1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No nevím...to v současnosti opravdu není nikdo jiný, lepší a opravdu talentovaný? Vždyť tahle holka působí ve své roli Anči tak křečovitě, nepravděpodobně a navíc ta její výslovnost je strašná!

73
Před 1 rokem
Ludmila Halaštová

Tak to jste zaujatá. oslovila jsem několik logopedů, protože tato informace koluje v diskusích opakovaně a žádný/á nemá k její výslovnosti připomínek. Ale vy budete asi mimořádná odbornice a slyšíte i neslyšitelné. Pozor, může se jednat velmi závažnou věc, závistí trpíte každopádně..

30
Před 1 rokem

To tedy autor článku má sám růžové brýle, neboť tato nejen postava v ZOO , ale i její představitelka si myslím úplně nejvíc štve lidi vůbec zejména svým hereckým "uměním" či lépe řečeno "neuměním". Něco podobného jako Ema Smetana v seriálu, který úplně propadl u diváků a již se nevysílá.

59
Před 1 rokem
Jan Novák

Vy musíte být ale odborník!!! Takových jako vy je v naší republice hafo a proto to tak vypadá. Úplně vás vidím, jak v hospodě, IV. cenové skupiny, krmíte ucho všem kolem. Všechno vím, všemu rozumím a byl jsem v Rusku.

20
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Tato rádoby herečka spíše přehrává než hraje. Někdy je to až trapné.

59
Před 1 rokem
Zdenka Fialová

Že by závist ?

22
Zobrazit dalších 9 reakcí

Podle ohlasu diváků nepatří Michaela Pecháčková k mladým hereckým talentům. Naopak se na ni sype kritika ze všech stran. A z prestižní herecké školy ji vyhodili, protože tam nechodila. (Informace opsané z wikipedie nemusí být správné.) Tak studuje nějakou soukromou hereckou školu, která nemá na docházku požadavky. Pochvala nějakého osobního kouče má stejnou váhu jako kritika módního guru, který se oblékne jako strašák a jde kritizovat ostatní. Pokud to Pecháčková bere s herectvím vážně, měla by se věnovat studiu, dokud se něco nenaučí. Bohužel dlouhodobé seriály se točí jako na běžícím pásu a tak šance, že se něco naučí od zkušenějších kolegů, je mizivá. Autor článku by se měl zamyslet nad sladěním nadpisu a úvodní fotografie.

35
Před 1 rokem

Pane autore, kde jsou ty slzy? Opravdu jste tak pitomý titulek vymyslel sám, nebo je v redakci někdo, kdo to vymýšlí kvůli sledovanosti?

10
Před 1 rokem

je ještě mladá na vše,ale určitě vyzraje,jak v herectví,tak v životě,přeji jí jen dobré a aby zůstala svá a byl z ní jednou člověk s dobrým charakterem a lásce ke kumštu

4
Před 1 rokem

Ano, souhlasím s vámi.

Na pohled hezká, ale jako herečka nic moc a její výslovnost mi vadí.

10
Před 1 rokem

V seriálu z Pecháčkové udělali obyčejného fanatického blázna.

21
Před 1 rokem

Celé “ZOO” je velký omyl!

27
Před 1 rokem
Jana Havlová

máte pravdu, seriál by měl skončit,

20
Před 1 rokem

K tomu mohu říct jen jedno, když mi někdo nesedí okamžitě si uvědomím, že nikdo není dokonalý 👏

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt