Taková smůla, že nikdy nenarazila na žádného instalatéra nebo na účetního... Jestli to nebude tím, že její první kritérium, jsou peníze? Ale to určitě ne, že?
Krásná,známá a úspěšná vůčihledně neznamená fajn ženská pro život
Borhyová - ústaviska stále otevřená dokořán, možná aby bylo vidět zuby a vykulené oči ve snaze aby byly co největší? Stále stejné, potlačuje přirozenost afektovaností a to je VŠE!
Všichni ji jenom ubližují!Kdyby nelezla každému pracháčovi do postele,tak by byla vážená žena.Tak ať se nediví!
Ať je vdaná či ne,nikoho nemusí dráždit její věc,jsou muži kterým se líbí a jiným se nelíbí....
Jak se Ireno dráždí její věc? Myslíte "tu" věc:-)?
Zdravím, můj názor je že si vybírá špatné muže, obyčejný muž obyčejný pracující muž by ji udělal šťastnou, nemusí být bohatý podnikatel a známý v bulvarech
Ta není to náhodou její chyba že ji muži utíkají?
Spíše zachraňuje zoufalce, ubožáky a zlatokopy ...
Opravdu je nutné být vdaná? Podle toho se pozná slušná od neslušné? V dnešní době? Svatbou končí pohádky.
Skončilo to dobře, nevzali se.
Mě připadá že i ten Koranteng když ona mluví není nadšený .Jednou mě připadalo jako by se od ní odtahoval.Tak nevím proč .
Když to ve vztahu nefunguje, tak je chyba na obou stranách, jak na straně partnerky, tak tchýně...