Jágr je přerostlý dítě, který nikdy nedospělo. Mít ho za muže by nebyla žádná výhra.
Přesně tak. Moje řeč.
Je to přerostlý mamánek, kterému vyhovuje přes den být u maminky a její kuchyně, na noc si odskočit k momentální přítelkyni. Už si nezvykne na něco jiného. Ty přítelkyně si za chvíli bude vybírat u základní školy.
Nech si ty kecy pro Tvého manžela!!!
Jako sportovec je ukázkový, sic neví, kdy skončit, ale jinak to bude hrouda.
Můj názor je, že Jarda Jágr vybírá ve špatných vodách. On je bytostně sportovec, který sportu dával a dosud dává vše. A vybírá si samé nesportovkyně. Podle mne chyba. Jedině vrcholová sportovkyně by se k němu hodila. Nejlépe také hokejistka, ale není to podmínkou. Hlavně ne ty všechny typy, co měl doposud - "...se načančám, načančáám, načančáám". Proto u žádné to nebyla ta pravá.
"nedorostlý" chlapec, který má za zadkem maminku, která se o vše postará. No a pak si hledá "doplněk", který dobře vypadá na fotkách.
Má on Jarda ještě co nabídnout, kromě peněz a uvadající slávy ?
Je takový jaký je. Hokej je asi u něho stále ( zatím) na prvním místě. Třeba jednou uzná, že v pravé chvíli měl konat jinak. Kladno stále ( střídavě) na chvostě , ale Jarda bojuje dál. Za co? Že by mu nakonec stačil v Kladně pomník v nadživotní velikost? Jedno je jisté, v hokejovém světě dokázal za republiku, pro jiné, téměř nemožné. A co bude dál ví jen Jarda ( možná). Přesto všechno mu přeji hodně síly, zdraví a vytrvalosti.
Ať si to dělá tak jak to cítí. Hlavně ať je spokojenost na obou stranách. Byt mladá a krásná asi by mě Jarda nenapadl.
To je taky sám případ pro sebe ach jo asi není normální jen si užít a odkopnout prala bych mu aby se do nějaké zbláznil a ona jo veřejné ponížila jak to dělá jen on
Nevím proč. Věřím, že těm ženským šlo stejně jen o prachy a zviditelnění. Holt se oženil s kariérou. Když mu to stačí, nevidím důvod mu přát něco ošklivého. Když jste tak zlá, tak aby se něco ošklivého nestalo vám.
...já si pořád nemůžu pomoci, ale už několikrát jsem od pár kladeňáků 50+ slyšela, že Jaryn už jednou v "chomoutu" byl 🤔.
Jardovi je nejlepe, kdyz je bez zavazku. Tedy si to myslim. Neni jeho povinnosti sdilet trvale byt a postel s kymkoliv. Je to ferovej chlap a zenske by ho chtely oskubat .
Co je na nem v tomto smeru feroveho ? Nejdriv ji udrzuje v nadeji - tak tri roky - zije s ni manzelskym zivotem a pak jenom ceka az ona pochopi, ze z toho nic nebude. Myslim, ze nejsem daleko od pravdy, ze to bude s touto Dominikou stejne.
A já si myslím,že Jarda si potichu brouká ten hit od Káji 🙂- zůstanu svůj, na tom mi nejvíc záleží 🙂,zůstanu svůj,vždytˇ o nic neběží 😄.