1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jágr je přerostlý dítě, který nikdy nedospělo. Mít ho za muže by nebyla žádná výhra.

33
Před 1 rokem
Helena Raunerová

Přesně tak. Moje řeč.

Před 1 rokem

Je to přerostlý mamánek, kterému vyhovuje přes den být u maminky a její kuchyně, na noc si odskočit k momentální přítelkyni. Už si nezvykne na něco jiného. Ty přítelkyně si za chvíli bude vybírat u základní školy.

54
Před 1 rokem
Jitka Bartůňková

Nech si ty kecy pro Tvého manžela!!!

4
Před 1 rokem

Jako sportovec je ukázkový, sic neví, kdy skončit, ale jinak to bude hrouda.

Před 1 rokem

Můj názor je, že Jarda Jágr vybírá ve špatných vodách. On je bytostně sportovec, který sportu dával a dosud dává vše. A vybírá si samé nesportovkyně. Podle mne chyba. Jedině vrcholová sportovkyně by se k němu hodila. Nejlépe také hokejistka, ale není to podmínkou. Hlavně ne ty všechny typy, co měl doposud - "...se načančám, načančáám, načančáám". Proto u žádné to nebyla ta pravá.

15
Eva Cermanová

"nedorostlý" chlapec, který má za zadkem maminku, která se o vše postará. No a pak si hledá "doplněk", který dobře vypadá na fotkách.

Má on Jarda ještě co nabídnout, kromě peněz a uvadající slávy ?

61
Před 1 rokem

Je takový jaký je. Hokej je asi u něho stále ( zatím) na prvním místě. Třeba jednou uzná, že v pravé chvíli měl konat jinak. Kladno stále ( střídavě) na chvostě , ale Jarda bojuje dál. Za co? Že by mu nakonec stačil v Kladně pomník v nadživotní velikost? Jedno je jisté, v hokejovém světě dokázal za republiku, pro jiné, téměř nemožné. A co bude dál ví jen Jarda ( možná). Přesto všechno mu přeji hodně síly, zdraví a vytrvalosti.

Před 1 rokem

Ať si to dělá tak jak to cítí. Hlavně ať je spokojenost na obou stranách. Byt mladá a krásná asi by mě Jarda nenapadl.

20
Před 1 rokem

To je taky sám případ pro sebe ach jo asi není normální jen si užít a odkopnout prala bych mu aby se do nějaké zbláznil a ona jo veřejné ponížila jak to dělá jen on

32
Před 1 rokem
Brizova Ivetka

Nevím proč. Věřím, že těm ženským šlo stejně jen o prachy a zviditelnění. Holt se oženil s kariérou. Když mu to stačí, nevidím důvod mu přát něco ošklivého. Když jste tak zlá, tak aby se něco ošklivého nestalo vám.

33
Před 1 rokem

...já si pořád nemůžu pomoci, ale už několikrát jsem od pár kladeňáků 50+ slyšela, že Jaryn už jednou v "chomoutu" byl 🤔.

7
Před 1 rokem

Jardovi je nejlepe, kdyz je bez zavazku. Tedy si to myslim. Neni jeho povinnosti sdilet trvale byt a postel s kymkoliv. Je to ferovej chlap a zenske by ho chtely oskubat .

16
Před 1 rokem
Ivana Procházková

Co je na nem v tomto smeru feroveho ? Nejdriv ji udrzuje v nadeji - tak tri roky - zije s ni manzelskym zivotem a pak jenom ceka az ona pochopi, ze z toho nic nebude. Myslim, ze nejsem daleko od pravdy, ze to bude s touto Dominikou stejne.

46
Před 1 rokem

A já si myslím,že Jarda si potichu brouká ten hit od Káji 🙂- zůstanu svůj, na tom mi nejvíc záleží 🙂,zůstanu svůj,vždytˇ o nic neběží 😄.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt