Nostradamus také předpověděl konec světa který se nekonal. Předpověděl hodně pitomostí které se naštěstí nestaly. Je jasné že s ťěch blbostí co předpověděl se něco přibližně se stalo.
Zajímavé je, že výklad Nostradama se vždy upravuje zpětné. Alespoň mně to tak připadá. 😉
Ve snaze šokovat své čtenáře se novináři uchylují ke spekulacím o tom jak si vyložit předpovědi různých sarlatanu! A pokud je mi známo tak šíření takovýhle nepodlozenych blabolu je trestné!
No - nebýt takových šedivých a spol, nebyly by ani Ty hrůzy. Berou jen prachy za nicnedělání.
Vemte to za něj...
určitě máte vysokou vojenskou školu, umíte několik jazyků atd. Lidi jako vy umí kritizovat a do všeho kecat. Většinou.....
Svata prostato, zamíchat do toho generála Šedivého tak je to asi jen vtip.Generál Šedivý ač schopný generál se ve svém hodnocení vždy říkal, Rusko padne, Ukrajina zvítězí a teˇ%d neví..... toto bude něco podobného??
Já to věděl že generál šedivý bude nejspíš věštec. Ten potí jednu blbost za druhou.
Proto v poslední době tak často navštěvuje saunu...
Mam dojem ze Nostradamus videl Fialu a tu jeho zlodejskou partu to se ani nedivim i ja se v noci odkopavam jsem zpoceny a budim hruzou
Tak čím jsem si stoprocentně jistá,je to,že nikdo z lidí neví co bude a všechno jsou jen domněnky a žvásty. Jedinej Bůh ví,co bude a kdy.
Buh je také žvást. Jeho existence je vymyšlená.
Nostradama může každý překládat jak chce a vždy to aspoň trochu vyjde. On totiž tomu nikdo nikdy pořádně nerozuměl🤷.
Přesně tak to je! Psal verše, kterým nerozumíme a ještě nejsou kompletní.
Nestrašte ty lidi pořád!!!🤮Jak mohl před X stoletíma nějaký věštec vědět,co se bude zrovna v Česku dít v t.r.2024?No ale pan Šedivý je zřejmě nadpřirozená bytost,takže to ví!?
Prosím , přestaňte lhát a zastrašovat důvěřivce . Podobných nesmyslů už tady bylo přehršel . To tam vážně nemáte nic lepšího ?