Myslím, že v dnešní době není zrovna dobrý nápad publikovat takový článek. Vím, záleží sice na čtenáři jak s tím naloží. Bohužel v této době je dost čtenářů citlivých na toto téma. Může to vypadat i jako šíření poplašné zprávy a to ke dokonce i trestné.
"My jsme jednou tu troubu strašně rozhicovali a viděli jsme neuvěřitelný věci." [D.J.C]
Ať se radši jde podívat panu Daňkovi na ptáčka a přestane strašit lidi, už jsou z toho všeho vystresovaní dost.
Věšteeeeeeec .... hahaha, kdo nevěří ať tam běží. Bohužel spousta tady zdejších diskutujících je na úrovni tohoto věštce..... 😒
hold pan je vejš je to klasa použil štafle
Jo někde jsem četla že na Zelenskeho spáchají atentát a odstraní ho britská MI 6, a pak bude po válce na Ukrajině a všichni si od dychnou a nastane mír a prosperita.
Někde jste četla? Hádám, že v nějakém řetězovém mailu. Z nich se dozvíte o světě jedinou opravdovou a skutečnou pravdu.
Nestrašte lidi.
V tomhle kontextu byl věštcem i Karel Čapek a jeho R.U.R. nebo Bílá nemoc. Jen dokázal svoji fantazii směřovat vtělit do uměleckého díla a dát jí i pozitivní nádech. Také Julese Verna můžeme považovat za věštce jehož mnohé vize došly k naplnění.
Takovou blbost a dokazi o nesmyslech psat.Vesteni ze poku by byl spachan atentat na Putina by byla 3 svet.valka.Spise mi t pripada ze by si nekdo tu valku pral protoze dlouhou dobu byl v Evrope mir.
v ČR působil také "věštec" a dokonce to dotáhl až na ministra. Jmenoval se Baudyš a já se na jeho předpovědi soustředil. Brzy jsem se podle něj řídil, ono totiž vše co předpověděl, bylo řesně naopak. Nepamatuji si, že by se alespoň jednou jedinkrát trefil.
Kdyby to nebylo tak děsně blbý téma tento článek od "Čtidoma",tak bych se krásně zasmála, i jaký tady rozpoutal komentáře ale radši si vezmu prášek a jdu spát protože bych se musela pob.ejt a to udělám jen dobře protože tomuhle se ani zasmát nejde
Na nás nemusí ani Putin. Nejen Prahu, ale celou republiku stačí zničit na přání západu náš 6-ti demoliční slepenec.
Trefně napsané.