1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Fajn. Děkujeme za vaše umění.

Děcka, do kterejch se hustěj podobný horory, debilizační pohádky a počítačový hry, co nadobro gumujou v mozku rozlišovací schopnosti i soucit, na tomhle světě brzo udělaj tenhle horor dřív než ty mimozemšťani.

Za to, a tyhlety dobře prodejný články a obrázky, ponesete velkej díl viny. A nejen to. Měli by jste víc uvažovat nad tim, jak se svýma myšlenkama nakládáte, do čeho je investujete, co s nima vyrábíte a jaký energie sem i do sebe jima pouštíte. Nemyslete si, že jste z toho z obliga. Stáváte se jejich částí, takže i obětí a někdy i otrokem. To neni žádná mystika. To se holt stává u ničivých věcí, jako u jedu, kterej vás otráví, jako u zbraně, která zabíjí, jako u ohně, co je dobrej sluha, ale zlej pán. U myšlenek a energií je to stejný. Lidská fantazie má stále míň smysl pro chytrej humor i pro krásno a povznášející tvorbu. Je to vidět čím dál víc i v architektuře. Myšlenka je věc, která je nehmotná, ale stejně ničivá. NEBO, může bejt naopak osvobozující a šířit radost, příjemný dojmy, který povzbuzujou a léčej, probouzej dobrý síly a motivace i legraci a dobro. Neni to lepší? Nechcete nám a světu, "umělci" konečně zase takhle pomáhat ? Nebo neumíte nic lepšího, než do světa přispívat k depresím, smutku, rezignaci, vzteku, agresi a strachu a podporovat ego a nejnižší pudy ? Pomůžete tim i sami sobě, když v sobě najdete kvalitnější myšlenky a síly. Už jen tim, že budete mít víc zákazníků než si myslíte.

49
Před 1 rokem
Anna Kolínská

Výpadek medikace je nebezpečný 😂

17
Před 1 rokem

Jaktože ji tedy ti mimozemšťani nesežrali? Když dávají přednost ženskému masu...

Jinak je to spíš případ pro psychiatra.

78
Před 1 rokem
Libor Gottfried

chlap je většinou chlupatej a tak by ho museli nejdřív oškubat jako slepici, ale to je moc práce

31
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Ufouni vědí co je dobré.

Před 1 rokem

V Americe se ztratí 500.000 lidí? Ten kdo vyplodil tenhle článek asi utekl z blázince.

45
Před 1 rokem
Jaroslav Bezouška

Taky se mi to zdá nějak moc, asi by už neměli žádné mladé lidi a pomalu by vymírali.🙈

3
Před 1 rokem

Fantastická literatura vyplodila mnoho knih s touto tématikou a svým způsobem i logicky.

Jen nebyl jediný důvod ji pouštět.

1
Před 1 rokem

Tak to mě se včera stalo to samé.Zena šla na noční a tak jsem si dal pěkně vínko akorát se to nějak zvrhlo a dal jsem skoro tři litry pak jsem se zvedl z křesla že pudu spát.A pak to přišlo jak jsem se zvedl tak jsem myslel že mě někdo unes někam do rakety a už jsme na oběžné dráze jak sem se motal a pak jsem spadl asi do postele a ráno se vzbudil celej nahatej.

25
Před 1 rokem
Tomas Studeny

rozesmál jste mě děkuji,

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

No,ale zase takový karbanátek z předsedkyně KSČM nemusí být k zahození !!

13
Před 1 rokem
Tomak Svoboda

Maso ze staré krávy je v podstatě nepoživatelné. Možná kdyby se na hodně dlouho naložilo, a pak dlouho dusilo se spoustou koření, tak by to snad při velkém hladu šlo.

Před 1 rokem

Z pohledu kuřat či vepříků denní praxe,norma vychází se zažitého jevu.Pokud by byl zde silnější tvor hravě by se z lidí mohl stát zdroj potravy.

14
Před 1 rokem
Josef Šimon

Obzvlášť z pohledu Těch kuřat! Tam jsou také kohoutci ihned odstraněni...

Před 1 rokem

Web "ctidoma" je dalsi fantasmagoricky portal a pan Richatd Gilik by se mel zamyslet nad svoji neschopnosti. Chlapce, to ti hamba nefackuje, zivit se takovym zpusobem. Fuj!

18
Před 1 rokem

Tohle musel vymyslet nějaký perverzní úchyl, který byl zkouřený tak, že by v zrcadle našel Ježíše a Fialu. 😄

3
Před 1 rokem
Štěpán Sekanina

A když zrcadlem prošel, srazil se mafiánem Burešem 😃.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt