1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Blábol a zas blábol

16
Před 1 rokem
Jaroslav Plevák

Něčím se tito pisálkové musí živit. Bohužel většinou bláboly. Ale v dnešní době čím více poplatných lží tím jsou úspěšnější.

16
Před 1 rokem

Dva roky dobrého a slušného žití

6
Před 1 rokem
Beda Schäffer

Slušné žitív armádě komunistů?. Měsíční žold v 60tkách 75 korun ,domů dvakrát za dvaroky celkem asi dvacet vycházek.Buzerace, šikany a blbí lampasáci.No, nádhera.Žrádlo pro psa s rozkrádním potravin a všeho. strava bez ovoce a zeleniny chleba nikdy čerstvý.Milovice nikdy více. Totální kopírování zaostalé sovětské armády v rajtkách.

1
Před 1 rokem

Co říkal táta, tak dva roky zmařeného života.

33
Před 1 rokem
Zaneta Gio

Když čtu, co někteří zažili na vojně, tak jsem nucen sdělit, jaké štěstí jsem měl oproti ostatním asi já. Jsem ročník 47 a po učebním oboru jsem vystudoval stavebku, proto na vojnu jsem šel v 69-tém roce do Tábora. Nevím proč jsem byl okamžitě převelen do PŠ v Jihlavě k tankovému vojsku. Následně do Jindřichova Hradce s tím, že budu m,j. řídit i stavební činnost při stavbě učeben, hal na skladování materiálu, výstavba objektů na cvičištích, výstavba bytů pro důstojníky v Písku atd.. Kdo si myslí, že voják po nástupu k základní službě trpěl, má pravdu. To tak skutečně v některých případech bylo, ale dalo se to přežít. Nebudu a nechci popisovat, jak jsem se dovedl tomuto způsobu jednání bránil. Nikdy jsem nesloužil žádné straně, ale bylo mé osobě nabídnuto pro vojsko v mém oboru dále pracovat a studovat. To z mého přesvědčení jsem důrazně odmítl. Závěrem uvádím, že za ty dva roky vojny jsem zažil i věci, o kterých psát nechci.

Stavební činnost, to pro mou osobu byla velká výhra i pro civilní zaměstnání. Jak už jsem uvedl, oproti ostatním to bylo velké vojenské štěstí.

1
Před 1 rokem

Byla hnusná a zbytečná.

5
Před 1 rokem

2 roky ztraceného života.

14
Před 1 rokem

74- 76..Na čáře s Rakouskem

3
Před 1 rokem

Kecy...