1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nostrdamus předpovídal i menstruaci své manželky, jen ho překvapilo její těhotenství...pak začal předpovídat budoucnost národů a světa a měl klid😎

4
Před 1 rokem

Mě to je jedno ať si říká kdo chce jak chce. Jednou se mi zdálo že se v Česku válčilo.. snad se to nesplní. Zatím co se mi zdálo se časem vyplnilo. První sen..a to jsem ještě ani neměl řidičák. Že jsem si koupil červenou škodu 120. A já si jí koupil.. druhý sen. Že dvakrát hořelo v práci. I tak se stalo. A ještě plno snů. A i i vojácích že napadli mojí bejvalou ves..a v té mi prostřelili kolena abych nemohl utíkat a měli z toho srandu. Tak tento sen se snad nesplní jako ty ostatní

5
Před 1 rokem

Jó, titulky prodávají... A já se díky nim docela často nasměju. Do článku jsem sice ani nenakouknul, ale jak to potvrdil Nostra i Šedivý, tak je to tutovka.

4
Před 1 rokem

Rockova skupina Traktor, pisnicka Sybyl.

Po zdech maloval křídou,

jak bohové příjdou a Svatej grál.

On to věděl už dávno a jen se smál.

Nářek, bolest a bída, nepomůže víra,

je prokletá.

On to věděl už dávno a jen se smál, jen se smál.

6
Před 1 rokem

Každý, kdo se narodil po roce 1998 by měl mít pro strach uděláno. Přežili jsme víc avizovaných konců světa, než leckteří bohové. Y2k, konec světa na přelomu tisíciletí, a jsme tu i 10 let po konci mayského kalendáře. A vážně míněné články z té doby by vydaly na dnešní srandokaps.

3
Před 1 rokem

Harry může opravdu nastoupit na trůn, ale bude to jiná nově vzniklá monarchie mimo území Británie. O tom, jestli tomu tak bude, se rozhodne v listopadu tohoto roku.

4
Před 1 rokem

Zdroj autorský článek Hmm. Tak jestli to napsala umělá inteligence, tak máme naději. Jo přesně tu naději, které pomohla těm co přežili koncentrák přežít a pro ty, kdo nepřežili byla tou hlavní příčinou smrti. Všichni doufaly, že se z toho nějak dostanou. Ti co rezignovali, do pár týdnů zemřeli. Kdyby nikdo nedoufal a všichni si připustili realitu, museli by se vzbouřit, vypovědět těm hračce bachaři poslušnost a umlátit je holýma rukama. Jak vyme, to se téměř nikde nestalo. Snad jeden dva pokusy.

1
Před 1 rokem

A co rozpad polárního víru? To nepředpověděl ? Celou zimu na to čekám, je únor, biatlon se jezdí v dešti, a žádný z těch novinářů nebo meteorologů ještě neřekl, že to byla blbost. A co El Niño, La Niña apod.? Kdo to má pořád číst? Hlavně si to, prosťáčci, rozklikněte! 😂😂

6
Před 1 rokem

Jasně Nostradamus už tenkrát znal pojem globální oteplovaní.Holt věštec z budoucnosti .

12
Před 1 rokem
Pavel Honzírek

vedel, ze to bude praci cloveka a ne samotnou prirodou ze?

4
Před 1 rokem

Netušil jsem, že Šedivý není jenerál, ale věštec

23
Před 1 rokem
Jan Novák

A co ten na Hradě? Jaké má vidiny? Nechystá se zpět do své rodné strany?

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt