1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Prosím vás co je to za seriál?! On se na to ještě někdo normální dívá 🤔?!Já neviděl snad ani půl dílu abych se nepoblil, nebo neměl psychickou újmu na zdraví 😀!!

8
Před 1 rokem
Petr Hlavenka

Vždyť vás nikdo nenutí, je to prostě na vás. Já také nekoukám na krváky, horory, vraždy, detektivky, násilí... Když to běží, můžu televizi přepnout na něco jiného nebo vypnout. A neodsuzuji lidi, co se dívají na to, co nemám ráda já

6
Před 1 rokem

Určitě je to méně do očí byjící jak neherečka Kristýna,ta má dvě polohy jak své buňky,přivřené oči a pak jen de...í výraz a ta mluva!!! To zpívání na konci slov je strašné!

Jak ta se mohla dostat do Tv jako herečka nepochopíš,pošlete jí za Hrihorijem a to co nejdříve!!

10
Před 1 rokem
Petr Musil

Moje slova Kristýna a její pokřivený nebo pokrčený obličej když se usměje - tragédie

9
Před 1 rokem

To jsou teda starosti - taková ptákovina a někdo má tolik času, že ještě pitvá nesrovnalosti...🙂

11
Před 1 rokem
Ivana Sudová

Je třeba neustále odhalovat trobovitost autorů. Hrozí zblbnutí celé společnosti.

1
Před 1 rokem

Tak opravdu by mne nenapadlo počítat měsíce těhotenství Karly, ne tak koukat na čas na mobilu - pokud je něco na mobilu, nevidím tam nic, je to prťavé - je to nenáročná zábava, která prostě plyne. Pravda, postava Franty se nepovedla, herec vypadá velmi dětsky. Jenže byl do seriálu nasazen jako dítě a jeho dospělácká podoba známá nebyla ( nehledě na to, že tehdy nikdo nemohl vědět, jak dlouho seriál poběží a jaké postavy v něm zůstanou ). Co s tím ? Vyměnit za jiného herce? Taky nic moc řešení.

1
Před 1 rokem

Tento seriál je největší hovadina co kdy byla a tak předvídatelná. Scenáristi už neví kudy kam, tak tam vymýšlejí hovadiny. Já na to nekoukám, jen když něco zaslechnu, když na to čučí žena. Jen zabytý čas u TV.

11
Před 1 rokem
Petr Sikora

Ale spousta lidí u toho nesedí, pustí si to a třeba vaří, uklízí - jen poslouchá a baví se u toho. Proč je odsuzujete? Nekoukáte, tak nekoukejte. Nikdy jsem u toho neseděla na gauči, a jako kulisu si to ráda pustím, líbí se mi a jestli tam jsou nějaké chyby - nevnímám to... A je mi to jedno...

1
Před 1 rokem

Takove chyby jsou i z hollywoodskych serialech a filmech. V serialu, co se toci denne, se holt takovych chybek povede vic. Spis zavaznejsi mi prijde nelogicnost deje a chovani postav nez spatne polozena hlava nebo cas na mobilu.

Před 1 rokem

Proč teď řešíte věci, co se odehrály v dílech odvysílaných před lety? Je to oddechový seriál, ne dokument.. Člověk na to kouká proto, aby si odpočinul, pobavil se, odpoutal od problémů prožitého dne, ne proto, aby si přidělával starosti. Jestli tam je nějaká chyba - a co... Mám ho puštěný jako kulisu, něco u toho dělám - nesedím u něho, na to nemám čas, spíš jen poslouchám a nehledám na něm mouchy, Alel mám ho ráda...

5
Před 1 rokemUpraveno
Helena Mrázková

Oddechový seriál plný podvádění, alkoholismu, šikany atd??... Nemyslím si, že lidé chtějí oddychovat u něčeho, co někteří běžně zažívají v normálním životě.. Ale 100 lidí, 100 chutí..

1
Před 1 rokem

Těhotenství Karly bylo tak dlouhé proto, že díly jsou předtáčené a když se v době covidu nemohlo točit, vysílala televize jen 4 díly v týdnu - proto ta časová nesourodost. A Vasil Fridrich není jediný, kdo si v ulici zahrál dvakrát a pokaždé někoho jiného...byl to i Ondřej Brzobohatý a Jitka Nerudová, stejně tak i představitelka Kristýny Volákové...vždy ale hráli v odstupu několika let

8
Před 1 rokem

To jsou takové maličkosti že se divím že se tím někdo zabývá. Jestli má Gábina na mobilu 22.26 hod nebo 22.29 to bych fakt neřešila. S čím souhlasím je Franta vypadá opravdu jak nehezký desetiletý děcko ale to je jediný co mi vadí. Frantu bych poslala na 10 let do Amstru aby trosku zmužněl to by se ale vidělo jestli ho vrátit.

9
Před 1 rokem

Já se na to nedívám, takže je mně to jedno.

Pro Vás ovšem, divím se, že Vás baví hledat takové voloviny. Je to seriálový film, to není realita ani dokument. Tam se může dát a dít cokoliv. Klidně postava odejde do koupelny a vyjde v jiném oblečení, nebo bez. V čem je problém? Hezký den, nezatěžujte se hovadinami, nedívejte se na to.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt