1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Bu bu bu

Za mě: ať už konečně toho skřeta někdo sejme.

Čím dřív, tím líp.

Škoda, že se přírodě ten nádor nepodařilo prosadit.

2
Před 1 rokem
Pavel Los

Vážně ? A komu tím prospejí? Přijdou další a třeba horší 🤨

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Já mám nachystanou láhev kvalitní whisky, kterou otevřu, až ta kremelská krysa Putin natáhne bačkory.

24
Před 1 rokem
Petr Maršálek

Já bych kvůli lékům alkohol pít neměl, ale myslím, že při této příležitosti to risknu.

10
Před 1 rokem

Novináři si tahleta proroctví doslova cucají z prstů.

20
Před 1 rokem

Ruská invaze do Evropy? Pozemní operace je naprostý nesmysl, Rusko 140 mil. obyvatel, Evropa 750 mil. obyvatel. Na ruskou méněcennou chamraď by stačili Poláci a Finové, obojí vyzbrojeni, vycvičeni a hlavně ví co je rusák zač. No a na atomovky musí zapomenout protože NATO jich má taky dost a byla by to zkáza světa a to Putler moc dobře ví, navíc nikdo neví kolik těch ruských vůbec funguje.

3
Před 1 rokem

Doufám a věřím, že proroctví se nevyplní a na světě bude pořád mír. Jsem obyčejný člověk a politické dění vůbec neovlivnim ale představitelé všech států ano. Vypadá to však, že těmto představitelům včetně EU, o mír upřímně nejde, aspoň tomu současné politické dění nasvědčuje. Je to všechno jen o byznysu a dosáhnutí moci a respektu. O tom však život na zemí není. Pro takové hovada lidský život a lidstvo nemá hodnotu. Řeknou, však lidí je dost až moc.

19
Před 1 rokem
Rudolf Salay

Přesně. A proto, jestli že chceme mír, připravujme se na válku s rusákem.

23
Před 1 rokem

Nic by se nestalo. Ani pes by po něm neštěkl, nastoupil by tam jiný podobný dement.

15
Před 1 rokem
Alice Boučková

Tak teď nevím...jste buď příliš mladá,nebo hloupá...dokud p.Putin žije a je u moci,tak je dobre a kdyby podvodem zvolení "zastupci" neprovokovali,mohli jsme být v relativní pohodě,ale to ne,my musíme dráždit medvěda.Jen naprostý blázen jde proti Rusku.A jestli dostaneme na prdel,bude to logické a to kvůli pár pitomcum.

28
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

Baba Vanga, Nostradamus i tenhle Alois Irlmaier slouží pouze jako jména se kterými se straší dospělí a ne příliš inteligentní lidé. Zmínění pouze nahrazují jiné tajemné a pohádkové bytosti - bohy, čerty, skřítky, čarodějnice .... atd. Reálnost a skutečná hodnota těchto článkových předpovědí je nula, nic, ho..o. Nicméně hodí se dobře na rozšiřování strachu či alespoň vyvolání zvědavosti a na mnoho kliků na článek, což jistě majitel webových stránek vhodnou reklamou zpeněží. Ostatně jen málokdo vůbec ví, co vlastně dotyční věštci skutečně předpovídali a zdali se jejich předpovědi (jsou-li vůbec vyložitelné) kdy kryly s realitou. Ještě by takhle mohla vyjít předpověď od Járy Cimrmana.

5
Tomáš Staněk

A když to vše tak předpověděli jak píšou tak by se připravili na 11.zaři ve státech a i na jiné katastrofy. Hezký den

Před 1 rokem

Jsem si jistý, že Putina ČR nezajímá, stejně jako osud EU. Vyrabovaná země, nyní už prakticky bez průmyslu, převládajícími montážními závody a dodávkami jednoduchých komponent s klesající úrovní kvalifikace lidí, závislá na už i na dovozu potravin - co by získal? Ideální pro Rusko je prodej nerostných surovin, platbou za rubly a nechat nás na pospas migraci a postupné islamizaci.

8
Před 1 rokem
Jan Mach

Tak to sem v klidu,zatím jen samotná Itálie má větší HDP než Rusko,proč země s takovým bohatstvím je na tom hůř než většina zemí EU

6
Před 1 rokem

Věštecké bláboly! Paní Zdeňko Nezbedová (autorka článku), budoucnost nelze předpovídat, kromě trvale se opakujících dějů (východ a západ Slunce, fáze Měsíce, atd). Všichni ti věštci a kartáři jsou podvodníci a šejdíři. Pokud tomu však věříte, tak si nechte vyvěštit čísla do loterie na první pořadí a nebudete se muset živit psaním hloupých článků na webu.

15
Před 1 rokem
Vladimir Polansky

Jo a ty čísla, ať mi přepošle 😂😂😂👍

3
Před 1 rokem

Jak někdo může věřit těmto blábolům,ze

nás Rusko obsadí když nejsou schopni obsadít ani Ukrajinu to se vykládá jenom proto,aby se mohlo zbrojit .a strašit lidi

37
Před 1 rokem
Mirek Pernica

Abyste se brzy nedivil; rusák se na Evropu chystá, i kdy by ho to mělo stát milion mužiků a dojet k nám třeba jen na povozkách

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt