1600/1600Zbývá 1600 znaků

Dokud bude mít český národ plné břicha,teplo a internet.... nezajímá ho spojení Putina ani s mimozemskou civilizací!! Ještě je chvilku nechte na strašeni je brzy..sami uvidí jak jsme neohrožení...

26
Před 1 rokem
Gabriela Prokůpková

Pak ale budeme mít Putina časem za vraty. Ale to už beze mě, já podruhé život v ruské gubernii oželím.

25
Před 1 rokem

To neni zadna pravda Rusko v zadne izolaci neni. Kolik jich vydim tady v Nemecku a take kolik jsem jich vydel v Barcelone kdyz jsem byl na dovoleny. A ti Rusove A ukrajinci tam normalne komunikuji a bavy se. Sam jsem byl u toho!! Ze verite tem blabolum. Z EU spolecnosti jsou v Rusku a firmy a z USA take. jaka pak izolace ??? Pouze byly dane sankce proti Rusku ktere se obyhaji a vesele se spolupracuje s Ruskyma firmama a spolecnostma . Ale ne izolace.

5
Před 1 rokem
Leon Cibula

Souhlasím.

2
Před 1 rokem

Tak tohle je dezinformace , jak vystřižená z Rakušanova deníčku. Blíží se Silvestr a tomu odpovídají i tyhlety žvásty na úrovni permanentkáře vesnické hospody 4. cenové skupiny. Co už ale můžete očekávat od lidí konzumujících každodenně náš mainstream a sledujících pokleslou ČTV ? Skoro se dá tento úprk do říše fantazie i pochopit. Vysvětlete to ale Rakušanovi... To už bude problém.

21
Před 1 rokem

Článek je dost povrchní.

Indie a i Čína jsou velmi naštvaní na rusáky, protože S400 nedosahuje slibovaných parametrů. Projekt SU-57 šel po neustálých průtazích na ruské straně k ledu, indové už do toho nechtějí sypat peníze jako do černé díry. Velkou ranou bylo pro indy také zabavení jejich tanků ruskem, které je z opravy poslalo rovnou na frontu.

Už jen to, jak indové platí rusku za plyn a ropu - v rupiích, ukazuje kdo tady vládne penězi.

13
Před 1 rokem
Jan Pištěk

Ano je to přesně jak píšete, jedna věc je, že Putin potřebuje spojence, a tak hledá kde se dá. Ale věc druhá je to, že Čína a Indie si to nechají sakra zaplatit, a ani jedni nemají potřebu usilovat o licenční výrobu ruSSkých zaostalých zbraní.

Před 1 rokemUpraveno

Je zcla jasné, že přes Indii získá fašistické Russko americké vojenské technologie a o to mu hlavně jde! Amerika podle svých expertů se spoléhá, že indické továrny licenčně vyrábí pro USA el. součásti, kdy Amerika ještě spí! Střídání dne a noci. Zapomněli na indickou nespolehlivost a ruskou špionáž!

17
Před 1 rokemUpraveno

Tak to bude ideální Indie se svým potenciálem vojenské techniky F-35 atd. To Rus určitě uvítá docela početný stát sice nemá, tak vyspělou ekonomiku i když v poslední době jde do popředí ale armáda je docela vyzbrojena dobrou technikou. No Rus určitě uvítá, když mu tam pošlou jednu F-35. Super, kam tedy Indie patří do NATA nebo tam, kdo mu zrovna vyhovuje. Než je stačíme koupit, tak už bude díky spojencům vyvinut obraný systém .Máme dobré kámoše.

7
Před 1 rokem

Karel Laštůvka

Karel Laštůvka

Před 25 minutami

Co si to pořád namlouváte, když to není pravda.

Josef Svaton

Josef Svaton

Před 3 minutami

Karel Laštůvka

a jak to víš, soudruhu?

::::::::::

Hele frajere, proč mi říkáš soudruhu, když nikdy jsem soudruhem nebyl, natři si hlavu gelem a vlez tím svojim ze zadu do toho otvoru.

7
Před 1 rokem

Zboží přes Ćínu a Indii do Ruské federace proudí od začátku blokace a taky dostavají zboži z Evropské Unie jde j o finance a to jde všechno stranou jenom v Ćesku malem se to nesmí říkat.

20
Před 1 rokem

Indie bude ještě dlouho nezávislou Indií. Je to její dlouhodobá politika, která je v tomto regionu jediná možná. Nějaké ty nákupy, to je normální.

11
Před 1 rokem

To je zajímavý , nám tady tvrdí jak ruSSký Režim nikdo nemá rád ! Jestli s tím konfliktem nic pořádně nezačneme dělat tak já snad půjdu do parku očistit pomník neznámého sovětského hrdiny !! (Ono Zichr je Zichr)😂😂

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt