1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jako herec v USA naprosto neuspěl. Ale Belmonda u nás daboval perfektně a jako král Václav II. byl perfektní v televizní inscenaci Královský gambit. I jako doktor v Na samotě u lesa. 🙂

40
Před 1 rokem
Milan Fiala

Ale jak potom vysvětlíte, že se v USA herectvím živil? Tak jako Walda zpěvem, i když komouši tvrdili opak. Když tehdy Rudé právo napsalo, že tam oba skončí na dlažbě a v bídě, tak jim Martina Navrátilová vzkázala, neskončí, oběma jsem do začátku pomohla po deseti milionech dolarů. Pomáhali i jiní, Miloš Forman, pan Škvorecký a další.

23
Před 1 rokem

Je zajímavé se dočíst tady v tom článku, v jakém byl hledáčku stb a on i s rodinou dostane výjezdní doložku na Kypr. V té době to bylo i pro aktivní komunisty dosti problematické, se třeba dostat s celou rodinou do Jugoslávie. A nyní nastává ta konspirace, BYL až tak politicky čistý??? Přece jenom něco řekl stb, a proto se dostal na Kypr??? Nebo to byla zástěrka s jeho emigrací a měl naopak donášet na lidi "tam" za velkou louží???? Hmm.

60
Před 1 rokem
Trabi Libor

Nebyl jediný, koho se komunisti takhle zbavili. Pan Tříska už není mezi námi a to co zde o něm píšete, je jen konspirace, nepodložená konspirace.

25
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Byl to přeceňovaný herec.Neměl jsem ho rád,každou roli přehrával a vydrželo mu to až do smrti.Když jsem viděl,jak úžasné role dostával v Americe,typu ,Paní nesu vám psaní.,ani jsem se nedivil,že se vrátil ,dojit naši republiku svými Oskarovými výkony a tady mu to kavárna žrala.Mezi nejhloupější bláboly patřil ten o tom,jak v Americe nekonzumují kapry,protože jsou jedovatý.Blázen,který jako blázen žil a jako blázen skončil.

42
Před 1 rokem
Martin Patross

Take jsem z neho mela takovy dojem, a trochu mi vadilo jeho "sislani". I kdyz v Obecne skole se mi snad jako v jedine roli libil.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Komunismus byla a je zrůdná a zločinná filozofie což znamená, že takoví jsou i její členové, kteří ji tvoří. Patřil k nim Zeman a Babiš a mnoho jiných, kteří dnes vládnou podělané české ekonomice

47
Před 1 rokem
Pavel Stratil

Znal jsem tu dobu,patřili k ní všichni ,kdo tehdy žili, i já!Když jsi nic neuměl, tak mi ta doba nevadila a žilo se dobře.Nedělal jsem problémy,jezdil s kamarády na dovolenou k moři,oženil jsem se dostal byt,jezdili na rekreaci za pár korun,pořád nevím, na co bych si stěžoval?Ve straně jsem nebyl,nejvíc ta doba vadila umělcům a různým lidem, kteří něco uměli a věděli,že za režimu na západě, by byli bohatí a obdivovaný,ti nakonec vše obrátili s opatrností,,už měli zkušenosti,,z r .68(zeptali se Gorbačova jestli smějí a on řekl památné:Eto vaša věc !

9
Před 1 rokem

Měl charisma, ale prostě měl také odvahu začít někde kde to neznal a povedlo se. Co víc dodat. Někteří tu odvahu neměli a museli se chovat tak aby přežili a ani to nikomu nevycitam. Není co.

20
Před 1 rokem
Jarmila Roudna

Jít filmovat bez znalosti jazyka je víceméně drzost, i když ho tam protlačili kamarádi.

Viděla jsem film "Semtex Blues", kde hrál mlčícího gangstera. 🙂

17
Před 1 rokem

Nejprve vynikající herec potom trapný herec a nakonec se sem přišel léčit, protože v USA na to neměl.

30
Před 1 rokem
Jiří Kalina

Ale měl,ale nechtěl pustit žílu.V tom věku i já bych byl takový.Starého vola nepředěláš.

9
Před 1 rokem

Pro mne mimořádny charismaticky impozantní herec hlas projev!🎯🎯🏆Neměl na růžích ustláno,nechyběla mu odvaha🏅.Radůz .Obecná škola..Stačilo i aby se v roli jen mihl a zanechal hluboký dojem.

34
Před 1 rokem

Úsměvné, za komoušů jsem se nedostal ani do Jugoslávie, jak to ti lidé dělali , že někteří ano …😁

16
Před 1 rokem
Jaroslav Zmeškal

Ale jenom "někteří" ... co drželi hubu a krok!

4
Před 1 rokem

Je fakt, že jako Široko v Rychlých šípech či jako Radúz v Radúzovi a Mahuleně byl vynikající. Po 89 byl už za svým stínem ...

15
Před 1 rokem

Slyšel jsem, když Tříska říkal Menzelovi, že musí odejít do ciziny kvůli manželce, která mu tady zahýbá...

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt