit Rusko je běh na dlouhou trať! Pokud to vůbec jde...
Pane armádní generále ve výslužbě. Na Vás bylo jasně vidět, jak těžko lžete, jak Vám to nejde od pusy. Proč jste neodmítl a šel jste za pár stokorun lhát. Pamatuji Vás, takový roztřepený hlásek k Vám ale nepatřil.