1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Bože , tyto maličkosti mi přijdou zbytečné řešit nebo se dokonce rozčilovat. Beru tento seriál jako odlehčení dne a nehledám chyby. Horší by to bylo u detektivky.

13
Před 1 rokem

Přidám trochu do mlýna, rádio v bytě Lindy Rubové je naladěno na startovací frekvenci 87,75, na které nehraje ale žádná stanice, syn Skylar celý život vyrůstající v Nizozemsku mluví pouze česky. Tento seriál sledují jen velmi sporadicky...

Před 1 rokem

Kazdy normalni muz je rad za tento serial, kazdy vsedni den ma skoro hodinu pro sebe a sve konicky. Pokud ovsem pani manzelka nevyzaduje pritomnost u sledovani, aby mohla s nekym rozebirat prave probihajici dej. :-)

2
Před 1 rokem

Martine pisálku, jakkoliv sledovat takovou neskutečnou kravinu o blbých je trestným činem, ale IQ autorů-či autorek- odpovídá zřejmě IQ produkce a ......blbých je u obrazovek dostatek, ne?

7
Před 1 rokem

Seriály jsou určeny pro blbější lidi a těm nic takového nevadí.

12
Před 1 rokem
Dvořák Vladimír

Hlavně, že vy jste ten chytrý... Proč někoho odsuzujete? Na co se koukáte vy? Pouze na dokumenty na ČT2?

2
Před 1 rokem

Mě televizor asi vydrží ještě 30 let,,,protože ač si kupuji tv program expres abych si zakroužkoval zajímavý pořad,tak i tak telku skoro nezapínám

Před 1 rokem
Martin Novak

Vy neakceptujete televizní konbu bavby?

Před 1 rokem

Žasnu nad tím, jak někteří kritizují a hledají v seriálu "hnidy", urážejí tvůrce a sami nic nevytvořili. Pokud se mi něco nelíbí, přepnu a nedívám se.

10

Že Vás to baví, hledat takové blbosti. Je to jen seriál a chybička se vloudí. Pokud vám to vadí, tak se nedívejte.

10
Před 1 rokem

Kdo chce hledat chyby najde je, já si odpočinu při sledování a chyby nevidím ....

9
Před 1 rokem

taky mám jasno,nesledovat Ulici.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt