Klobouk dolů, pane generále, napsat něco jiného, než co se žádá. Vítejte na palubě chcimírů, dezolátů, rusských onucí. Takovými nadávkami vás budou častovat ti, kteří si myslí, že jejich názor je jediný správný
I pomatenci chciválci ovšem začínají procitat. 🙂
Ještě že my, Češi, rodilí Anglosasové, můžeme svobodně vyjadřovat názory shodné s naší geniální vládou a soudruhem prezidentem, a ne podporovat nějaké hnusné Slovany - Rusáky, kteří nás okupovali v r. 1945! Bože, kam jsme se to dostali pod vlivem těch našich úžasných, ale bohužel debilních novinářů, televizních krasavic atd. atd......No, když to nese prachy, tak proč ne, že, vy hajzlové....
Co můžete očekávat od vylhané podvodnické sebranky. Před rokem jsem napsal pravdu a byl jsem kamenován . Taková je tu pakáž.
Lidské zdroje Ukrajině utíkají na Západ a finanční zdroje vysychají. Před rokem jsem napsal že Rusko opotřebovávací válku se svými zdroji a přes všemožná embarga zvládne,byl jsem vymazán. Nejsem ani voják ani analytik ale selský rozum s trochou přehledu stačí. Rus nebo Ukrajinec je stejné nátury a hrdinných Ukrajincích schovávajících a denně se opíjejících se po Evropě nemá cenu ani mluvit.
Pan Šedivý to řekl přesně. Média a různí analytici nám tu napovídali plno nesmyslů.
A spousta lidí se teď diví - a bude se divit ještě více , co se to tam děje.
Jak to s tou válkou bude se vědělo už na začátku akorát to někteří nechtěli pochopit a do dneška nechápou a myslí si že když se bude stále posílat na UA tak že se to změní a to nemluvě o sankcích vůči Rusku na ty jsme dojeli jen mi.
A právě o tomto jsem se snažil mluvit, prakticky ve všech diskusích kterých jsem se zůčastnil, už někdy od podzimu minulého roku. O podceňování Ruského protivníka. O neznalosti a neochotě zjistit si jakým typem nepřítele je Ruský člověk. Takže pac a pusu, zdraví dezolát.
Ale no tak lidi, vždyť ta mediální manipulace je už tak strašně průhledná. Začalo to Covidem a pokračuje Ukrajinou. Z lidí dělají stádo nemyslicích hlav.
Prezentuje se pouze jediný správný pohled na věc, jediná pravda. Lidé, co vyjádří odlišný názor, těm není dopřán prostor. Kolikrát ani v diskuzích, natož tak v hlavních médiích.
Zaregistroval jsem jen strašně málo článků tzv."proruských" a po těch se rychle slehla zem. Možná někde jsou, ale dohledat nepůjdou.
Takže názory mizí názory o tom, že Rusko není hloupé, slabé. Že na tom, že UA čelí vojenské agresi, si ve velké míře může také UA sama. Že dodávky zbraní a jiné podpory nejenom, že konflikt prodlužují a stojí statisíce mrtvých, ale taky, že na tom některé skupiny nesmírně vydělávají.
Politické hry velmocí a šedých eminencí se odehrávají na pozadí této mediální masáže a my, obyčejní lidé, to nemáme vidět a ani je naše názory nezajímají.
Takže mým názorem je, že na to, co se děje a co se nám snaží vnutit, kašlu. Žiju si svůj malý život, snažím se žít ho dobře v okruhu lidí, kteří se mají vzájemně rádi.
prostě Zelensky se znelíbil amíkům,ti vydělali na válce a teď je nezajímá,bude uklizen do ústranní a přesně jako s covidem,začne se prokazovat,že vše bylo nahrané a v moci mocipánů.Je mi docela líto těch přiblblých expertů,kterých se tady vyrojilo tisíce a všichni tomu moc rozuměli.Vzhledem k tomu,že demokracie nefunguje,více psát nebudu.
Solidní hodnocení odborníka. Nejsem rusofil, ale štvou mě rádoby odborné názory pubertálních novinářů. Vadí mi jejich neobjektivnost a jednostranné uvádění reality.
PLUF Jandourek z Fórum 24.
Upřímně řečeno i pan Šedivý měl v jistých fázích vývoje,cituji z jeho vyjádření," velkoústá" prohlášení západních politiků!!! Jinak by se ani on na kamerách Čt a Čt 24 neobjevil.!! Tam se totiž nepouští lidé s jiným názorem a existuje, bohužel,tolik let po hadráku seznam osob , které nejsou do "veřejnoprávní"televize se 7!!! miliardovým rozpočtem, zváni s asi ani Nikdy nebudou!!!Co na tom že od občanů by televize chtěla vybírat další,,nsvyšujicí poplatky, stále je to pouze progresivistická , aktivistická společnost těch správných informací s jediným správným politruckým názorem u doby vlády jedné strany!!! Co se týká konfliktu,v poslední době je možné zaznamenat mírný posun i tam,kde by to člověk nečekal!!! Jednim z příkladů je i pan Šedivý.Ale na informace typu, uveřejněné například i v americkém tisku, citují "nejvyšší velení na straně Ukrajiny je v rukách anglické genersity" si v našem mainstreamu budeme muset ještě dlouho počkat!!!
O tom "seznamu nežádoucích osob" v ČT24 máte nějaké bližší informace, případně link, nebo je to jen Vás pocit, že něco takového existuje. Pokud znáte nějaká jména lidi, kteří tam po hadráku "nesmí", prosím, zveřejněte jejich jména😁