Kdo píše takové hovadiny,že z kluků na VZS se vraceli třísky. Seznam koukám začíná být nějaký uvědomělí ,cenzury a ještě takové slátaniny.
Na vojně jsem byl 73-75.Podle těch blbostí ,pane Chalupo, hádám,že jste na vojně vůbec nebyl.
co to je za nadpis? redaktůrek je hodně mimo.....jo byla to pakárna ale vycepovali z nás použitelný chlapy.... ne šamponky jako dnes....
Jestli zbohatl na vojně tak je jasné co byl a čím byl.Co se týče důstojnosti tak je pravdou, že někdy dostala zabrat,ale to je lidmi.V žádném případě z nás nejsou trosky!
Tak ja mám až na pár drobnosti vzpomínky na vojnu dobrý. Půl roku kurz v Hodoníně a potom Stříbro. Nic co by se nedalo přežít.
V jakých kasárnách jsi byl v Hodoníně? Já VU 8903 HODONÍN 1975-1977
Ten nadpis to je pecka,nad tím musel autor článku hodně přemýšlet 🤦
Autor by měl zkusit něco vědecko fantastického.Tam by se možná našel.
Ten co to psal i ten co vypráví o kšeftování jsou sedmilhari. Šmelinář si myslí že je zajimavej. Obyčejný hajzlik je to jedno v jaké době .
Autore jinak jsi zdráv,nepotřebuješ doktora, no že lžeš a k tomu ještě kdákáš bláboly,poradím ti,vem si šoufek a jdi pracovat,ulhanej saláte !!!
Co to je za hloupost - do 1.dubna daleko - to jako ten "pán"myslí vážně?Tak za cigára za 1,60 stržil dvacku - aha tak TÓ JO?!?!?!
Panebože !! Chtěl bych znát toho magora a jeho věk, co tyhle bláboly píše !!
Přesně, větší blábol jsem nečetl a to jsem sloužil 78 až 80 a troska ze mě určitě není troska je asi z autora článku.