1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pan generál je profík a klepl hřebíček na hlavičku ! Děkuji.

Dnes je přece už snad všem jasné, že Západ úmyslně vyprovokoval Rusko k invazi a Ukrajina byla do tohoto konfliktu Západem vtažena jako užitečný idiot.

Kdo tomu nevěří, ať si prostuduje fakta o tom, proč Janukovič nepodepsal asociační dohodu s EU, fakta o Maidanu (kdo střílel do davu?), o podivném podnikání Huntera Bidena na Ukrajině, o Minských dohodách, o žádosti Ruska o bezpečnostní záruky (prosinec 2021), o dohodě z Istanbulu (duben 2022).

Prosím žádné ideologické mainstreamové kecy, jen fakta !

68
Před 1 rokem
Jaroslav Kadera

👍👍👍👏👏👏tak tak,prolhaným liberálně ideologickým aktivistům vč.presstitutů ( viz Šarapatka,Šídlo a spol.)už docházi lži,zůstalo jen uboze vulgární napadání) ...

47
Před 1 rokem

Nikdy jsem nepodporoval situaci na UA ,vím co oba národy jsou zač moc dobře znám jejich chování . Od začátku konfliktů jsem napsal mnoho pravdy a ta byla mazána i dokonce zablokován účet. Moje příspěvky vypovídaly pravdu a pravda se nesměla psát. Byl jsem pro některé občany v mém okolí bezcita a ty nadávky raděj nebudu psát nebo seznam zase bude mazat. Nejsem pro válku a znám tam hodně dnes nešťastných lidí a hodně jich už nežije,vím co si přejí. Oni chtějí okamžitý konec tohoto nesmyslného jednání dvou mocných zvířat , slušně napsáno. Okamžité zastavení zbraní,sednout ke stolu a jednat, bude to trvat moc dlouho ale lidi budou žít. Přeji obou stranám hezké svátky hlavně bez padlých nevinných můžu, otců rodin,mladých chlapců i žen a dívek. Hlaveň ať se vrátí ke svým blízkým a prožijí krásné SVÁTKY.

113
Před 1 rokem
Ladislav Tomsu

Zdravím. Nemohu než souhlasit. Mně ten účet zablokovali na Seznamu pouze na měsíc a od té doby jsem opět o něco skeptičtější k tomu čemu se v naší zemi říká svoboda projevu. Ale lépe než vy bych to nenapsal. Za mně máte 👍.

73
Před 1 rokem

Normální člověk se selským to musel vidět. Jedna věc je fandit druhá možnosti. Čas hrál pro Rusa a hraje pořád.

33
Před 1 rokem

Kdo měl jiný názor na válku na Ukrajině (nebo na masový import arabů, zelené šílenství, genderové harašení ....) nebyl podezřelý. Byl lump, zločinec, dezolát, frustrát, zrádce národa, putinova filcka, russssský agent a td. případně byl rovnou vyhozen z práce (Drulák, Ševčík, Bednářová). Jo, přesně takhle jsem si to představoval, když jsem na Václaváku ´89 zvonil klíčema za svobodu slova a názorovou pluralitu!

80
Před 1 rokem
Jakub Veleba

Proc v minule dobe. Plati to i ted. Ani nemsuis souhlasit s Putinem ani nemsuis to schvalovat. Staci kdzy jenom pochybujes o Ukrajinske strane tak jses lump zlocinec mas se odstehvat do Ruska . Jsou na hlavu dementi ktery nechapou ze to neni jenom cerne a bile.

47
Před 1 rokem

To jsem si myslel už tenkrát. Ale je pravdou že kdo jiný názor než pětikolka, tak je zločinec. Viz učitelka Martina Bednářová nebo Josef Skála se svým názorem na Katyň.

29
Před 1 rokem
Jaroslav Zobač

Blbec k blbci sedá.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Bylo nás na tady pouze několik, kteří nepodlehli dezinformacím ČT a dalších sdělovacích prostředků a snažili se naopak mírnit přehnaná očekávání kolem vývoje války na Ukrajině. Obdrželi jsme za to spoustu urážek , nadávek i banů, ale díky pracovníkům Seznamu nás nevyhodili. Oni pochopili, že jednomyslné výkřiky nemají s diskuzí nic společného.

50
Před 1 rokem
Václav Soukup

Přesně napsáno, já bych ještě doplnil, nejenom ČT,sluha tété vlády,ale hlavně vláda sama bezostyšně lhala a mazala nám med kolem pusy. Dnes sklízí co zasela a diví se, že se z podpory občanů stává pravý opak. Kdo jsme napsali, že není vše ani černé ani bílé, byl proruský šváb a podporovatel Putina a podobné nesmysly, naproti tomu, vše UA bylo křišťálově čisté. Bohužel pravda vyplouvá postupně na povrch.

58
Před 1 rokem

Pane generále, vítejte v klubu! 🙂 V klubu dezolátů, chcimírů, russsssofilů, Putinových onucí, prorussských švábů a podobných vyvrhelů - slovník zfanatizované provládní, papírově bojechtivé lůzy je přebohatý. Dovolil jste si veřejně vyjádřit realistický názor, a to se zde neodpouští. Už se těším, pokud se k Vám vyjádří humoristický fanatický odpadní plátek, hnojomet Forum24, to bude zase srandy kopec. 🙂

63
Před 1 rokem
Zdeněk Jakl

👍👍😄😄Šídlovi ,Šarapatkovi a ostatním presstitutům a provládním zoufalcům praská žilka🤯👍😄

30
Před 1 rokem

Tehdy vznikli dezoláti, chcimíři a rušští švábi, mezi které se od začátku hrdě počítám.

143
Před 1 rokem
Ivo Husak

Ne, takhle ne. Když byl někdo skeptický, budiž. Dezolati jsou fandové ruSSaku a chcimiri jsou ubozaci, kteří by nechali vyvraždit sousední vesnici za trochu plynu a "mír". To je rozdíl. Kam patříš ty?

55
Před 1 rokem

Solidní hodnocení odborníka. I mnoho laiků zde v tomto duchu psalo jen na základě vlastní analýzy veřejně dostupných informací. Vždy je problém v podcenění protivníka. A ve válce dvojnásob. Uvidíme, jestli se Zelenský z toho fiaska poučí.

72
Před 1 rokem
Pavel Novák

A jestlipak se ze svého fiaska poučil fašista putin?

24
Před 1 rokem

Neustale mazani prispevku dokonce bann a takovi exot SSykora muze urazet kde koho hlavne ze pise Slava ukrajine!!!Takova je nase demokracie!!!

31
Před 1 rokem
Standa Šálek

Vždyť Sýkora má s nadsázkou pravdu. To, vy vitači rusaku nepochopite

17
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt