Nostrdamus předpovídal i menstruaci své manželky, jen ho překvapilo její těhotenství...pak začal předpovídat budoucnost národů a světa a měl klid😎
Mě to je jedno ať si říká kdo chce jak chce. Jednou se mi zdálo že se v Česku válčilo.. snad se to nesplní. Zatím co se mi zdálo se časem vyplnilo. První sen..a to jsem ještě ani neměl řidičák. Že jsem si koupil červenou škodu 120. A já si jí koupil.. druhý sen. Že dvakrát hořelo v práci. I tak se stalo. A ještě plno snů. A i i vojácích že napadli mojí bejvalou ves..a v té mi prostřelili kolena abych nemohl utíkat a měli z toho srandu. Tak tento sen se snad nesplní jako ty ostatní
Jó, titulky prodávají... A já se díky nim docela často nasměju. Do článku jsem sice ani nenakouknul, ale jak to potvrdil Nostra i Šedivý, tak je to tutovka.
Rockova skupina Traktor, pisnicka Sybyl.
Po zdech maloval křídou,
jak bohové příjdou a Svatej grál.
On to věděl už dávno a jen se smál.
Nářek, bolest a bída, nepomůže víra,
je prokletá.
On to věděl už dávno a jen se smál, jen se smál.
Každý, kdo se narodil po roce 1998 by měl mít pro strach uděláno. Přežili jsme víc avizovaných konců světa, než leckteří bohové. Y2k, konec světa na přelomu tisíciletí, a jsme tu i 10 let po konci mayského kalendáře. A vážně míněné články z té doby by vydaly na dnešní srandokaps.
Harry může opravdu nastoupit na trůn, ale bude to jiná nově vzniklá monarchie mimo území Británie. O tom, jestli tomu tak bude, se rozhodne v listopadu tohoto roku.
Zdroj autorský článek Hmm. Tak jestli to napsala umělá inteligence, tak máme naději. Jo přesně tu naději, které pomohla těm co přežili koncentrák přežít a pro ty, kdo nepřežili byla tou hlavní příčinou smrti. Všichni doufaly, že se z toho nějak dostanou. Ti co rezignovali, do pár týdnů zemřeli. Kdyby nikdo nedoufal a všichni si připustili realitu, museli by se vzbouřit, vypovědět těm hračce bachaři poslušnost a umlátit je holýma rukama. Jak vyme, to se téměř nikde nestalo. Snad jeden dva pokusy.
A co rozpad polárního víru? To nepředpověděl ? Celou zimu na to čekám, je únor, biatlon se jezdí v dešti, a žádný z těch novinářů nebo meteorologů ještě neřekl, že to byla blbost. A co El Niño, La Niña apod.? Kdo to má pořád číst? Hlavně si to, prosťáčci, rozklikněte! 😂😂
Jasně Nostradamus už tenkrát znal pojem globální oteplovaní.Holt věštec z budoucnosti .
vedel, ze to bude praci cloveka a ne samotnou prirodou ze?
Netušil jsem, že Šedivý není jenerál, ale věštec
A co ten na Hradě? Jaké má vidiny? Nechystá se zpět do své rodné strany?