Klikovat za dopisy bylo dost časté, ale co byste řekl na to, že jednomu mladému, co klikovat odmítl, hodil mazák dopis do kamen? To mi řekněte a budu úplně spokojenej, ku.va špek!
A nebo odběr krve do ešusu.
Jo vydržel jsem to a to u ptp žádná procházka růžovým sadem nejvíc mne štvalo že všichni co jsme tam byli to bylo z politických důvodů ! A ani do dnes žádná omluva či finanční odměna - prostě zapomnělo se na nás ?
Bylo dobře. Mazárna ano, ale symbolická, hlavně bezvadný úklid, pořád dokola 🙂 Vzniklo dost přátelství a zůstaly hezké vzpomínky. Nelituji toho.
Na vojnu jsem nastoupil na 18 měsíců ale pak z toho bylo jen 12 mazárna tam byla ale nic strašného a to jsem byl na PŠ Janovice nad Úhlavou a svého mazákaa mám v přátelích na FB
Jo, byla tam velká legrace! Já jsem rád, že jsem tam byl. Jihlava, Olomouc a pak VÚ 4391 Rožmitál. Nebyl žádnej velkej problém 😉
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Vojna byla hezká,ale krátká.Tak a teď mne můžete pomluvit! Sloužil jsem 1966 - 68.
A já taky, v Táboře.
1991 podzil až 1993 jaro,,,olomouc a Klecany,,,bez šikany,bez problémů,ale znovu bych tam nešel,,,,350 kč na měsíc a jsi tam najednou nic,chodící a poslušný hadr,,,,
Byla to komunistická buzerace. Tečka. Ať si na to nějaký magor klidně vzpomíná v dobrým 👎
Nejste "momentálně" zaostalý?
To bude muset být ale v každém zákopu wifina ....
Dnešní mladí by se po....i,kdyby zažili přijímač v r 68.
Jj. Dobrá hláška: proč neběžíte vojíne? Nemůžu dýchat soudruhu svobodníku. Tak nedýchejte!