Objasňování závažných trestných činů nefunguje jako v televizi, kde geniální detektiv vypátrá vše sám. Výslech podezřelého, na kterého mám řadu nezvratných důkazů, to už je jen třešnička na dortu. Samozřejmě se to taky musí umět, ale jak psal již K. Čapek ve své povídce, pátrání je jako přečíst knížku a hledat v ní slovo sláma, abych na konci poslední stránky zjistil, že tam žádné takové slovo není. A novináři nemající o kriminalistice a vyšetřování asi ani tušení, tu píšou nesmysly.
Pan Markovič byl dobrý kriminalista, ovšem tato práce není styl Maigret, nebo Holmes. jedná se o týmovou práci, jednotlivec toho moc nezmůže. Kdyby nebyl Markovič, byl by tam jiný odborník. A nebýt kanibala Hojera a medializace, nikdo by si na něj nevzpomněl.
Ano, jedná se o týmovou práci. Kdy operativci po zadržení pachatele ho předají vyšetřovateli k provedení dalších úkonů. Co se týče Hojera, tak velký podíl na jeho zadržení měl jeden nenápadný, ale velmi pečlivý kriminalista Antonín J....... Možná se najde pamětník.
Píší zde ,že Hojer neměl práci. To v té době nebylo možné. Hojer pracoval jako sklenář. Do sklenářství si pro něj kriminalka tenkrát přijela
Jistě a nebyl ani posledním popraveným.
Oběti jedl s křenem a hořticí…píšete krávoviny! Udělal to jen jednou a jen to zkusil, bˇnechutnalo mu to a tak mado spláchnul do záchoda a vyhodil i hrnec, ve kterém to vařil…..
Nevím kde čerpáte informace, ale máte je trochu nepřesné...
Hlavně že autorka popsala barvitě děsivou atmosféru té doby.
Trest smrti byl na místě.
Labužník.