Nepiji a nekouřím, tlak mám na hraně ale léčím se s štítnou žlázou a revmatoidní artritidou. Šla jsem k lékaři kvůli zažívání, nechal mi udělat CT břicha a byla tak rakovina ledviny. Doktor mi udělal sono a tam se vůbec nic neobjevilo. Šla jsem na operaci ledviny, kde mi měla být odstraněna pouze polovina ale probudila jsem se bez celé. Přitom před tím vyšetřením mi nic nebylo, ale je pravda, že jsem se v noci potila na hlavě a začaly mi padat vlasy, což mohlo být i štítnou žlázou. Horší je to dneska, pořád se kontroluji, mám strach aby byla v pořádku ta druhá, abych náhodou neskončila na dialýze. Kdyby nepřišla ta náhoda, tak se tak nesleduji a byl by klid. Jo a po té operaci mi přestaly bolet klouby
No - a nebo vám doktorka řekne, že vzhledem k věku zvolí "konzervativní léčbu". Kdybyste nevěděli, co to je, tak to znamená, že se na vás úplně vykašle. Zkušenost mého otce. Teď, když skončil v nemocnici, se lékařka, která ho ošetřuje, ptala, jak se s tím léčí. Když jsem jí to popsala, dost se divila - v tom případě totiž má nastoupit paliativní tým, který nemocnému ulehčuje zbytek života. Jsou holt lékaři a lékaři.
U mě "konzervativní léčba" znamená, že už 15 let každý rok podstupuji v nemocnici kompletní vyšetření. Váš otec měl asi smůlu na "lékaře".
Dobrý den, manžel (54let) se tuto strašnou dg.dozvěděl v srpnu 23, operován v prosinci 23 v Brně, celá ledvina musela pryč, ne jen zhoubný nádor. Manžel je v ID v 2 stupni po operaci páteře a následcích, zažádala jsem o přezkoumání zdravotního stavu jelikož je manžel úplně zdravotně vyřízen a milá posudková lékařka v Brně zamítla navýšení na 3 stupeň ani nenavýšila body, takže pro paní posudkovou lékařku rakovina ledvin s histologií - zhoubný nádor, je zřejmě jen rýmička. Jak smutné, jaké je jednání posudk. lékařů, když vidím jak mě manžel....ani to slovo nemohu napsat, omlouvám se.
Nemáte prosím někdo zkušenost z odvoláním? Pokud mám v textu nějakou chybu omluvte mě, přes slzy nevidím pořádně na klávesnici.
ten vek to nejak pritahuje😒v 2021 v breznu (54let)prvni krat na kontrole urologie,zena me presvedcila at o sebe pecuji.Vysledek na ledvine cysta prumer 14cm +nador.Ale nejak to info mi davkoval postupne i to co bude nasledovat.Nefrektomie.Operace 23.6.21 v srpnu jsem zacinal pomalu zas na kole.O ID jsem se nezajimal protoze od listopadu jsem zazadal o ostarobni duchod.
Nyni 2 x rocne kontrola prozatim vse v poradku.Z praktickeho hlediska nemam zadne omezeni .
Ano, máme největší spotřebu alkoholu na hlavu na světě, ale nevíme, proč máme problémy s ledvinami. Budějovicko a Plzeňskou jsou tradiční pivařské oblasti, které jsou na tom ekonomicky dobře (většina jezdí dělat do německa či rakouska etc.) a mají dost peněz na chlast, ale nevíme, proč zrovna tam je více rakoviny ledvin. Skvělé. Btw. pivo se nepochybně dělá z vody dostupné v dané oblasti....
Ano, také si to myslím. Ale nemusí za tím být právě jen alkohol, možná je to něco jiného, co je v pivu obsaženo a problém nastává, když člověk to pivo pije jako vodu, což je v Čechách zvláště u mužské populace celkem častý jev.
Lidi- znáte kočičí dráp?
Neznamená to trhat kočičkám drápky, jak jsem si já kdysi napoprvé myslela. Pracovala jsem na urologii. Jedna pacientka si za měsíc s touto bylinkou vyléčila rakovinu močového měchýře. Pila ho - litr čaje denně. Za dva roky se totéž přihodilo mému strýci. Po dvou měsících ne úplně pravidelného pití dopadl stejně. Vážená bylinka na tři měsíce nestojí víc než 200.kč., uškodit nemůže,
pomoci ano. Působí nejvíce na rakoviny urologické a zažívacího traktu. Ale i na jiné. Nemá se to kombinovat s chemo a onko terapií. Takže bud před nebo počkat až po. Nekupujte kapsle, ty jsou drahé a je v nich odpad z bylinky. Držím všem palce.
To bude tím zdravím českým prostředím, pro život v Česku. Žádný zbytečný stres se slepými a hluchými a především arogantními dušemi plné egoismu, zdravé potraviny, čistý vzduch, no prostě úplná idylka, ten život v Česku, že až je lepší se zde jen tak pro jistotu raději nikdy nenarodit...
Nedávno jsme byli první v rakovině tlustého střeva.... nejsme nějak často v první linii?
Nikdy mi nebylo moc jasné, jak lze léčit, tedy především vyléčit něco, u čeho neznáme příčinu. Když chci vyřešit problém, tak musím odstranit příčinu vzniku problémul. Jinak by to nebylo vyřešení problému, ale pouze řešení problému (předstírání, že něco dělám, abych dostal zaplaceno) a nebo záplatování, tedy odsouvání problému opět abych dostal zaplaceno, tedy pokud bych to nedeklaroval dopředu, ale pak je otázka, zda by měl dostat zaplaceno.
Nejsem lékař, v medicíně to asi funguje jinak než v reálném životě.
Můj kamarád, tak o 30 let starší, měl rakovinu a chtěli mu vzít ledvinu, to nedovolil, vzal úspory (tak 1000 USD), za které chtěl zajet na Island (kdysi dávno), operovali ho a dal to v plné síle do 95 let. Ale vždycky říkal, máš pro mě tu dobrotku (calvados domácí 53%) ? Vždycky jsem mu ho schoval a připíjeli jsme na tu stovku, škoda, že ji nedal...Letos by mu bylo 103 let, ale panáka by si určitě dal.
Bude to jídlem. Mnohdy Nám prodávají neskutečné sračky. Např. všude ve světě je zakázaný aspartam umělé sladidlo kromě u Nás. Mléko a mléčné výrobky všechno jsou mrtvoly, protože je vše pasterizováno. Jinde ve světě tomu tak není.
V jihozápadních Čechách byly nebo dokonce jsou na řadě míst naleziště uranu.Ještě dnes lze najít leckde zbytky těžebních zařízení.Lidé si tam později z vytěženého kamene,který se povaloval okolo bývalých dolů stavěli základy pro své domy.Často na ten levný kámen krutě doplatili.