Jednou jsem ji zažila v obchodě,něco tak arogantního k prodavačce jsem nezažila.Ani se těm chlapům nedivím.
Lidičky ...tolik nenávisti tady ...Achjoo.
Lucinka je šikovna,hezká.Pravda je,že má tam nějaký vnitřní neklid u vysílání zpráv"Paleček na pravé a i na levé ruce je stále v neklidu".Jinak je úspěšná a mladá .Krásné dvě děti,rodiče...a to úplně stačí . Partner?No co,tak nebude a svět se nezblázni.
Ono jestli to spíš nebu jí samotnou. Sice osobní pohled, ale ta baba mi je už od pohledu nesympatická a strašně umělá. Když ji srovnám s takovou Czadernovou...
Mě připadá milá co by za to jiné dali kdyby aspoň z poloviny takle vypadali . Kritika je převážně od mužů zajímalo by mě jak vypadají jejich drahé polovičky. Paní Borhyová moc Vám přeji hodného šikovného chlapáka.
Hodný šikovný, rovná se hloupý.
Tato dáma je jedním z důvodů proč se nedívám na TV.
Neumí česky a ani základy matematiky.
Její výrok, další díl seriálu dvacet čtyři set ....
Proč nenapsala Ježíškovi,že chce ženicha?Šperků už má plno.
Nebo si mohla jít sednout do hlubokého lesa pod velký smrk.
Můj názor v celém mém životě , bylo a je . Za žádnou cenu , bych nedopustila mít děti z různými muži . Jinak život je jen jeden a at si Lucka dělá co chce . Komu vadí při zprávách , nemusí se na ni dívat .
Asi hodná holka, potvory jsou většinou vdané a věrnost jim moc neříká. Soudím z letitého pozorování okolí.
Snad si ty chlapy vybirala sama vcetne jejich charakteru. Mozna to je tim, ze nevybirala srdcem, ale pohlavnim organem.
No co, chlapi si užili a hotovo! Nebe je modré, voda mokrá a jsou jiné opravdu krásné a inteligentní ženy.
Prospěla by eliminace grimas i toho úúúsměvu.
Stačí k tomu klidný pohled, bez vykulených očních bulev, nebo pak uvolnění místa dalším, je jich dost.
No snad ne tobě.