Nepanikařte..nechte se očkovat..a v pohodě to zvládnete..neumřete😂...právě očkovaní jsou na tom nejhůře...tedy co vidím okolo sebe..imunita na nule...odpadavájí a nemoc ne a ne se pustit nekdy i v řádu měsíců
Úplně přesně.Vidimto i kolem sebe.nejen že očkování vůbec nemají dobrý průběh,ale nežádoucí účinky po očkování je omezují a ztěžují život ještě dlouho.a není to pěkně o částem postcovid syndromu ani nemluvím.nastwsti v mém okolí už se téměř všichni probrali,včetně kolegů,sester a lékařů a na další očkování nejdou
Úvaha k přemýšlení : biologické laboratoře v kooperaci s výrobci vakcín permanentně testují biolog.zbraně. Virus je uměle připravený a má jediný účel, vydělat jeho tvůrcům a zároveň farmakologům fůru peněz a současně udržet počet obyvatelstva na udržitelné výši, bez nutnosti jeho redukci omezit globální válečnou událostí....Jak dalece, je to konspirativní úvaha, je na zvážení ?????
Všechny ty příznaky mám aspoň jednou za rok už 50 let, ale dříve jsem tomu říkal nachlazení. A že bych kvůli nachlazení do sebe píchal experimentální vakcinu,která mě před ním částečně ochrání tak na tři měsíce po vpichu, to bych musel být magor zralý na psychiatrii.
Nemohu si pomoct, ale stejné příznaky jsem měla i v 80. letech při chřipce. A to jem byla mladá. Presto mě chřipka v té době dokázala položit.
Covid neboli normální nachlazeni 🙈🙈, bože fakt nechápu proč pořád lidi jenom straší a snaží se do nich dostat ty jejich slavné vakcíny 🙈
Á covídek. Už jsem říkala, že mi tady něco chybí.
Zase děsíte důchodce ?
Nejen důchodce. Snaží se vyděsit všechny.
Už se ostatní viry vymýtili?