Bože , tyto maličkosti mi přijdou zbytečné řešit nebo se dokonce rozčilovat. Beru tento seriál jako odlehčení dne a nehledám chyby. Horší by to bylo u detektivky.
Přidám trochu do mlýna, rádio v bytě Lindy Rubové je naladěno na startovací frekvenci 87,75, na které nehraje ale žádná stanice, syn Skylar celý život vyrůstající v Nizozemsku mluví pouze česky. Tento seriál sledují jen velmi sporadicky...
Kazdy normalni muz je rad za tento serial, kazdy vsedni den ma skoro hodinu pro sebe a sve konicky. Pokud ovsem pani manzelka nevyzaduje pritomnost u sledovani, aby mohla s nekym rozebirat prave probihajici dej. :-)
Martine pisálku, jakkoliv sledovat takovou neskutečnou kravinu o blbých je trestným činem, ale IQ autorů-či autorek- odpovídá zřejmě IQ produkce a ......blbých je u obrazovek dostatek, ne?
Seriály jsou určeny pro blbější lidi a těm nic takového nevadí.
Hlavně, že vy jste ten chytrý... Proč někoho odsuzujete? Na co se koukáte vy? Pouze na dokumenty na ČT2?
Mě televizor asi vydrží ještě 30 let,,,protože ač si kupuji tv program expres abych si zakroužkoval zajímavý pořad,tak i tak telku skoro nezapínám
Vy neakceptujete televizní konbu bavby?
Žasnu nad tím, jak někteří kritizují a hledají v seriálu "hnidy", urážejí tvůrce a sami nic nevytvořili. Pokud se mi něco nelíbí, přepnu a nedívám se.
Že Vás to baví, hledat takové blbosti. Je to jen seriál a chybička se vloudí. Pokud vám to vadí, tak se nedívejte.
Kdo chce hledat chyby najde je, já si odpočinu při sledování a chyby nevidím ....
taky mám jasno,nesledovat Ulici.