1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No tak holt budeme ještě víc šetřit na spotřebě - stejně lidi pořád utrácí za zbytečnosti, bez kterých se mohou pohodlně obejít... nikdo nepotřebuje skříně narvané hadry a každé dva roky nový mobil za 20tisíc... Nebo stačí vypustit obědy v restauracích a uvařit si za pár korun doma - ještě máme velké rezervy ve spotřebě...

23
Před 1 rokem
Milan Štrupl

Věřte..nic z toho co tu píšete nedělám. Vždy si rozmyslím co koupim sobě i rodině. Tak nevidim proč mám přijít o peníze.? Strkat je někomu aby se měl fajn.Zasr..á Vládo.

48
Před 1 rokem

No já jsem to odhadl že přijdu o 300 Kč = oběd v restauraci a 2 piva.

To je se dá přežít, ale jinak samozřejmě Vláďo odstup 😁

17
Před 1 rokem
Jan Kašík

přesně 200-300 kč to snad nikoho neožebračí

17
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Nicméně doufám že ceny žrádélka v poslanecké kantýně nahoru nešly když stravenkypro plebs ano.Tedy když už nejsou osvobozeny od daní.

39
Před 1 rokem

Díky,jen o 1200 Kč.Zasr....á Vlado.Hlavně ,že ve vládě mají dost.My je nebudeme moc za chvilku platit.Lepsi,kdyby zrušili daně.Platime je za nic.

32
Před 1 rokem
Ilona Šerá

Změn práci, kde budeš mít víc a nebuď agresivní není to zdravé.

35
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

dobre vam tak co jste si zvolili to mate a to bylo kecu a ted zase vyhralo by ano ods a spd proste nepoucitelny narod tak nedrzkujte a platte sevci dane

32
Před 1 rokem
Petr Chali

Pokud vím tak většinove si tuto vládu zvolil Pražský kraj a Čechy co mi Moravaci na nás se vždycky vše podepíše..a vy s tím názorem ševce si klidně i zazpivate..NOOO COMENT 🤔🤔

Před 1 rokem

Tady je zase tolik jedovatých slin jako reakci na titulek. A přitom v článku redaktor zmiňuje pár stokorun. A to se ještě nebude týkat všech. Takže typický klikací článek.

5
Roman Vícenec

Pár stokorun sem pár stokorun tam a když se podíváš co ti zbude tak na tě vyskočí Nutela a vidíš že máš ho v no.

Před 1 rokem

Nějak nevidím v článku vysvětleno to, co je řečeno v nadpisu? Bulvár hadr...

26
Před 1 rokem
David Froněk

Nadpis je na upoutání pozornosti, nikde není dáno, že musí souhlasit s obsahem článku...

1
Před 1 rokem

Češi budou klasicky chudnout a ti co sem přišli si budou jezdit do své válečné země jezdit na dovolenou.A ještě se s tím chlubí a ukazuji na videu jak si to doma uzili pri koupani v mori.Proč musíme doplácet za tuhle neschopnou vládu, která rozházela naše peníze na léčení těch, kteří sem nedali ani korunu.A nebyli to jen stokoruny.

6
Před 1 rokem

Kdyby byl prezident, prezidentem tak Konsolidační balíček nikdy nepodepíše...

Ale realita je jiná...bohužel...

15
Před 1 rokem
Nikola Glet

Zelenej mozek co jste od toho ocekavali

7
Před 1 rokem

tak jsem si myslel že budou drbat jenom podnikatelé a spotřební daň a oni odrbou i zaměstnance, tak aspoň v tom nejsme sami, vzali to jedním vrzem

7
Před 1 rokem
Michal Červenka

Právě zaměstnanci jsou odrbávaní nejvíce, ti si daně nikam neulijou..

28
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt