1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nepanikařte..nechte se očkovat..a v pohodě to zvládnete..neumřete😂...právě očkovaní jsou na tom nejhůře...tedy co vidím okolo sebe..imunita na nule...odpadavájí a nemoc ne a ne se pustit nekdy i v řádu měsíců

24
Před 1 rokem
Jan Boháč

Úplně přesně.Vidimto i kolem sebe.nejen že očkování vůbec nemají dobrý průběh,ale nežádoucí účinky po očkování je omezují a ztěžují život ještě dlouho.a není to pěkně o částem postcovid syndromu ani nemluvím.nastwsti v mém okolí už se téměř všichni probrali,včetně kolegů,sester a lékařů a na další očkování nejdou

19
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Úvaha k přemýšlení : biologické laboratoře v kooperaci s výrobci vakcín permanentně testují biolog.zbraně. Virus je uměle připravený a má jediný účel, vydělat jeho tvůrcům a zároveň farmakologům fůru peněz a současně udržet počet obyvatelstva na udržitelné výši, bez nutnosti jeho redukci omezit globální válečnou událostí....Jak dalece, je to konspirativní úvaha, je na zvážení ?????

2
Před 1 rokem

Všechny ty příznaky mám aspoň jednou za rok už 50 let, ale dříve jsem tomu říkal nachlazení. A že bych kvůli nachlazení do sebe píchal experimentální vakcinu,která mě před ním částečně ochrání tak na tři měsíce po vpichu, to bych musel být magor zralý na psychiatrii.

4
Před 1 rokem

Nemohu si pomoct, ale stejné příznaky jsem měla i v 80. letech při chřipce. A to jem byla mladá. Presto mě chřipka v té době dokázala položit.

13
Před 1 rokem

Covid neboli normální nachlazeni 🙈🙈, bože fakt nechápu proč pořád lidi jenom straší a snaží se do nich dostat ty jejich slavné vakcíny 🙈

21
Před 1 rokem

Á covídek. Už jsem říkala, že mi tady něco chybí.

19
Před 1 rokem

Zase děsíte důchodce ?

8
Před 1 rokem
Jiri Nohejl

Nejen důchodce. Snaží se vyděsit všechny.

14
Před 1 rokem

Už se ostatní viry vymýtili?

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt