Už nemají odkud brát peníze dala bych fialovi naší výplatu, hlavně že on ukrývá majetky. Fuj ať se stydej
Fiala uz vasi mesicni vyplatu ma. Ovsem asi tak 15 x .
Tady ta svoleč nic jiného neumí jen brát hlavně ať mají plný koryta a lidi ať jdou za chvilku na pastvu
Tak já se bála a výplata přišla normální a to jsem zaměstnanec🤔 .... Tak koho že tu škubou? Asi jen ty důchodce🥺
Pozor,aby jste nezapomněla připomenout důchodce.Budete taky v důchodu😡.Za ty kecy bych vám nevyměřila žadny důchod.Ti důchodci pracovali celý život.Ne jako ti dnešní mladí.
Mě ani tak nevadí ,že nám zase berou více peněz ,ale co považuji za nemorální a skandální je ,že si přidali !
Škoda, že vláda nevyužila příležitost a nezrušila nemocenské pojištění. Ať si pro případ nemoci a z toho plynoucí ztráty příjmu šetří do prasátka každý sám. To by se líbilo?
Klasicky nejasný, až zavádějící titulek, asi aby bylo plno komentářů od lidí, kteří čtou jen titulek. :)
Škubat a škubat, sobě přidat a fofrovat. To by jim šlo.
v titulku píšou několik tisíc, v článku pak, že pár stovek .... no hlavně, že je senzace
Dle výdělku jedince. U mne méně než 300,-
Udělal bych referendum, jestli chceme platit daně 😀😀Pak si zaplatíme za operaci půl milionu.
By mě zajímalo co podle vás mají daně co společného s operací.
To je zase zdravotní pojištění, asi v tom máte trochu chaos 😖
Ještě budou volit 5smečku?
Ano 😉