1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jednou jsem ji zažila v obchodě,něco tak arogantního k prodavačce jsem nezažila.Ani se těm chlapům nedivím.

113
Před 1 rokem

Lidičky ...tolik nenávisti tady ...Achjoo.

Lucinka je šikovna,hezká.Pravda je,že má tam nějaký vnitřní neklid u vysílání zpráv"Paleček na pravé a i na levé ruce je stále v neklidu".Jinak je úspěšná a mladá .Krásné dvě děti,rodiče...a to úplně stačí . Partner?No co,tak nebude a svět se nezblázni.

12
Před 1 rokem

Ono jestli to spíš nebu jí samotnou. Sice osobní pohled, ale ta baba mi je už od pohledu nesympatická a strašně umělá. Když ji srovnám s takovou Czadernovou...

4
Před 1 rokem

Mě připadá milá co by za to jiné dali kdyby aspoň z poloviny takle vypadali . Kritika je převážně od mužů zajímalo by mě jak vypadají jejich drahé polovičky. Paní Borhyová moc Vám přeji hodného šikovného chlapáka.

15
Nada Rickova

Hodný šikovný, rovná se hloupý.

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Tato dáma je jedním z důvodů proč se nedívám na TV.

Neumí česky a ani základy matematiky.

Její výrok, další díl seriálu dvacet čtyři set ....

14
Před 1 rokem

Proč nenapsala Ježíškovi,že chce ženicha?Šperků už má plno.

10
Před 1 rokem
Eva Korotvičková

Nebo si mohla jít sednout do hlubokého lesa pod velký smrk.

9
Zobrazit další reakci

Můj názor v celém mém životě , bylo a je . Za žádnou cenu , bych nedopustila mít děti z různými muži . Jinak život je jen jeden a at si Lucka dělá co chce . Komu vadí při zprávách , nemusí se na ni dívat .

1

Asi hodná holka, potvory jsou většinou vdané a věrnost jim moc neříká. Soudím z letitého pozorování okolí.

25
Před 1 rokem

Snad si ty chlapy vybirala sama vcetne jejich charakteru. Mozna to je tim, ze nevybirala srdcem, ale pohlavnim organem.

5
Před 1 rokem
Aleš Kožíšek

No co, chlapi si užili a hotovo! Nebe je modré, voda mokrá a jsou jiné opravdu krásné a inteligentní ženy.

2
Před 1 rokemUpraveno

Prospěla by eliminace grimas i toho úúúsměvu.

Stačí k tomu klidný pohled, bez vykulených očních bulev, nebo pak uvolnění místa dalším, je jich dost.

19
Před 1 rokem
Vlasta Vítková

No snad ne tobě.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt