Dokud bude mít český národ plné břicha,teplo a internet.... nezajímá ho spojení Putina ani s mimozemskou civilizací!! Ještě je chvilku nechte na strašeni je brzy..sami uvidí jak jsme neohrožení...
Pak ale budeme mít Putina časem za vraty. Ale to už beze mě, já podruhé život v ruské gubernii oželím.
To neni zadna pravda Rusko v zadne izolaci neni. Kolik jich vydim tady v Nemecku a take kolik jsem jich vydel v Barcelone kdyz jsem byl na dovoleny. A ti Rusove A ukrajinci tam normalne komunikuji a bavy se. Sam jsem byl u toho!! Ze verite tem blabolum. Z EU spolecnosti jsou v Rusku a firmy a z USA take. jaka pak izolace ??? Pouze byly dane sankce proti Rusku ktere se obyhaji a vesele se spolupracuje s Ruskyma firmama a spolecnostma . Ale ne izolace.
Souhlasím.
Tak tohle je dezinformace , jak vystřižená z Rakušanova deníčku. Blíží se Silvestr a tomu odpovídají i tyhlety žvásty na úrovni permanentkáře vesnické hospody 4. cenové skupiny. Co už ale můžete očekávat od lidí konzumujících každodenně náš mainstream a sledujících pokleslou ČTV ? Skoro se dá tento úprk do říše fantazie i pochopit. Vysvětlete to ale Rakušanovi... To už bude problém.
Článek je dost povrchní.
Indie a i Čína jsou velmi naštvaní na rusáky, protože S400 nedosahuje slibovaných parametrů. Projekt SU-57 šel po neustálých průtazích na ruské straně k ledu, indové už do toho nechtějí sypat peníze jako do černé díry. Velkou ranou bylo pro indy také zabavení jejich tanků ruskem, které je z opravy poslalo rovnou na frontu.
Už jen to, jak indové platí rusku za plyn a ropu - v rupiích, ukazuje kdo tady vládne penězi.
Ano je to přesně jak píšete, jedna věc je, že Putin potřebuje spojence, a tak hledá kde se dá. Ale věc druhá je to, že Čína a Indie si to nechají sakra zaplatit, a ani jedni nemají potřebu usilovat o licenční výrobu ruSSkých zaostalých zbraní.
Je zcla jasné, že přes Indii získá fašistické Russko americké vojenské technologie a o to mu hlavně jde! Amerika podle svých expertů se spoléhá, že indické továrny licenčně vyrábí pro USA el. součásti, kdy Amerika ještě spí! Střídání dne a noci. Zapomněli na indickou nespolehlivost a ruskou špionáž!
Tak to bude ideální Indie se svým potenciálem vojenské techniky F-35 atd. To Rus určitě uvítá docela početný stát sice nemá, tak vyspělou ekonomiku i když v poslední době jde do popředí ale armáda je docela vyzbrojena dobrou technikou. No Rus určitě uvítá, když mu tam pošlou jednu F-35. Super, kam tedy Indie patří do NATA nebo tam, kdo mu zrovna vyhovuje. Než je stačíme koupit, tak už bude díky spojencům vyvinut obraný systém .Máme dobré kámoše.
Karel Laštůvka
Karel Laštůvka
Před 25 minutami
Co si to pořád namlouváte, když to není pravda.
Josef Svaton
Josef Svaton
Před 3 minutami
Karel Laštůvka
a jak to víš, soudruhu?
::::::::::
Hele frajere, proč mi říkáš soudruhu, když nikdy jsem soudruhem nebyl, natři si hlavu gelem a vlez tím svojim ze zadu do toho otvoru.
Zboží přes Ćínu a Indii do Ruské federace proudí od začátku blokace a taky dostavají zboži z Evropské Unie jde j o finance a to jde všechno stranou jenom v Ćesku malem se to nesmí říkat.
Indie bude ještě dlouho nezávislou Indií. Je to její dlouhodobá politika, která je v tomto regionu jediná možná. Nějaké ty nákupy, to je normální.
To je zajímavý , nám tady tvrdí jak ruSSký Režim nikdo nemá rád ! Jestli s tím konfliktem nic pořádně nezačneme dělat tak já snad půjdu do parku očistit pomník neznámého sovětského hrdiny !! (Ono Zichr je Zichr)😂😂