Fajn. Děkujeme za vaše umění.
Děcka, do kterejch se hustěj podobný horory, debilizační pohádky a počítačový hry, co nadobro gumujou v mozku rozlišovací schopnosti i soucit, na tomhle světě brzo udělaj tenhle horor dřív než ty mimozemšťani.
Za to, a tyhlety dobře prodejný články a obrázky, ponesete velkej díl viny. A nejen to. Měli by jste víc uvažovat nad tim, jak se svýma myšlenkama nakládáte, do čeho je investujete, co s nima vyrábíte a jaký energie sem i do sebe jima pouštíte. Nemyslete si, že jste z toho z obliga. Stáváte se jejich částí, takže i obětí a někdy i otrokem. To neni žádná mystika. To se holt stává u ničivých věcí, jako u jedu, kterej vás otráví, jako u zbraně, která zabíjí, jako u ohně, co je dobrej sluha, ale zlej pán. U myšlenek a energií je to stejný. Lidská fantazie má stále míň smysl pro chytrej humor i pro krásno a povznášející tvorbu. Je to vidět čím dál víc i v architektuře. Myšlenka je věc, která je nehmotná, ale stejně ničivá. NEBO, může bejt naopak osvobozující a šířit radost, příjemný dojmy, který povzbuzujou a léčej, probouzej dobrý síly a motivace i legraci a dobro. Neni to lepší? Nechcete nám a světu, "umělci" konečně zase takhle pomáhat ? Nebo neumíte nic lepšího, než do světa přispívat k depresím, smutku, rezignaci, vzteku, agresi a strachu a podporovat ego a nejnižší pudy ? Pomůžete tim i sami sobě, když v sobě najdete kvalitnější myšlenky a síly. Už jen tim, že budete mít víc zákazníků než si myslíte.
Výpadek medikace je nebezpečný 😂
Jaktože ji tedy ti mimozemšťani nesežrali? Když dávají přednost ženskému masu...
Jinak je to spíš případ pro psychiatra.
chlap je většinou chlupatej a tak by ho museli nejdřív oškubat jako slepici, ale to je moc práce
Ufouni vědí co je dobré.
V Americe se ztratí 500.000 lidí? Ten kdo vyplodil tenhle článek asi utekl z blázince.
Taky se mi to zdá nějak moc, asi by už neměli žádné mladé lidi a pomalu by vymírali.🙈
Fantastická literatura vyplodila mnoho knih s touto tématikou a svým způsobem i logicky.
Jen nebyl jediný důvod ji pouštět.
Tak to mě se včera stalo to samé.Zena šla na noční a tak jsem si dal pěkně vínko akorát se to nějak zvrhlo a dal jsem skoro tři litry pak jsem se zvedl z křesla že pudu spát.A pak to přišlo jak jsem se zvedl tak jsem myslel že mě někdo unes někam do rakety a už jsme na oběžné dráze jak sem se motal a pak jsem spadl asi do postele a ráno se vzbudil celej nahatej.
rozesmál jste mě děkuji,
No,ale zase takový karbanátek z předsedkyně KSČM nemusí být k zahození !!
Maso ze staré krávy je v podstatě nepoživatelné. Možná kdyby se na hodně dlouho naložilo, a pak dlouho dusilo se spoustou koření, tak by to snad při velkém hladu šlo.
Z pohledu kuřat či vepříků denní praxe,norma vychází se zažitého jevu.Pokud by byl zde silnější tvor hravě by se z lidí mohl stát zdroj potravy.
Obzvlášť z pohledu Těch kuřat! Tam jsou také kohoutci ihned odstraněni...
Web "ctidoma" je dalsi fantasmagoricky portal a pan Richatd Gilik by se mel zamyslet nad svoji neschopnosti. Chlapce, to ti hamba nefackuje, zivit se takovym zpusobem. Fuj!
Tohle musel vymyslet nějaký perverzní úchyl, který byl zkouřený tak, že by v zrcadle našel Ježíše a Fialu. 😄
A když zrcadlem prošel, srazil se mafiánem Burešem 😃.