1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tvl. to je reportáž.

Chtěl bych poznat toho, kdo pojal vojnu jako slušný byznys.

43
Před 1 rokem
Vladimír Kotulič

Znal jsem jednoho, měl na starosti PHM, kšeftoval s tím a do civilu si odnesl Kčs 20 000,-. A to byly hodně slušné peníze.

2
Před 1 rokem

Byl jste holt na východním Slovensku. Já v sedmdesátých letech sloužil v Čechách, buzerace to ano, sebevraždy holý nesmysl. Kde jste to sebral, vždyť jsou to blbosti na strašení lidí. Pane Chalupa

nepředkládejte nám něco, co je nějaká polopravda. A to foto ?

9
Před 1 rokem

Jo přežil jsem to a ani mi to politicky nemyslelo o to jsem to měl horší ! Možná to bylo k něčemu dobré ale 90 kč žoldu na měsíc to byl mazec! A dva roky mi maminka posílala prachy a o část které mne připravil opilec praporčík jsem nezchudl ! Jenom se ze mne asi stal chlap - díky soudruzi ale mne jste nedostali !!

3
Před 1 rokem

Byly to ztracené dva roky života a dodnes mám zlost, když si na to vzpomenu. Mám pocit, že někteří chlapi museli mít nudný život a jiné dobrodružství než vojnu nezažili, jinak si ty příspěvky nedokáži vysvětlit.

21
Před 1 rokem
Petr Weiberheld

Velmi výstižné.

1

Sloužil jsem u útvaru u kterého bylo za dobu jeho existence provedeno 35.000 seskoků padákem, z toho bylo něco přes 7.000 seskoků v noci, všechno bez nějakého úrazu nebo úmrtí. Jo, pamětní deska na tu jednotku je na zdi Obecního úřadu v Luštěnicích.

2
Před 1 rokem

Autor asi nebude moc inteligentní umíralo několik set ročně ani si to neumí podle dat co má v článku spočítat

9
Před 1 rokem

No to je nadpis. Snad obráceně. Mamánkové trpěli. Normální kluci to přežili a srandu si také užili. Jsem ročník 1950 tak vím

22
Před 1 rokem
Ladislav Feierfeil

Přežili, pokud nebyli ve špatném čase na špatném místě. Jsem ročník 1965 a během ZVS jsem zažil 4 mrtvé

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Narukoval klučina,odcházel chlap!To nezměníš!Článek povětšinou lže!

45
Před 1 rokem
Jiri Vacek

Povětšinou nelže, každý máme jiné zkušenosti, podle toho kdo kde byl.

7
Před 1 rokem

Pisatel plácá nesmysly, v článku je tak asi 30% pravdy. Zbylé informace si vycucal z prstu. Bohužel je zde spousta hloupých lidí, kteří jsou ochotni věřit každé blbosti.

12
Před 1 rokem

Osobně mě vadilo hlavně chování tzv. mazaků k nám holubům. O některé bych si ani kolo neopřel v civilu. P.S.: Nevím proč o tom diskutovat, když je to naštěstí minulost a kdo na ZVS nebyl, tak nepochopí.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt