Holt, když je někdo novinářský impotent, každý nezbývá mu než věčně omílat přihlouplé zkazky. A na webu "Čtidoma" to jiné nebude.
Ten viděl konec světa už v roce 2000. Vždy když se stane větší událost tak až pak se zjistí, že to vlastně předpověděl Nostradamus.
jj každý předpovídal v r 2000 konec světa a jak se přidal Y2K problém tak to každý hned věděl na 100% ikdyž to byla blbost . obdobně i v roce 2010 , 2020 ..za covidu .. a ono stále nic
Já četla dost Nostradamových předpovědi ale takové hovadiny co se dávají na fb. fakt né.
Ony jsou ty předpovědi tak nesrozumitelné, že se na ně dá napasovat při troše snahy téměř cokoliv, takže i tyto hovadiny 🙂. Pro jakousi větší věrohodnost do toho zatáhli i pana Šedivého, který se ovšem vyjadřoval pouze o zvýšeném nebezpečí vzniku konfliktu.
Já myslel, že Šedivý je nějaký voják a on věští z koule. Kuva ,to máme armádu. A co ten na Hradě, má také vedlejšák
Svoje řemeslo...
To se vám v titulku zase povedlo označit Šedivého za věštce
Predikovat, neboli věštit mūže i on. Zvláštė ve vėcech války, ne?
Článek jsem nečetl, stačil mě jen nadpis, autor musí být pěkný vymaštěnec.Nevěděl jsem že gen.Šedivý je věštec.🙄
No vyčkáme a uvidíme,ono něco věštit na počátku roku nebo překlâdat Nostradama je v obojím případě na hraně.
Nikdy jsem po tom nepátral,páč mě to nezajímá. Co ale konkrétně Nostradamus vyvěštil,co by se opravdu stalo a co by bylo prokazatelné?
Naprosto souhlasím s dalšímy příspěvky. Naprostý BLÁBOL !!!
Pochybuji o IQ autora.
Tak to abychom se všichni zapojili, aby se Nostradámovy předpovědi naplnili.
Nedopustíme přece, aby se mýlil...