Odpustím si nějaké narážky, ale Borhyová je na Nově už hodně dlouho a příležitost by měl dostat někdo další. Ona prostě není ten typ , který by měl vydržet na obrazovce když začíná stárnout ............
Já nechápu že by milionáři došli?
Každá 2 modelka a mediálně známá žena skvělá máma kde má 2 chůvy kuchař je to sranda v ČR
Nedívám se na zprávy na Nově , když tam je s Korantengem , nemám je ráda , pro aroganci a zaujatost . Je moc ukřičená, horší než reklama a ústa od ucha k uchu ,je jak žába na prameni a děsně zmalovaná.
Ani ne tak ukřičená, má jen velmi nepodařenou dikci. Mně ten její projev připadá, jako když na někoho žaluje.
Pusa od ucha k uchu, kdyby neměla uši, tak se směje kolem celé hlavy, vykulené oči , věčně vytlemená jako lečo a děsně zmalovaná
To se máte, že jste se narodila dokonalá 🙂
Zdejší zakomplexovaný a ošklivý ženský tu kritizujou hezkou ženu Borhyovou protože jí nesahaj ani po kotníky no a zdejší muži ji kritizujou protože by si o ně neopřela ani kolo ale kdyby louskla prstem tak by jste jí klečely u nohou jako psi,viďte ?je to moc hezká a příjemná žena .
Právě jste to řekl!..........protože by si o ně neopřela kolo.Patrně to dělala a když se muži přestali hrnout, tak si najednou stěžuje, jak jí ubližují. A hezká už dávno není!Je to otlemená stárnoucí zlatokopka!Pokud se vám líbí, nic proti tomu nemám!
Když od ní utekli tři muži, asi to něco o ní vypovídá. Zajímavé je, že jí vůbec o ruku požádali.
Ano, je asi moc hodná. Hajzlíci to zneužívají...
líbí se mi věta autora, že je "fixovaná dočasně" na Prahu... 🙂)))))
Vždyť je ve večerních zprávách snad už 25let vkuse a 25 dalších tam ještě bude strašit.
Je to jen její póza a profesionální škleb s vyvalenýma očima, ta když nemá před sebou čtecí zařízení, tak opravdu NEMÁ co říct....naprosto prázdná makovice 🙁
Boháčová mi je úplně lhostejná, ale takový stupidní příspěvky nejenom od vás mě vytáčeji. Ukazují jen hloupost pisatele.
,
Ani se nedivím, proč se nevdala, já bych si o ní neopřel ani půjčené hrábě. Je hrozná, vypadá hrozně, chová se hrozně, vyjadřuje se hrozně, no prostě hrůza se na ní dívat, radši přepínám tv.
to je nás víc... 🙂))))))
Když tohle vidím na obrazovce, tak díky té široké papule a vyvaleným očičkám nepochybuji, že toto stvoření zde zanechal po natáčení jako potomka hrdina Spielbergova filmu E.T.- Extra-Terrestrial.
...a aby ten jeho potomek byl v TV Nova atraktivnější tak pod blůzičkou má vloženy dva přifouklé tenisové míčky.
Hlavně, že vy jste krásný.Z celého srdce vám to přeju.🙊🙊🙊
Chodila za svým příbuzným do nemocnice ..pravidelně a je velmi milá a hodná na všechny .Možná pár chyb v životě jako mnoho jiných..nikdo neví víc jak český národ v komentářích ,jako vždy. Flustrované zlostné ovečky ještě že se máte kde vypsat..
Bacha na ty cizí termity, "flustrovaná" ovečko. Nejste vy příbuzná našeho Lipánka?