1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Myslím, že v dnešní době není zrovna dobrý nápad publikovat takový článek. Vím, záleží sice na čtenáři jak s tím naloží. Bohužel v této době je dost čtenářů citlivých na toto téma. Může to vypadat i jako šíření poplašné zprávy a to ke dokonce i trestné.

6
Před 1 rokem

"My jsme jednou tu troubu strašně rozhicovali a viděli jsme neuvěřitelný věci." [D.J.C]

Ať se radši jde podívat panu Daňkovi na ptáčka a přestane strašit lidi, už jsou z toho všeho vystresovaní dost.

4
Před 1 rokem

Věšteeeeeeec .... hahaha, kdo nevěří ať tam běží. Bohužel spousta tady zdejších diskutujících je na úrovni tohoto věštce..... 😒

1
Před 1 rokem
Jiří Tomšů

hold pan je vejš je to klasa použil štafle

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jo někde jsem četla že na Zelenskeho spáchají atentát a odstraní ho britská MI 6, a pak bude po válce na Ukrajině a všichni si od dychnou a nastane mír a prosperita.

2
Před 1 rokem
Jarmila Vodecka

Někde jste četla? Hádám, že v nějakém řetězovém mailu. Z nich se dozvíte o světě jedinou opravdovou a skutečnou pravdu.

2
Před 1 rokem

Nestrašte lidi.

2
Před 1 rokem

V tomhle kontextu byl věštcem i Karel Čapek a jeho R.U.R. nebo Bílá nemoc. Jen dokázal svoji fantazii směřovat vtělit do uměleckého díla a dát jí i pozitivní nádech. Také Julese Verna můžeme považovat za věštce jehož mnohé vize došly k naplnění.

5
Před 1 rokem

Takovou blbost a dokazi o nesmyslech psat.Vesteni ze poku by byl spachan atentat na Putina by byla 3 svet.valka.Spise mi t pripada ze by si nekdo tu valku pral protoze dlouhou dobu byl v Evrope mir.

7
Před 1 rokem

v ČR působil také "věštec" a dokonce to dotáhl až na ministra. Jmenoval se Baudyš a já se na jeho předpovědi soustředil. Brzy jsem se podle něj řídil, ono totiž vše co předpověděl, bylo řesně naopak. Nepamatuji si, že by se alespoň jednou jedinkrát trefil.

4
Před 1 rokem

Kdyby to nebylo tak děsně blbý téma tento článek od "Čtidoma",tak bych se krásně zasmála, i jaký tady rozpoutal komentáře ale radši si vezmu prášek a jdu spát protože bych se musela pob.ejt a to udělám jen dobře protože tomuhle se ani zasmát nejde

1
Před 1 rokem

Na nás nemusí ani Putin. Nejen Prahu, ale celou republiku stačí zničit na přání západu náš 6-ti demoliční slepenec.

19
Před 1 rokem
František Nezbeda

Trefně napsané.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt