když se přidám ke skutečtnostem p. generála,tak kdo nám vrátí aktiva, které naši potentáti nacpali do UK a pomohli ke krizy, kteá teď je.Docela se divím generálově odvaze,kdo ještě věří fialovcům a pavlovcům?
Špatně si nepřítele ( Rusko ), prohlédli. Špatně odhadli chování jeho okolí. Měli plán. Plán velice a dobře průhledný. Přílišná nabubřelost se nevyplácí. Dá se říct, že vždy🤷.
Pan generál Šedivý je narozdíl od některých zdejších diskutérů vojenský odborník a ví, o čem mluví. Má pravdu, že každý, kdo nevěřil slovům ukrajinského vedení, byl prohlášen pomalu za ruského agenta
Děkuji za tento článek. Je jen škoda, že naši ústavní činitelé si ho nepřečtou. A že si to nepřečte ani nikdo z vedení EU a NATO, vč. naší pí Jourové. Říkám jen - škoda, škoda, 3x škoda.
Napsal jsem aby se vláda starala o svoje lidi a potom posílala pomoc jiným.Bylo my oznámeno,že budu příště zablokován napořád.
SE divíte? jste na Seznamu, ale i na "seznamu" jako já, určitě.
Pane Šedivý, kdybyste byl radeji zticha!
Nemáte ráda pravdu?
Právě takový člověk jako je generál Šedivý by měl u nás rozhodovat co s naši armádou.A zdali má nějakou cenu nesmyslně zbrojit a nakupovat tyto nasmlouvané zbraňové systémy, když už teď jak vidíme jsou používané úspěšně jiné typy, jako drony, rakety a laserové komplety..Tak ten pan Šedivý by měl co nejrychlejinahradit tu naši tetu, která pry nemá ani maturitu a ani tu plzeňskou vysokou.Ale je otázkou zdali by pan Šedivý šel do kolektivu který řídí neschopný a nepoučitelný premiér.
Je nenapravitelná škoda, že než vláda před nakoupením zbraní, letadel, tanků a munice toto provedla bez projednání s takovou vojenskou kapacitou jako je generál Šedivý. Ten tady byl a ta ministryně války nakvap bez rozmyslu utratila i stovky miliard zbytečně pro naši armádu za útočné zbraňové systémy, což my nepotřebujeme.My bychom asi více potřebovali drony, raketové systémy pro obranu, a jiné prostředky.
Pomalu chtěli vládní lemplové v čele z vykulencem zavést jakousi cenzuru proti vládě, ale to se jim nepovedlo
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Když jsem psal nějaký komentář před 3 měsíci k Andrijivce tak hned komentáře typu
Před 3 měsíci
Petr Grech
No vy by jste se hodil Kremlu do psaní ruských bylin a povídek typu Čuk a Gek.To i ten Solovjev je ve svých povídkách střízlivější.A pozor na koleje, tam jinak jezdí vlak a občas kontrola trati.