Bu bu bu
Za mě: ať už konečně toho skřeta někdo sejme.
Čím dřív, tím líp.
Škoda, že se přírodě ten nádor nepodařilo prosadit.
Vážně ? A komu tím prospejí? Přijdou další a třeba horší 🤨
Já mám nachystanou láhev kvalitní whisky, kterou otevřu, až ta kremelská krysa Putin natáhne bačkory.
Já bych kvůli lékům alkohol pít neměl, ale myslím, že při této příležitosti to risknu.
Novináři si tahleta proroctví doslova cucají z prstů.
Ruská invaze do Evropy? Pozemní operace je naprostý nesmysl, Rusko 140 mil. obyvatel, Evropa 750 mil. obyvatel. Na ruskou méněcennou chamraď by stačili Poláci a Finové, obojí vyzbrojeni, vycvičeni a hlavně ví co je rusák zač. No a na atomovky musí zapomenout protože NATO jich má taky dost a byla by to zkáza světa a to Putler moc dobře ví, navíc nikdo neví kolik těch ruských vůbec funguje.
Doufám a věřím, že proroctví se nevyplní a na světě bude pořád mír. Jsem obyčejný člověk a politické dění vůbec neovlivnim ale představitelé všech států ano. Vypadá to však, že těmto představitelům včetně EU, o mír upřímně nejde, aspoň tomu současné politické dění nasvědčuje. Je to všechno jen o byznysu a dosáhnutí moci a respektu. O tom však život na zemí není. Pro takové hovada lidský život a lidstvo nemá hodnotu. Řeknou, však lidí je dost až moc.
Přesně. A proto, jestli že chceme mír, připravujme se na válku s rusákem.
Nic by se nestalo. Ani pes by po něm neštěkl, nastoupil by tam jiný podobný dement.
Tak teď nevím...jste buď příliš mladá,nebo hloupá...dokud p.Putin žije a je u moci,tak je dobre a kdyby podvodem zvolení "zastupci" neprovokovali,mohli jsme být v relativní pohodě,ale to ne,my musíme dráždit medvěda.Jen naprostý blázen jde proti Rusku.A jestli dostaneme na prdel,bude to logické a to kvůli pár pitomcum.
Baba Vanga, Nostradamus i tenhle Alois Irlmaier slouží pouze jako jména se kterými se straší dospělí a ne příliš inteligentní lidé. Zmínění pouze nahrazují jiné tajemné a pohádkové bytosti - bohy, čerty, skřítky, čarodějnice .... atd. Reálnost a skutečná hodnota těchto článkových předpovědí je nula, nic, ho..o. Nicméně hodí se dobře na rozšiřování strachu či alespoň vyvolání zvědavosti a na mnoho kliků na článek, což jistě majitel webových stránek vhodnou reklamou zpeněží. Ostatně jen málokdo vůbec ví, co vlastně dotyční věštci skutečně předpovídali a zdali se jejich předpovědi (jsou-li vůbec vyložitelné) kdy kryly s realitou. Ještě by takhle mohla vyjít předpověď od Járy Cimrmana.
A když to vše tak předpověděli jak píšou tak by se připravili na 11.zaři ve státech a i na jiné katastrofy. Hezký den
Jsem si jistý, že Putina ČR nezajímá, stejně jako osud EU. Vyrabovaná země, nyní už prakticky bez průmyslu, převládajícími montážními závody a dodávkami jednoduchých komponent s klesající úrovní kvalifikace lidí, závislá na už i na dovozu potravin - co by získal? Ideální pro Rusko je prodej nerostných surovin, platbou za rubly a nechat nás na pospas migraci a postupné islamizaci.
Tak to sem v klidu,zatím jen samotná Itálie má větší HDP než Rusko,proč země s takovým bohatstvím je na tom hůř než většina zemí EU
Věštecké bláboly! Paní Zdeňko Nezbedová (autorka článku), budoucnost nelze předpovídat, kromě trvale se opakujících dějů (východ a západ Slunce, fáze Měsíce, atd). Všichni ti věštci a kartáři jsou podvodníci a šejdíři. Pokud tomu však věříte, tak si nechte vyvěštit čísla do loterie na první pořadí a nebudete se muset živit psaním hloupých článků na webu.
Jo a ty čísla, ať mi přepošle 😂😂😂👍
Jak někdo může věřit těmto blábolům,ze
nás Rusko obsadí když nejsou schopni obsadít ani Ukrajinu to se vykládá jenom proto,aby se mohlo zbrojit .a strašit lidi
Abyste se brzy nedivil; rusák se na Evropu chystá, i kdy by ho to mělo stát milion mužiků a dojet k nám třeba jen na povozkách