1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Bylo by zajímavé vědět, v jakém útvaru tohle bylo možné. Sám jsem pobýval v 80.letech celkem ve 3 kasárnách a přijde mi to jako poněkud utopické.

6
Před 1 rokem

Když si čtu ty komentáře na článek,tak musím s nimi jen souhlasit.Tito magoři co píší tyhle bludy by si to měli jednou skusit.

11
Před 1 rokem

Dneska by se tam ti dnešní namistrovaní frajeři asi sesypali. důležité bylo přežít toho půl roku a po roce na mazáka pohoda. Akorát dva roky života v pr...i

5
Před 1 rokem

Pane CHalupo jste jenom lhař,ja na vojně byl 84-86 Vimperk Sloup dokonce jsem se tam potkal i z dnešnim Prezidentem ale žadny mrtvy tam nebyl asi to dohnaly jinde

3
Před 1 rokem

zase si někdo vymýšlí bludy, byl jsem na vojně v roce 1981, jsem živ a zdráv a neodcházel jsem jako troska, nejhorší na tom byli maminčin mazánek

2
Před 1 rokem
Stanislav Kupka

byl jsem na vojně 88-90 a když kolikrát slyším jak to bylo těžké, ponižující a td, musím se jen smát. jako troska odešla jen troska. víc kluků odešlo jako muži

Před 1 rokem

Autor článku je trouba. Když si v té době nesloužil tak nepiš. Jinak to nemá cenu komentovat.

29
Před 1 rokem

Byl to opruz. Ale nakonec ty humorné vzpomínky zůstávají. Kdo nepoznal, nikdy nepochopí.

15
Před 1 rokem
Miroslav Čepek

Jo, byla to hrozná legrace. Zejména u stavebního praporu. Ale pamatuji si, jak měsíc před civilem (bylo to v prosinci) jsme se scházeli v buňce před štábem, popíjeli vizoura a pohledná mladá OP (občanský pracovník) sekretářka mi usedla na klín 😄.

2
Před 1 rokem

Pane redaktore,vojna udělala z kluka chlapa,

jen dnešní mládež je samá troska,takže asi nevíte o čem píšete.

23
Před 1 rokem

To jsou žblechty ....... pro většinu kluků to byla nepříjemná ale užitečná průprava na životní patálie , nebyli to nezodpovědní měkýši a

rozpatlaní mamánci jak dnešní omladina.

Před 1 rokem

Autor blábolu Chalupa se chce zviditelnit. Jemu tento článek důstojnost nevezme, on žádnou nemá.....

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt