1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Na druhou stranu proč si kazit dojem z filmových zážitků?

Poslední věta napravila celý článek. ,který je založen na pravdě, ale snad mi lidé odpustí názor o filmech které byli relaxační pro člověka ,který neměl potřebu hledat zda bylo či nebylo možné. Třeba když se v pohádce řeší něco co nebylo je pro děti opravdu důležité. Koukněme se na dnešní tvorbu? Bezcenné už tím ,že to vzniká a nemá smysl se na to ani dívat natož hledat chyby či hodnoty člověku přinášející.

5
Před 1 rokem

Bože to je trapárna,Autor článku se vrtá ve filmech aby našel stupidity.Nejpitomější je že ve filmu 24-25.12. Je poprašek sněhu.Ale v roce 1967 podle Klementýna sníh nebyl.Až se budu na něco koukat tak budu zjišťovat jaké ten den bylo počasí to fakt nevymyslíš.🙈🙈🙈

1
Před 1 rokem

Mě v Pelíškách hrozně popuzovaly ty anachronismy. V roce 1967 měli plastové lžičky, které se v kávě nerozpouštěly, v každé cukrárně a taky průhledné plastové skleničky byly běžné. Kdyby se to odehrávalo za mého dětství (jsem ročník 1940), tak by to bylo v pořádku (mimochodem, chemicky odolnou průhlednou plastovou lžičku jsem měl už v Malém chemikovi), ale já jsem dva roky po roce 1967 obhajoval kandidátskou práci a představa "kde udělali soudruzi z NDR chybu" v roce 1967 je stejná hloupost, jako by někdo do roku 2015 situoval údiv na japonskou kalkulačkou Cassio. A podobné anachronismy byly už v Hřebejkových Šakalích létech.

4
Před 1 rokem
Petr Adámek

Vy taky nepobíráte že film je fantazie?Že to tam bylo aby to podtrhlo tatínkovo nadšení z novot a pokroku?

Před 1 rokem

Ať se autor pořádně podívá na tu dopravní značku ve filmu "Šíleně smutná princezna" a snad pochopí, že tato značka byla vytvořena pro tuto pohádku.

Pokud chce kritizovat za každou cenu, musel by položit otázku, proč se František Dibarbora, v roli kata, opírá o dvouruční meč, neboli šaršoun a ne o popravčí meč.

Před 1 rokemUpraveno

Tenhle "objevný" článek stvořil nějaký hodně zakomplexovaný hnidopich. Je mi celkem jedno, že v prosinci 68 v Praze nesněžilo. Pokud to jen dotváří kulisu a nemění logiku, nemám s tím problém. To pak můžeme rovnou vytvářet konspirace, jak se Popelka dostala na ples, když neměla pozvánku....

No to je zase ale "parádní článek", jak obsahem, tak provedením. 😄 Bravo! 😄

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt