1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Sýkora a jemu podobní Vás označí za dezoláta a proruského švába. To jste pane generále přehnal, protože to oni nerozdýchají

38
Před 1 rokem
Zbyněk Sychra

Trouba Sýkora se nějak odmlčel asi mu došly argumenty .

10
Před 1 rokem

Generálem jste se stal jenom díky tomu,že jste byl komunista a vystudoval jste vysokou školu v rusku,rusko vám nevadilo pokud jste studoval a sloužil v armádě, te.d odsuzuete vše co je ruské jděte se vycpat

18
Před 1 rokem
Martin Miško

Váš příspěvek je relevantní,je to přesně tak jak jste to napsal...👍👍👍

Před 1 rokem

Pan generál Šedivý byl od počátku konzistentní v pohledu na tento konflikt, narozdi od jiných generalu, kteří tvrdili opak a dokonce ho tvrdí ještě teď.

28
Před 1 rokem
Jaroslava Turkova

Pan Šedivý je nebo byl generál je stejně mladý jako já , teď tam jsou šmoulové a né generálové , nechci je jmenovat a o Černochové ? To je kapitola.

1
Před 1 rokem

Zase jeden chytrolín. Teď to vědí všichni poměrně přesně, co se mělo dělat a jak se to bude vyvíjet. Rusové jsou potomci Čingischána a v čem byl dobrý víme všichni. Nic jiného moc neumějí, tak to dělají. Buď vyhrají nebo padnou.

13
Před 1 rokem

Anál-itici tak pojďte hlásit další bludy …! Realita jasně prokázala , to co říká” trn ve vašem oku “ / pan Šedivý / jak rádi byste ho zavřeli , co ?.!!! / a ne vaše dezinformace , které stojí tisíce lidských životů na Ukrajině …. Ať odpovíte cokoli , jsou to jen lži , a pokud úmyslné , měl by se nad tím někdo zamyslet …!!!!

17
Před 1 rokem

Nebyl jsem nijak moc vzdělaný voják, dotáhl jsem to na svobodníka, ale to co nyní říká generál, jsem si potichu myslel od začátku.

36
Před 1 rokem
Jiří Skok

Pane Skoku to, co říká generál začínají plkat ostatní politici sice velmi opatrně,ale přeci. Já jsem se nebál a byl jsem tady neustále banován a když ne, tak místní pisálkové mě zde titulovali rusofilem ,chcimírem a podobně. Nebojme se prostě říct nahlas a jasně : Ukrajinci prostě Rusa nevytlačí a jestli nepřistoupí k dohodě, tak vymřou po meči.......

14
Před 1 rokem

Tak jak se panu Lipavskému letošní dovolená na Krymu líbila? 🙂

17
Před 1 rokem
František Kopecký

To je další arogantní pa...b

13
Před 1 rokem

Říkal jsem to od začátku, Rusko udělá to stejné jako za 2WW, přejde na válečnou průmyslovou výrobu a na frontě jim počty vlastních mrtvých budou u zadní části, důležitý je výsledek.

Za další g.Šedivý to řekl správně "přecenění spojeneckých vazeb". V překladu státy co chápou co je agrese a obrana prostě poslali málo zbraní a nábojů.

2
Před 1 rokem
Zdeněk Hosa

Každý stát který není schopen zajistit zbraně a munici vlastní výrobou, je z dlouhodobého hlediska odsouzen k porážce.

8
Před 1 rokem

Z pana gen. Šedivého už je také dezolát, na Ukrajině přec žádní lidé mluvící rusky nejsou, nebyli a nebudou, kde by se tam vzali? Je to tam jen samý pravověrný Ukrajinec. S Rusy mají tak málo společného, jako Češi ze Španěly. Kdo založil Oděsu, nebo Sevastopol a tak dále, no přece Ukrajinci! Ukrajina přece nepatří k Rusku, tak jako Morava k Čechám! Jak řekl pan prezident Biden, Ukrajinu podpoříme, Putina tím pokoříme a EU až pošle na Rusy sankce, tak je přejdou všechny tance. Dokonce, například čeští občané, ruský plyn, ropu, ani ocel neberou (raději jsme zavřeli ocelárny) a nebudou na vánoce kupovat ani šperky z ruského zlata a briliantů! Ukrajinci mají nové zbraně od nato, také už sami nové zbraně vymýšlí a vyrábí. Tím vším Rusy zcela zdeptáme! Tak se nedejme chcimíry, troly, rusofily a podobnými proruskými agenty ovlivnit a Šedivému nevěřme!!!

33
Před 1 rokem
Zděnek Tomášek

Jestli je to psané jako ironie, tak sice ne výstižně, ale budiž. A jestliže to není psané jako ironie, tak Tomášku už Ti není pomoci a vrať se do Bohnic.

18
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokemUpraveno

Naprosto souhlasim. Věci je nutné posuzovat střízlivě a bez emocí a hysterie. Moc tomu nepomohly ani litanie o protiofenzivě, které spíš pomohly Rusům s přípravou obrany, to byla velká chyba.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt