No tak holt budeme ještě víc šetřit na spotřebě - stejně lidi pořád utrácí za zbytečnosti, bez kterých se mohou pohodlně obejít... nikdo nepotřebuje skříně narvané hadry a každé dva roky nový mobil za 20tisíc... Nebo stačí vypustit obědy v restauracích a uvařit si za pár korun doma - ještě máme velké rezervy ve spotřebě...
Věřte..nic z toho co tu píšete nedělám. Vždy si rozmyslím co koupim sobě i rodině. Tak nevidim proč mám přijít o peníze.? Strkat je někomu aby se měl fajn.Zasr..á Vládo.
No já jsem to odhadl že přijdu o 300 Kč = oběd v restauraci a 2 piva.
To je se dá přežít, ale jinak samozřejmě Vláďo odstup 😁
přesně 200-300 kč to snad nikoho neožebračí
Nicméně doufám že ceny žrádélka v poslanecké kantýně nahoru nešly když stravenkypro plebs ano.Tedy když už nejsou osvobozeny od daní.
Díky,jen o 1200 Kč.Zasr....á Vlado.Hlavně ,že ve vládě mají dost.My je nebudeme moc za chvilku platit.Lepsi,kdyby zrušili daně.Platime je za nic.
Změn práci, kde budeš mít víc a nebuď agresivní není to zdravé.
dobre vam tak co jste si zvolili to mate a to bylo kecu a ted zase vyhralo by ano ods a spd proste nepoucitelny narod tak nedrzkujte a platte sevci dane
Pokud vím tak většinove si tuto vládu zvolil Pražský kraj a Čechy co mi Moravaci na nás se vždycky vše podepíše..a vy s tím názorem ševce si klidně i zazpivate..NOOO COMENT 🤔🤔
Tady je zase tolik jedovatých slin jako reakci na titulek. A přitom v článku redaktor zmiňuje pár stokorun. A to se ještě nebude týkat všech. Takže typický klikací článek.
Pár stokorun sem pár stokorun tam a když se podíváš co ti zbude tak na tě vyskočí Nutela a vidíš že máš ho v no.
Nějak nevidím v článku vysvětleno to, co je řečeno v nadpisu? Bulvár hadr...
Nadpis je na upoutání pozornosti, nikde není dáno, že musí souhlasit s obsahem článku...
Češi budou klasicky chudnout a ti co sem přišli si budou jezdit do své válečné země jezdit na dovolenou.A ještě se s tím chlubí a ukazuji na videu jak si to doma uzili pri koupani v mori.Proč musíme doplácet za tuhle neschopnou vládu, která rozházela naše peníze na léčení těch, kteří sem nedali ani korunu.A nebyli to jen stokoruny.
Kdyby byl prezident, prezidentem tak Konsolidační balíček nikdy nepodepíše...
Ale realita je jiná...bohužel...
Zelenej mozek co jste od toho ocekavali
tak jsem si myslel že budou drbat jenom podnikatelé a spotřební daň a oni odrbou i zaměstnance, tak aspoň v tom nejsme sami, vzali to jedním vrzem
Právě zaměstnanci jsou odrbávaní nejvíce, ti si daně nikam neulijou..