Nesmysl sem , nesmysl tam...co na tom záleží, když jde v prví řadě o prachy .
Pokračování zlaté labutě je velké zklamání hlavně jsem to sledovala kvůli Baře a ta tam není a místo ní tam dají novou ředitelku co hned vyjede po řediteli.....proč jste pořád tak zahledení do nevěř copak slušnost a láska je na pár dílů.....irituje mně už jakýkoliv seriál kde vždy musí být nevěra.....Proč nám to tlučete do hlavy....CO TAK VZTAH KTERÝ SE VYROVNÁ S NÁSTRAHAMI...ne hned tam misi být nevěra;=(
Paní Anežka Horáková se zřejmě nudí, když sleduje takové maličkosti. Nejde o dokumenty ale jen o výplň času mezi reklamami.
Trochu jsem se lekl při pohledu na foto k článku 😱
Také, myslel jsem si, že to bude článek o koních.
V Ulici mě při posledním díle překvapilo, když se Soňa zmínila Prokopovi, že synáčkovi platí hodiny angličtiny a sama ji učí 🤣
ZOO by bylo potřeba nějak inteligentně zakončit, ty druhé snad ani nebylo vhodné na obrazovku pustit.
Třeba hromadnou sebevraždou
Jediné řešení jak to ukončit s trošičkou cti😏
Proboha, zase Burešová, no Smetana je taky hrůza.
Tak já myslím, že Nyklová byla v té nemocnici v Ulici tak dlouho, proto že Obermaierová měla v té době vážný úraz nohy a myslím, že měla i nějaký vážný problém se zády.
Nemáte takové dlouholeté nesmysly sledovat. Potom nemusíte přemýšlet o hloupostech, které se tam objeví.
No tady je vidět,co si myslí tvůrci seriálů o divákovi.Asi to,že divákovi stačí,že se na obrazovce něco hýbe.