Sýkora a jemu podobní Vás označí za dezoláta a proruského švába. To jste pane generále přehnal, protože to oni nerozdýchají
Trouba Sýkora se nějak odmlčel asi mu došly argumenty .
Generálem jste se stal jenom díky tomu,že jste byl komunista a vystudoval jste vysokou školu v rusku,rusko vám nevadilo pokud jste studoval a sloužil v armádě, te.d odsuzuete vše co je ruské jděte se vycpat
Váš příspěvek je relevantní,je to přesně tak jak jste to napsal...👍👍👍
Pan generál Šedivý byl od počátku konzistentní v pohledu na tento konflikt, narozdi od jiných generalu, kteří tvrdili opak a dokonce ho tvrdí ještě teď.
Pan Šedivý je nebo byl generál je stejně mladý jako já , teď tam jsou šmoulové a né generálové , nechci je jmenovat a o Černochové ? To je kapitola.
Zase jeden chytrolín. Teď to vědí všichni poměrně přesně, co se mělo dělat a jak se to bude vyvíjet. Rusové jsou potomci Čingischána a v čem byl dobrý víme všichni. Nic jiného moc neumějí, tak to dělají. Buď vyhrají nebo padnou.
Anál-itici tak pojďte hlásit další bludy …! Realita jasně prokázala , to co říká” trn ve vašem oku “ / pan Šedivý / jak rádi byste ho zavřeli , co ?.!!! / a ne vaše dezinformace , které stojí tisíce lidských životů na Ukrajině …. Ať odpovíte cokoli , jsou to jen lži , a pokud úmyslné , měl by se nad tím někdo zamyslet …!!!!
Nebyl jsem nijak moc vzdělaný voják, dotáhl jsem to na svobodníka, ale to co nyní říká generál, jsem si potichu myslel od začátku.
Pane Skoku to, co říká generál začínají plkat ostatní politici sice velmi opatrně,ale přeci. Já jsem se nebál a byl jsem tady neustále banován a když ne, tak místní pisálkové mě zde titulovali rusofilem ,chcimírem a podobně. Nebojme se prostě říct nahlas a jasně : Ukrajinci prostě Rusa nevytlačí a jestli nepřistoupí k dohodě, tak vymřou po meči.......
Tak jak se panu Lipavskému letošní dovolená na Krymu líbila? 🙂
To je další arogantní pa...b
Říkal jsem to od začátku, Rusko udělá to stejné jako za 2WW, přejde na válečnou průmyslovou výrobu a na frontě jim počty vlastních mrtvých budou u zadní části, důležitý je výsledek.
Za další g.Šedivý to řekl správně "přecenění spojeneckých vazeb". V překladu státy co chápou co je agrese a obrana prostě poslali málo zbraní a nábojů.
Každý stát který není schopen zajistit zbraně a munici vlastní výrobou, je z dlouhodobého hlediska odsouzen k porážce.
Z pana gen. Šedivého už je také dezolát, na Ukrajině přec žádní lidé mluvící rusky nejsou, nebyli a nebudou, kde by se tam vzali? Je to tam jen samý pravověrný Ukrajinec. S Rusy mají tak málo společného, jako Češi ze Španěly. Kdo založil Oděsu, nebo Sevastopol a tak dále, no přece Ukrajinci! Ukrajina přece nepatří k Rusku, tak jako Morava k Čechám! Jak řekl pan prezident Biden, Ukrajinu podpoříme, Putina tím pokoříme a EU až pošle na Rusy sankce, tak je přejdou všechny tance. Dokonce, například čeští občané, ruský plyn, ropu, ani ocel neberou (raději jsme zavřeli ocelárny) a nebudou na vánoce kupovat ani šperky z ruského zlata a briliantů! Ukrajinci mají nové zbraně od nato, také už sami nové zbraně vymýšlí a vyrábí. Tím vším Rusy zcela zdeptáme! Tak se nedejme chcimíry, troly, rusofily a podobnými proruskými agenty ovlivnit a Šedivému nevěřme!!!
Jestli je to psané jako ironie, tak sice ne výstižně, ale budiž. A jestliže to není psané jako ironie, tak Tomášku už Ti není pomoci a vrať se do Bohnic.
Naprosto souhlasim. Věci je nutné posuzovat střízlivě a bez emocí a hysterie. Moc tomu nepomohly ani litanie o protiofenzivě, které spíš pomohly Rusům s přípravou obrany, to byla velká chyba.