1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Holt, když je někdo novinářský impotent, každý nezbývá mu než věčně omílat přihlouplé zkazky. A na webu "Čtidoma" to jiné nebude.

5
Před 1 rokem

Ten viděl konec světa už v roce 2000. Vždy když se stane větší událost tak až pak se zjistí, že to vlastně předpověděl Nostradamus.

4
Před 1 rokemUpraveno
Ivo Dvorský

jj každý předpovídal v r 2000 konec světa a jak se přidal Y2K problém tak to každý hned věděl na 100% ikdyž to byla blbost . obdobně i v roce 2010 , 2020 ..za covidu .. a ono stále nic

1
Před 1 rokem

Já četla dost Nostradamových předpovědi ale takové hovadiny co se dávají na fb. fakt né.

13
Před 1 rokem
Marcela Trusiňská

Ony jsou ty předpovědi tak nesrozumitelné, že se na ně dá napasovat při troše snahy téměř cokoliv, takže i tyto hovadiny 🙂. Pro jakousi větší věrohodnost do toho zatáhli i pana Šedivého, který se ovšem vyjadřoval pouze o zvýšeném nebezpečí vzniku konfliktu.

2
Před 1 rokem

Já myslel, že Šedivý je nějaký voják a on věští z koule. Kuva ,to máme armádu. A co ten na Hradě, má také vedlejšák

14
Před 1 rokem
Jaroslav Kotek

Svoje řemeslo...

1
Před 1 rokem

To se vám v titulku zase povedlo označit Šedivého za věštce

15
Před 1 rokem
Josef Chylík

Predikovat, neboli věštit mūže i on. Zvláštė ve vėcech války, ne?

1
Před 1 rokem

Článek jsem nečetl, stačil mě jen nadpis, autor musí být pěkný vymaštěnec.Nevěděl jsem že gen.Šedivý je věštec.🙄

8
Před 1 rokem

No vyčkáme a uvidíme,ono něco věštit na počátku roku nebo překlâdat Nostradama je v obojím případě na hraně.

3
Před 1 rokem

Nikdy jsem po tom nepátral,páč mě to nezajímá. Co ale konkrétně Nostradamus vyvěštil,co by se opravdu stalo a co by bylo prokazatelné?

2
Před 1 rokem

Naprosto souhlasím s dalšímy příspěvky. Naprostý BLÁBOL !!!

Pochybuji o IQ autora.

13
Před 1 rokem

Tak to abychom se všichni zapojili, aby se Nostradámovy předpovědi naplnili.

Nedopustíme přece, aby se mýlil...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt