1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Taková smůla, že nikdy nenarazila na žádného instalatéra nebo na účetního... Jestli to nebude tím, že její první kritérium, jsou peníze? Ale to určitě ne, že?

5
Před 1 rokem

Krásná,známá a úspěšná vůčihledně neznamená fajn ženská pro život

18
Před 1 rokem

Borhyová - ústaviska stále otevřená dokořán, možná aby bylo vidět zuby a vykulené oči ve snaze aby byly co největší? Stále stejné, potlačuje přirozenost afektovaností a to je VŠE!

Před 1 rokem

Všichni ji jenom ubližují!Kdyby nelezla každému pracháčovi do postele,tak by byla vážená žena.Tak ať se nediví!

24
Před 1 rokem

Ať je vdaná či ne,nikoho nemusí dráždit její věc,jsou muži kterým se líbí a jiným se nelíbí....

6
Před 1 rokem
Irenav Vrbova

Jak se Ireno dráždí její věc? Myslíte "tu" věc:-)?

4
Před 1 rokem

Zdravím, můj názor je že si vybírá špatné muže, obyčejný muž obyčejný pracující muž by ji udělal šťastnou, nemusí být bohatý podnikatel a známý v bulvarech

3
Před 1 rokem

Ta není to náhodou její chyba že ji muži utíkají?

41
Ladislav Majzlík

Spíše zachraňuje zoufalce, ubožáky a zlatokopy ...

10
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Opravdu je nutné být vdaná? Podle toho se pozná slušná od neslušné? V dnešní době? Svatbou končí pohádky.

10
Danuše Winklerová

Skončilo to dobře, nevzali se.

Před 1 rokem

Mě připadá že i ten Koranteng když ona mluví není nadšený .Jednou mě připadalo jako by se od ní odtahoval.Tak nevím proč .

11
Před 1 rokem

Když to ve vztahu nefunguje, tak je chyba na obou stranách, jak na straně partnerky, tak tchýně...

28
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt