Jasně....rusnáckovská armáda je totálně zdecimovaná, většina profesionálů s xp rejou hubou v zemi, ale dostanou se do Porýni 😄 😄 😄 😄... jasně..... s mobíkama a tankama ze 60tých let proti F35, F22, abrams, leopard, himars, mnoho letadlových lodí... 😄 😄 😄 😄
V Rusku je všechno nej na světě. Dokonce mají nejdelší třídenní speciální vojenskou operaci :-D
Atentát na Putina by vyvolal akorát boj o moc v Kremlu. Nic víc
Otázkou je, jestli by to nebylo pro EU Pyrrhovo vítězství. Lidé jako Medveděv atd. mi jako lepší řešení moc nepřipadají - v RF je to jak jeden bez osmnácti a druhý bez dvou za 20... Ale ono to je tak po celém světě (Biden/Trump atd.), lidská hloupost jak říkal Albert Einstein nemá evidentně hranice... 😕
Nostradamos - doporučuji se podívat na dokument o něm. Jeho předpovědi se doslova " hádají " z různých symbolů, takže o nějakém " napsání " , co nás čeká v budoucnosti, nemůže být řeč . Měli bychom, víc než různé předpovědi, reflektovat realitu, a podle ní jednat . V současné době by to znamenalo umístěný jaderného arzenálu na území ČR, který by byl součástí výzbroje naší armády . Russko totiž nemá jen " dlouhý meč " opřený za dveřmi, ale už s ním delší dobu " mává kolem sebe ". Proto není proč otálet .
Umístit část jaderného arzenálu na území ČR? Nevím proč tolik lidí touží vypařit se během prvního preventivního úderu.
Navíc by to bylo stejné jako za Varšavské smlouvy, ty jaderné zbraně by nikdy nebyly součástí výzbroje naší armády, patřily by USA.
Pozval bych Putina do Sarajeva... Jenom pro Formu a tradici...
A mozete věřit že můžete Okamuru,si vzít sebou,
Buďte klidní, taky umím věštit: Putler hebne v Rusku nečekaně a rychle. A je to 😁
Dobrý den v rádiu jsem poslouchal nějaký profesor z Karlovy univerzity který se zabývá Ruskem tak ten prohlásil bojím se že smrtí Putina nastoupí k moci někdo daleko horší někdo kdo nebude mít žádné zábrany a z vyjádření různých lidí z Kremlu mám husí kůži z toho kdyby tito lidé byli u moci opravdu nechci aby mí potomci žili v radiaci zamořené krajině protože podle mě je potom jedno kdo to vyhrál
Na Putina si brousí zuby kde kdo, takže pravděpodobnost, že se někdo pokusí a nebo provede atentát, je velmi vysoká. K tomu není potřeba žádného proroctví. Stejně tak, pokud člověk sleduje události posledních let, měsíců a dní, musí konstatovat, že lidstvo spěje skutečně ke třetí světové válce a ke svému zničení. Ani k tomu není potřeba žádného proroctví.
Tyhle články bych hned zakázal...jenom strašení, nic víc...co by,kdyby....jen se honit za nějakými radoby senzacemi...Pak se nemáme divit, že počet vysinutych lidi se zvyšuje...
Souhlas, jen mne děsí množství troubů, kteří podobným blábolům věří.
Za podobnou úvahu jsem dosatl zaracha , když jsem jenom teoreticky zauvažoval co by provedla jedna zakopaná car bombička v Kaliningradu . To by jsme se všichni ve středí Evropě nestačili ani pomodlit . Chtěl bych všem hrdiným bojovníkům proti Rusku připomenout , že nežijeme v roce1936 a srovnávat to s dneškem nejde . Tento konec civilizace je možné odvrátit jedině jednáním třeba i s PUTINEM . Evropa atomové běsnění odskáče jako jediná . USA za velkou louží a Rusové díky své rozloze to přežijí ale my ne .
Za podobnou úvahu jsem dosatl zaracha
Je vidět že jste ten jednoduchý volič ANO a lžete jak ten Bureš.
Než běžel jako jediný a první světový politik p. Fiala ve spojení s.p Lipavským urychleným do světa zářícím příkladem na UA - doslova po svých nohách, tak do té doby p. Putin "nevydával hlásku" ani prostřednicvím svých podřízených a mluvčích , že by měl zájem o ČR / trochu z ruky a měl svých starostí ve velké krásné a bohaté zemi dost/. Ted můžeme jen doufat, s tou Prahou to vidím podobně, nikoliv ze strachu, to ani náhodou.
...a navíc je ten p. Putin docela chytrý stratég - nejdříve nechá nás všechy - klubíčko Západ doslova tzv. se " vyplácat, uplácat se ,oslabit" a jen sleduje proces.
Redaktor pravděpodobně placen z Kremlu, vyvolávající paniku podvědomí, schovávajíce se za imaginární věštbu,aby se Putlerovi nemohlo nic stát.Jestli tohle není russká propaganda tak už nevim
Kdo je Putler???