1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nostradamus také předpověděl konec světa který se nekonal. Předpověděl hodně pitomostí které se naštěstí nestaly. Je jasné že s ťěch blbostí co předpověděl se něco přibližně se stalo.

6
Před 1 rokem
Stiburek Petr

Zajímavé je, že výklad Nostradama se vždy upravuje zpětné. Alespoň mně to tak připadá. 😉

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ve snaze šokovat své čtenáře se novináři uchylují ke spekulacím o tom jak si vyložit předpovědi různých sarlatanu! A pokud je mi známo tak šíření takovýhle nepodlozenych blabolu je trestné!

5
Před 1 rokem

No - nebýt takových šedivých a spol, nebyly by ani Ty hrůzy. Berou jen prachy za nicnedělání.

16
Před 1 rokem
Frantisek Hudec

Vemte to za něj...

určitě máte vysokou vojenskou školu, umíte několik jazyků atd. Lidi jako vy umí kritizovat a do všeho kecat. Většinou.....

4

Svata prostato, zamíchat do toho generála Šedivého tak je to asi jen vtip.Generál Šedivý ač schopný generál se ve svém hodnocení vždy říkal, Rusko padne, Ukrajina zvítězí a teˇ%d neví..... toto bude něco podobného??

3
Před 1 rokem

Já to věděl že generál šedivý bude nejspíš věštec. Ten potí jednu blbost za druhou.

11
Před 1 rokem
Petr Svatý

Proto v poslední době tak často navštěvuje saunu...

Před 1 rokem

Mam dojem ze Nostradamus videl Fialu a tu jeho zlodejskou partu to se ani nedivim i ja se v noci odkopavam jsem zpoceny a budim hruzou

30
Před 1 rokem

Tak čím jsem si stoprocentně jistá,je to,že nikdo z lidí neví co bude a všechno jsou jen domněnky a žvásty. Jedinej Bůh ví,co bude a kdy.

8
Před 1 rokemUpraveno
Anežka Druhá

Buh je také žvást. Jeho existence je vymyšlená.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Nostradama může každý překládat jak chce a vždy to aspoň trochu vyjde. On totiž tomu nikdo nikdy pořádně nerozuměl🤷.

12
Před 1 rokem
Milan Ševčík

Přesně tak to je! Psal verše, kterým nerozumíme a ještě nejsou kompletní.

10
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nestrašte ty lidi pořád!!!🤮Jak mohl před X stoletíma nějaký věštec vědět,co se bude zrovna v Česku dít v t.r.2024?No ale pan Šedivý je zřejmě nadpřirozená bytost,takže to ví!?

4
Před 1 rokem

Prosím , přestaňte lhát a zastrašovat důvěřivce . Podobných nesmyslů už tady bylo přehršel . To tam vážně nemáte nic lepšího ?

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt